Ir tikai divi varianti ikdienas lietošanai:mbertulis wrote:uz vasaru puisīt, uz vasaru! (bet meklēšu jau ziemāmpb wrote:gaidam diskus)
1) R17 ar sēdinājumu
2) R18
Ir tikai divi varianti ikdienas lietošanai:mbertulis wrote:uz vasaru puisīt, uz vasaru! (bet meklēšu jau ziemāmpb wrote:gaidam diskus)

Es uz Naudīti arī gribu braukt!Archuks wrote:Ir tikai divi varianti ikdienas lietošanai:mbertulis wrote:uz vasaru puisīt, uz vasaru! (bet meklēšu jau ziemāmpb wrote:gaidam diskus)
1) R17 ar sēdinājumu
2) R18

Nu tad R17 ar minimālu 30/15 sēdinājumumbertulis wrote:Es uz Naudīti arī gribu braukt!Archuks wrote:Ir tikai divi varianti ikdienas lietošanai:mbertulis wrote:uz vasaru puisīt, uz vasaru! (bet meklēšu jau ziemāmpb wrote:gaidam diskus)
1) R17 ar sēdinājumu
2) R18

Tad jau redzēs.Archuks wrote:Nu tad R17 ar minimālu 30/15 sēdinājumumbertulis wrote:Es uz Naudīti arī gribu braukt!Archuks wrote:Ir tikai divi varianti ikdienas lietošanai:mbertulis wrote:uz vasaru puisīt, uz vasaru! (bet meklēšu jau ziemāmpb wrote:gaidam diskus)
1) R17 ar sēdinājumu
2) R18

mpb wrote:priekš laukiem es tev mersi pa 800Ls notirgošu

Ar par to iedomājos, tikai vai tā lieta ir tik vienkārša?! :neka:dzosua_koks wrote:nem un izurb caurumus prieks apskalotaajiem, ja tev kreisais apskalotajs ir iznicinats, tad pie kada dilera ieperc jaunu

ar visu krāsošanu?mbertulis wrote:Skatīšos kas un kā. Kāds varbūt var ieteikt, kur var dabūt jau šodien nieru turētāju?! Vajag tepat Rīgā, lai var ātri aizmočīt pakaļ. Puikas servī teica, ka varot gadīties, ka jau 5tdien esmu back on road!

Laikam jau. :neka:mpb wrote:ar visu krāsošanu?mbertulis wrote:Skatīšos kas un kā. Kāds varbūt var ieteikt, kur var dabūt jau šodien nieru turētāju?! Vajag tepat Rīgā, lai var ātri aizmočīt pakaļ. Puikas servī teica, ka varot gadīties, ka jau 5tdien esmu back on road!

Pie lielveikala "Zoom" uz Maskavas ielas ir bāze-20 ls,laikam bija.vecās niere 3 ls/gab.,jaunās 9ls,laikam-īsti neatcerosmbertulis wrote:Laikam jau. :neka:mpb wrote:ar visu krāsošanu?mbertulis wrote:Skatīšos kas un kā. Kāds varbūt var ieteikt, kur var dabūt jau šodien nieru turētāju?! Vajag tepat Rīgā, lai var ātri aizmočīt pakaļ. Puikas servī teica, ka varot gadīties, ka jau 5tdien esmu back on road!
Būtu labi zināt precīzāk! Varētu aizslīdēt ieķert.Reinis wrote:Pie lielveikala "Zoom" uz Maskavas ielas ir bāze-20 ls,laikam bija.vecās niere 3 ls/gab.,jaunās 9ls,laikam-īsti neatcerosmbertulis wrote:Laikam jau. :neka:mpb wrote:ar visu krāsošanu?mbertulis wrote:Skatīšos kas un kā. Kāds varbūt var ieteikt, kur var dabūt jau šodien nieru turētāju?! Vajag tepat Rīgā, lai var ātri aizmočīt pakaļ. Puikas servī teica, ka varot gadīties, ka jau 5tdien esmu back on road!

27097323 -Uģis,šeit pazīstams kā Omulis,prasi viņam.Dabūsi,iespējams lētāk kā tur un atrodas pie RD centra uz Maskavas ielasmbertulis wrote:Būtu labi zināt precīzāk! Varētu aizslīdēt ieķert.Reinis wrote:Pie lielveikala "Zoom" uz Maskavas ielas ir bāze-20 ls,laikam bija.vecās niere 3 ls/gab.,jaunās 9ls,laikam-īsti neatcerosmbertulis wrote:Laikam jau. :neka:mpb wrote:ar visu krāsošanu?mbertulis wrote:Skatīšos kas un kā. Kāds varbūt var ieteikt, kur var dabūt jau šodien nieru turētāju?! Vajag tepat Rīgā, lai var ātri aizmočīt pakaļ. Puikas servī teica, ka varot gadīties, ka jau 5tdien esmu back on road!