Black President wrote:Bilde var redzet ka e36 dzemde wanabe drifteru
Ko tu vel man ieteiktu darīt ar to lamatu?
Nu domu gājiens jau pareizs, parasta miskaste vien ir. Tikai rodās jautājums - nah pārmaksāt 2x par sterilu žurku, ja tas auto tāpat attapsies grāvjos un ikdienā valkās riepas ar kordiem?
Black President wrote:Bilde var redzet ka e36 dzemde wanabe drifteru
Ko tu vel man ieteiktu darīt ar to lamatu?
Nu domu gājiens jau pareizs, parasta miskaste vien ir. Tikai rodās jautājums - nah pārmaksāt 2x par sterilu žurku, ja tas auto tāpat attapsies grāvjos un ikdienā valkās riepas ar kordiem?
Parasts e36, kam nedēļu pēc iegādes nokrita tilts
Katram sava izpratne par sterilu, šis imho tāds nav. Foto, protams, uz pārdošanu konkurē ar ezauto fotoalbumu, bet nu jāsaprot, ka auto tomēr nāk no jelgavas:
Ch. wrote:Eeeeej diiirst
Spriežot pec tā ka tu to auto ekspluatē kā šimpanze, izlūzis tilts izklausas nevis pēc slikta auto, bet pēc LLP.
Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!
Ja nezini, kaa lieto auto tad nedirs!
Spriežot pec tā ka tu to auto ekspluatē kā šimpanze, izlūzis tilts izklausas nevis pēc slikta auto, bet pēc LLP.
Davai atlikt dirshanu! labaak pasaki kursh iepisa kapeiku un nevareeja nodzeest check engen, bet nahrenizeeja lampinju!
Es tajā video jau redzeju pietiekami - iepis grāvī, bezjēgā pis redlainā kad tevi velk ārā, pēctam burnouts.. Skumji ka tas auto nonācis pie tevis.
Un par lampiņu hvz, neesmu to darijis. Pats to auto vairakas reizes sledzu pie diagnostikām un dariju to lidz kļūdu vairs nebija (tika samainits sadalenes devejs uz jaunu oem). Es to auto kopu nevis pisu pa grāvjiem.
Es tajā video jau redzeju pietiekami - iepis grāvī, bezjēgā pis redlainā kad tevi velk ārā, pēctam burnouts.. Skumji ka tas auto nonācis pie tevis.
Un par lampiņu hvz, neesmu to darijis. Pats to auto vairakas reizes sledzu pie diagnostikām un dariju to lidz kļūdu vairs nebija (tika samainits sadalenes devejs uz jaunu oem). Es to auto kopu nevis pisu pa grāvjiem.
Tak ko Tu tur attaisnojies, nav vērts - useris izskatās pēc tipiska E36.lv lietotāja. :nopirkt_sapist_pārdot:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Pasaki godīgi? Tu daunis esi?! Ja es gribētu mocīt sevi, (lasīt kā pārvietoties), es būtu nopircis 3 golfus! Nevis skatītos un priecātos uz e36 (Jums Ferari). Zhēl, ka tavas debīlās smadzenes nevar pieslegt pie diagnostikas!