Semm wrote:Pleskavas piķis labi izbraucams. Mierigi uz uz ~160 var pabrauks tik valkas rajonā uz bedrem asveltu vareja sajust .. Aluksne gan uz 99 jatipina jo Menti soda pēc bargākajiem punktiem, atlaides nedod. Ak jā pagadās kāds lenais autobus kuram sad tad garām nevar tikt..
Jautājums tiem, kas šorīt braukuši pa šosejām - kā ir? Pats nevaru aizskriet apstīties, līdz 12 pieņemšana darbā, jābūt uz vietas.. moš kāds var kaut ko pastāstīt?
Android wrote:Jautājums tiem, kas šorīt braukuši pa šosejām - kā ir? Pats nevaru aizskriet apstīties, līdz 12 pieņemšana darbā, jābūt uz vietas.. moš kāds var kaut ko pastāstīt?
Hujevo Andrej, ka parasti stihija parsteidza nesagatavotus. Tulit braukshu uz Vecpiebalgu tad nozinoshu.
Nu bet Jaunajam Rīgas meram ir uzdevums jaunaja amataa.
Android wrote:Jautājums tiem, kas šorīt braukuši pa šosejām - kā ir? Pats nevaru aizskriet apstīties, līdz 12 pieņemšana darbā, jābūt uz vietas.. moš kāds var kaut ko pastāstīt?
Hujevo Andrej, ka parasti stihija parsteidza nesagatavotus. Tulit braukshu uz Vecpiebalgu tad nozinoshu.
Nu Rīgā toč konkrēc dibens iestājies, man ar visu 4wd spolē pirmajos 2 robos.
A tu ārpus rīgas arī biji jau? Tev taču no mājām līdz darbam nesanāk ārpus rīgas braukt..
Nu Rīgā toč konkrēc dibens iestājies, man ar visu 4wd spolē pirmajos 2 robos.
A tu ārpus rīgas arī biji jau? Tev taču no mājām līdz darbam nesanāk ārpus rīgas braukt..
Labs skats man paveras pa logo... 100(.) zinu, ka sastrēgums sākas uz salu tilta un beidzās Ziepniekkalnā... Valdeķu iela un Vienības gatve stāv un nekustās!!!
freimo wrote:
Labs skats man paveras pa logo... 100(.) zinu, ka sastrēgums sākas uz salu tilta un beidzās Ziepniekkalnā... Valdeķu iela un Vienības gatve stāv un nekustās!!!
Tagad jau Valdeķu iela un Vienības gatve ir savienojusies ar auto rindu... Ziepniekkalna ielā un Graudu ielā arī labāk nerādīties... īsāk sakot uz Ziepniekkalnu nebraucies, te viss no ziepēm un neviens nevar pabraukt..
p.s. Draudzene pirms ~ 30 min ar 40 autobusu startēja uz centru tikko zvanija un teica, ka autobuss ir ticis tikai līdz salu tiltam.. psc