fleix e46m3
Re: fleix e46m3
fade wrote: Bet man toties shits patīk labāk nekaa estroli pestroli
za to tāds Estoril ir tikai viens

fleix wrote:Shiirikitai shiirikitai ai
Beidzot esmu ticis pie jauna auto...
Paldies liels Fade![]()
a kur paldies man?

-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Pēc emkas šķita, ka neiet arīHaL wrote:tev tak vispār neietRihy wrote:IetMan patika

-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Fords tagad ir zems un arī vadās labi, bet nu emka iet visu laiku, nevis kad beidzas turbo bedreHaL wrote:nu hvz :neka:
kad es pavirināju ar E46 M3 likās vienīgais + ir vadība, pārējais nu tā un nieiet

Tā kautrīgi pajautājot, ir iesējams ar kādu M E46 vai M E39 pabraukt, tip drag stuff
, nu nekāda mega krānu staipīšana, tikai pagāzt uz 402 metriem?
Vienkārši for fun, es saprotu, ka portāls vairāk kā uz sporta tēmu saistīts un tā, un tas ir reāli cool, vnk gribētos, bet ne 30 augustā, jo tad būšu Bauskā..., njā, izlasīju topika nosaukumu, oblažal po čornomu
Ceru , ka par šādu postu man nebūs ban's

Ceru , ka par šādu postu man nebūs ban's

Nu jaa Estoril ir viens liels pluss: pec Latvijas statistikas spilgtas mashinas ciesh mazaak satiksmes negadijumos!rolis wrote:fade wrote: Bet man toties shits patīk labāk nekaa estroli pestroli
za to tāds Estoril ir tikai viensnevis kā pelēks, kurš jau ir kuram, katram Zilupes mežsaimniekam
![]()

Tad kad nopirkam emmu, tadaa krasaa taa bija vienigaa LV[

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
pēc maniem aprēķiniem, es šeit esmu ilgāk par tevifleix wrote:nezinaaju, ka tu arii te esi
Nu tev arii protams

kā saka, lai labi virinās :super:

nu ap 240 eiro
bet sheku reku izsole
http://cgi.ebay.de/Carbon-Heck-Diffuser ... 286.c0.m14" onclick="window.open(this.href);return false;
domaju varetu dabut stipri letak
bet sheku reku izsole
http://cgi.ebay.de/Carbon-Heck-Diffuser ... 286.c0.m14" onclick="window.open(this.href);return false;
domaju varetu dabut stipri letak