SpeedZ wrote:House music spaaaaaaaaaaaaaaarda! Un neviens man neiestaastiis preteejo
Veel iesaku paklausiites Bryan Adams - Please for give me..Attieciigos briizhos shaads muzons ljoti der!
ja jau te ir house fani - iesaku Ministry Of Sound Funky House Sessions 06 CD1 - yeeeeaaaah praktiski visi gabali sparda!!
beidzot atradu vietu kur mans pirmais posts nebutu galigi bezjeegaa. starp citu ilgi mekleju
kaads vareetu pateikt , kas tas pa gabalu kas skan videoklipaa IMPORT LIFE II tas tjip pa BMW un veceneem , dziesma nereaali spaarda
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
Karoč meklējās viens songs.. drīz jāspēlē disene un bez šitā nu nekā.
Vajadzētu nosaukumu dziesmai. Nav ne mazākās jausmas kas viņu izpilda un kā saucās bet tur bija kaut kāds vecs songs izķengāts. Tjipa iebļaujās kaut kāds vecis "HEIDII HEIDII HO!!!" un tad vēl bariņš atkārto. Un tā visu dziesmu.
Kas zina, kas tā ir par dziesmu - esmu redzējis vēl dažus klipiņus, kur džeki testē subwooferus, un tur ir kaut kādi vārdi, tipa "the base is coming to you"
un tad buuuuummmmmm, bass skan ne jokam!
martinez wrote:Kas zina, kas tā ir par dziesmu - esmu redzējis vēl dažus klipiņus, kur džeki testē subwooferus, un tur ir kaut kādi vārdi, tipa "the base is coming to you"
un tad buuuuummmmmm, bass skan ne jokam!
pameklee zem bass test! tur dazhadas zemfrekvenchu skanjas ir!
RB26DETT wrote:Karoč meklējās viens songs.. drīz jāspēlē disene un bez šitā nu nekā.
Vajadzētu nosaukumu dziesmai. Nav ne mazākās jausmas kas viņu izpilda un kā saucās bet tur bija kaut kāds vecs songs izķengāts. Tjipa iebļaujās kaut kāds vecis "HEIDII HEIDII HO!!!" un tad vēl bariņš atkārto. Un tā visu dziesmu.