nepiesauc velnudzejnieks wrote:Eu, a kur pederu fleksēšana, lāgu locīšana/sēdināšana... Šī metode tak 80% auto šeit pielitota
Artis Gaz
- NabagsBezVento
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Artis Gaz
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Atceros kad man bija šis vecums - jo skaļāk, jo labāk.ttd wrote:Nu kvalitātes ziņā divas S30 uz pakaļējā beņķa, pārtrumpēja čaļa skaņas sistēmu ar visām elipsēm, papildus pīkstuļiem uttArtis12 wrote:Tu to nopietni?![]()
90-nieces bagāžniekā vai 30nieces uz paneļa? To varēji darīt savā askonā vai e30
Vienu esmu iemācījies. Mājas audio, lai paliek majās. Neteikšu ka neesmu gājis tam cauri, bet tas bija ļoti sen un nav taisnība.![]()
Ja es gribētu kaut ko, kas skan, tādā kvalitātē kā 90nieces bagāžniekā tad labāk klausos oriģinālo vienas tumbas sistēmu vai dzinēju. Kvalitāte ir nulle un tas nekam neder. man ir citi mērķi saistībā ar audio.Un, kad iemet bagāžniekā, tad ir bass. Es vienkārši neredzu jēgu pisties ar mašīnas graizīšanu utml lietām.
Man tagad Passātā universālā, piemēram, stāv priekšējās 4as oriģinālās un bagažniekā viena elipse ar paštaisītu closed-air kasti un beigās iznāk viss, ko vien vajag.![]()
Man vairāk piedur tie, kas met tos bezjēdzīgos 72364872 vatu subjus bagažniekos un karina pīkstuļus uz katra mašīnas stūra. Ja būtu man sedans, tad viss, kas reāli ir vajadzīgs ir priekšā augšas panelī, midi durvīs un aizmugurē uz paneļa divas labas elipses ar pīkstuli.
Cerams paaugsies un izpratīsi ka skaļi un kvalitatīvi nav viens un tas pats.
Te bija jautājums par smilšu strūklu. Diemžēl jāapbēdina cilvēki - vairs ar to nenodarbojos.
Par sēdināšanu dažreiz aizdomājos.

Lai apsēdinātu volgu vajag aizmugurē tikai amīti [plazas maksāja smieklīgu naudu uz abām asīm] noīsināt un priekšā atsperi + amīti vajadzīgajā augstumā. Es nekad nesaku nekad, bet tuvāko gadu laikā noteikti nē. Galu galā ja nepatīk, tad var sainstalēt atpakaļ OEM daļas.
Erm, tu mani pārprati - es nu dien nerunāju par skaļumu(neklausos skaļi mūziku). Es tieši par skaņas kvalitāti runāju. Skaļi uzgriezt var arī kādu sūdainu pīkstuli. Un, jā, skaļums un kvalitāte nav viens un tas pats, ceru, ka pats to izproti.Artis12 wrote:Atceros kad man bija šis vecums - jo skaļāk, jo labāk.ttd wrote:Nu kvalitātes ziņā divas S30 uz pakaļējā beņķa, pārtrumpēja čaļa skaņas sistēmu ar visām elipsēm, papildus pīkstuļiem uttArtis12 wrote:Tu to nopietni?![]()
90-nieces bagāžniekā vai 30nieces uz paneļa? To varēji darīt savā askonā vai e30
Vienu esmu iemācījies. Mājas audio, lai paliek majās. Neteikšu ka neesmu gājis tam cauri, bet tas bija ļoti sen un nav taisnība.![]()
Ja es gribētu kaut ko, kas skan, tādā kvalitātē kā 90nieces bagāžniekā tad labāk klausos oriģinālo vienas tumbas sistēmu vai dzinēju. Kvalitāte ir nulle un tas nekam neder. man ir citi mērķi saistībā ar audio.Un, kad iemet bagāžniekā, tad ir bass. Es vienkārši neredzu jēgu pisties ar mašīnas graizīšanu utml lietām.
Man tagad Passātā universālā, piemēram, stāv priekšējās 4as oriģinālās un bagažniekā viena elipse ar paštaisītu closed-air kasti un beigās iznāk viss, ko vien vajag.![]()
Man vairāk piedur tie, kas met tos bezjēdzīgos 72364872 vatu subjus bagažniekos un karina pīkstuļus uz katra mašīnas stūra. Ja būtu man sedans, tad viss, kas reāli ir vajadzīgs ir priekšā augšas panelī, midi durvīs un aizmugurē uz paneļa divas labas elipses ar pīkstuli.![]()
- GG.
- Been thanked: 5 times
Spoiler
Show
Artis12 wrote:Atceros kad man bija šis vecums - jo skaļāk, jo labāk.ttd wrote:Nu kvalitātes ziņā divas S30 uz pakaļējā beņķa, pārtrumpēja čaļa skaņas sistēmu ar visām elipsēm, papildus pīkstuļiem uttArtis12 wrote:Tu to nopietni?![]()
Man vairāk piedur tie, kas met tos bezjēdzīgos 72364872 vatu subjus bagažniekos un karina pīkstuļus uz katra mašīnas stūra. Ja būtu man sedans, tad viss, kas reāli ir vajadzīgs ir priekšā augšas panelī, midi durvīs un aizmugurē uz paneļa divas labas elipses ar pīkstuli.![]()
Te bija jautājums par smilšu strūklu. Diemžēl jāapbēdina cilvēki - vairs ar to nenodarbojos.
Par sēdināšanu dažreiz aizdomājos.
Lai apsēdinātu volgu vajag aizmugurē tikai amīti [plazas maksāja smieklīgu naudu uz abām asīm] noīsināt un priekšā atsperi + amīti vajadzīgajā augstumā. Es nekad nesaku nekad, bet tuvāko gadu laikā noteikti nē. Galu galā ja nepatīk, tad var sainstalēt atpakaļ OEM daļas.
Taču, pilnīgi saprotu tevi, pilnīgi žēl ka šis eksemplārs ir tik sterils, ka negribās neko sapist. Bet piekari jau arī var saskrūvēt un nomainīt bez pēdām. Nu galvenais lai nav scrape
starpcitu par diskiem runājot - tev ir sarkans salons līdz ar to sarkanie diski savā veidā ar to 'sasauktos' kopā un nebūtu tik slikti. ja nu vienīgi nacionālo uzskatu vadīts tu nevēlies miksēt zilo sarkano un balto krāsu.. 
Spoiler
Show
ttd wrote:Erm, tu mani pārprati - es nu dien nerunāju par skaļumu(neklausos skaļi mūziku). Es tieši par skaņas kvalitāti runāju. Skaļi uzgriezt var arī kādu sūdainu pīkstuli. Un, jā, skaļums un kvalitāte nav viens un tas pats, ceru, ka pats to izproti.Artis12 wrote:Atceros kad man bija šis vecums - jo skaļāk, jo labāk.ttd wrote:Nu kvalitātes ziņā divas S30 uz pakaļējā beņķa, pārtrumpēja čaļa skaņas sistēmu ar visām elipsēm, papildus pīkstuļiem uttArtis12 wrote:Tu to nopietni?![]()
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- Android
- Admins
ttd wrote: Erm, tu mani pārprati - es nu dien nerunāju par skaļumu(neklausos skaļi mūziku). Es tieši par skaņas kvalitāti runāju. Skaļi uzgriezt var arī kādu sūdainu pīkstuli. Un, jā, skaļums un kvalitāte nav viens un tas pats, ceru, ka pats to izproti.
Good morning? No such thing!
- omulis
- Moderators
Lāāāābs, lai izdodas. Pamēģini uztaisīt fotošopā arī zilus diskus- mašīnas krāsā 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
liels plussomulis wrote:Lāāāābs, lai izdodas. Pamēģini uztaisīt fotošopā arī zilus diskus- mašīnas krāsā
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Rekords
Lielisks projekts!
uzšopēju arī mašīnas krāsā, manuprāt sarkani ir tīri forši, ir kas tāds, kas mazliet izceļās un ja sarkans salons tad super!
uzšopēju arī mašīnas krāsā, manuprāt sarkani ir tīri forši, ir kas tāds, kas mazliet izceļās un ja sarkans salons tad super!
Es te neesmu
Liekas ka uz metāla plaukta pielimēts dermantīns ar nedaudz "pakojumu". Nesen taustīju, tas viss izskatās monolīts un nejaucams. Tāpēc plauktam virsū liksies kastes ar elipsēm.
Ideja ir no stiklenes līmēt aizmugurējam plauktam butaforiju. Taisīt paaugstinājumu kurš būs hermētisks un ar noslēptām elipsēm. Kādu sprīdi pacelsies aizmugurējais plaukts, bet domāju nebūs tik būtiski redzams. Pēc tam to "plauktu" nolīmēt ar tādas pašas krāsas dermantīnu, kā orižinal. domāju būs
Ideja ir no stiklenes līmēt aizmugurējam plauktam butaforiju. Taisīt paaugstinājumu kurš būs hermētisks un ar noslēptām elipsēm. Kādu sprīdi pacelsies aizmugurējais plaukts, bet domāju nebūs tik būtiski redzams. Pēc tam to "plauktu" nolīmēt ar tādas pašas krāsas dermantīnu, kā orižinal. domāju būs
- Weber
- Cilvēks-karburators
nezinu ka tev, bet mans spridis ir ap 20cm, tas masinaa bus loti daudz.
varbut vari apdomat un elipsu vieta izveleties citas tumbinas?
piemeram CS-FR6020 6.5" Slim Speakers tam montazas dzilums ir tikai 4cm, noteikti ka butu vel kadas citas alternativas ja pamekletu.
bija man kadreiz elipses, vairs sev tadas neliktu, tagad ir pikstuli+midi+sub.
protams tas ir mans personiskais viedoklis un nav autoritativs.
veiksmi
varbut vari apdomat un elipsu vieta izveleties citas tumbinas?
piemeram CS-FR6020 6.5" Slim Speakers tam montazas dzilums ir tikai 4cm, noteikti ka butu vel kadas citas alternativas ja pamekletu.
bija man kadreiz elipses, vairs sev tadas neliktu, tagad ir pikstuli+midi+sub.
protams tas ir mans personiskais viedoklis un nav autoritativs.
veiksmi