Jūda wrote:
Vispār vakar kārtīgi ar viņu pabraukājot sapratu to, ka salons ir tiešām ērts, neskatoties uz ikarusa stūri. Ceļ labāk par nabagsarvento vento
salīdzināji manu nabaga 1.8 ar savu 2.6 zvēru, par sajūgu nemaz nerunāsim
mersis kopumā man pat patīk, ja rociņas pakustināsi, lai salonu sakoptu un skorpionus nahrenizētu, būs gerai!
Jūda wrote:
Vispār vakar kārtīgi ar viņu pabraukājot sapratu to, ka salons ir tiešām ērts, neskatoties uz ikarusa stūri. Ceļ labāk par nabagsarvento vento
salīdzināji manu nabaga 1.8 ar savu 2.6 zvēru, par sajūgu nemaz nerunāsim
mersis kopumā man pat patīk, ja rociņas pakustināsi, lai salonu sakoptu un skorpionus nahrenizētu, būs gerai!
Tavs 1.8 ar FWD finālā ir daudz lietderīgāks par 2.6 RWD mersi. Tu drīksti paskaitīt, cik lopu ir tavam venķikam un cik merītim. Un norēķināt zudumus transmisijā. Nebŗinītos, ka mersim būs labi ja par 10 Zs vairāk uz ratiem, nekā tavam un finālā vēr svara attiecība.
Jūda wrote:Ok, ok mersis vispār neiet un līdz simtam ir 15 sekundes Man te ķibelīte gadījumās pastiprinātājs ik pa laikam atslēdzās un tagad vispār vairs nestrādā. Kas varētu būt pie vainas ar šādiem simptomiem eļļa, vai sūknis?
a tev pastiprinātājam eļļa ir līmenī?
Ja eļļa zūd, tad skaties no kurienes. kad ieraugi, tad to mezglu ved ka vien remontēt
Jūda wrote:Vēlaizvien būtu superīgi ja kāds moderātors tomēr visu izdzēstu... Daži jautājumi vai šiem der w202 stūres bez x-zibita palīdzības, kur šiem izrakt restes bez ''pricela'' un nekādām zīmēm + ko sakat par sačurātajām lampām uz šiem? Kā arī varbūt kāds zin kur šiem izrakt visu melno salonu ar "pilno" konsoli?
Kas ir reste bez pricela ?
Sačurātās lampas esmu 1x dzīvē redzējis, tiesa tas bija Parīzē
Izskatijās tīri ok, tik, es neatminos, kādā krāsā bija tas auto !
KKā liekas, ka uz melna var iebraukt auzās
Es tev kkad devu divus kontaktus pie šrotistiem, viņiem prasiji ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Jūda wrote:Vēlaizvien būtu superīgi ja kāds moderātors tomēr visu izdzēstu... Daži jautājumi vai šiem der w202 stūres bez x-zibita palīdzības, kur šiem izrakt restes bez ''pricela'' un nekādām zīmēm + ko sakat par sačurātajām lampām uz šiem? Kā arī varbūt kāds zin kur šiem izrakt visu melno salonu ar "pilno" konsoli?
Kas ir reste bez pricela ?
Sačurātās lampas esmu 1x dzīvē redzējis, tiesa tas bija Parīzē
Izskatijās tīri ok, tik, es neatminos, kādā krāsā bija tas auto !
KKā liekas, ka uz melna var iebraukt auzās
Es tev kkad devu divus kontaktus pie šrotistiem, viņiem prasiji ?
Tēmeklis, vienkārši manējais ir sapeisc nedaudz un pie lielāka ātruma pielokās... Ir tie numuri saglabāti, tik interesē vēl cilvēciņi lai uz atvaļinājumu jau kaut ko sadarītu. No w201 vēlaizvien neko nerubīju, interesē vēl priekšējais bamperis kuram būtu redzami miglinieki, lai viņi nebūtu aiz restēm citādāk kaut kā kakaini izskatās.
Jauns tēmeklis maksā 16 lvl domeniksā !
Un MB klubā arīi kkas tirgoja.
Miglas + bufers
AMG ražoja šādu buferi.
Citus variantus neesmu īsti redzējis.
PM vai 29764007
Jūda wrote:par to ciparu var pārvilkt visu salonu ar opja flaneļa kreklu + ar varavīksnes savilcējiem kasjakus sataisīt... vēl nauda nedēļniekam paliktu...
Ar laku nopūst būtu kakaini? Jo standarta lukturi īpaši nesimpatizē
nuu nopērc vēlvienus stock lukturus, un pamēģini, ja kkā to prātīgi dara, tad varētu labi sanākt !
Teiksim Klavz savam 190tajam nopūta sarkanus, manuprāt, izskatās ļoti naiss.. tāteikt, savienojis visu ar skaidru prātu, un sanācis baudāmi.
PM vai 29764007
Nikijs wrote:Man ir melni lakoti lukturi. Tavas krāsas auto varētu izskatīties ok. Ja ir interese, varu mēģināt sadabūt viņus rokā.
Check PM
Nu tad tā, šodien salēju eļļu stūres pastiprinātājām un pamanījās tāds jociņš, ka sūknis nedaudz laiž cauri un hujārijās ārā. Ir kkādi remkomplekti, vai labāk aizdzīt pie kāda meistara, lai sataisa? Cik lietots maksā?
filtru ar nomainiji ?
PM vai 29764007
Jūda wrote:Jūrmalā nav cilvēciņš, kas man varētu savilkt subu, kā arī pierubīt mafonu, lai viss strādā?
ujj ...
Šitais labs būs
Mēs ar MPB pirmajā vasarā, kad man nopirkās w201, tad ilgi pisāmies , kamēr visu smuki izdarijām !
Elektrība jālaiž pa to pusi, kur ir aķis, un jāņem ārā ir paklāji + pakaļ beņķis !
Tb mēs visus vadus pa vadu kanāliem izlaidām !
PM vai 29764007