Bembijs wrote:nolaapiits, man pasham arii tas otrais variants sak patik, bet to buus baigi gruutak uztaisiit par augsha mineeto
Pīpējot, jo ja Tu domā, ka 3 variants būs vieglāks, tad maldies. Pofig, kā taisi, jo grūti būs tā vai tā.
Visvieglāk ir nedarīt neko
treshais variants ir mazliet pielabots stock bamperis, es panjemshu esosho un biki pielaboshu sanaaks tieshi taads kaa vajag. ar tas otrais variants principaa no nulles jamauc augshaa.
Shis arii ir aptuvenais bamperis kadu biju iedomaajies, vienigi saanu luukas biki shuarakas buus, un apaksheja mala taisna, bez taa paaugstinajuma pa vidu.
izmantojot esosho bamperi ir doma panaakt kaut ko liidziigu :
Beigās to fordu būsi jau tā izpurgājis, ka pa velti viņu nevienam nevajadzēs un [censored] cik savu sviedru un visu pārējo esi ielicis. Nu [censored] šitādās galējībās iet ar orionu? Vot nesaprotu es tādus cilvēkus...
Edzulis wrote:Beigās to fordu būsi jau tā izpurgājis, ka pa velti viņu nevienam nevajadzēs un [consored] cik savu sviedru un visu pārējo esi ielicis. Nu [consored] šitādās galējībās iet ar orionu? Vot nesaprotu es tādus cilvēkus...
Nekas nebuus izpurgaats, shuunings nebuus, tapeec jau arii par katru detalju veelos ieguut peec iespeejas plashaaku viedokli.
A par patereeto laiku es nesuudzos. Protams ka tas nekad neatmaksaasies. Es taaadaa veidaa atpuushos.