Monstra Auto - E36
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Jaunais Auto - E36
Es nesaprotu, tev sakuma vispar bija kads kompis??Ar vārdu kompis parasti saprot, ka ir vismaz CHECK poga...
palasi augstāk un tad kko pārmet... pats saimnieks grib 11 pogu OBC!*Sicram wrote:Hmm .. ja liek iekšā pilno OBC, vai tad no šī mazā ir jēga, tomēr ja liek, tad liek pilno ..Aigarz` wrote:lūk kur vari iagādāt 11 pogu OBC
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... rR1o=.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
7 pogu OBC nav "kompis"...Tiešām, ja gribi likt 11 pogu, tad labāk uzreiz liec 18, jo ar laiku tā vai tā gribēsi pilno.Jo, lai no 11 pārliktu uz 18 arī ir čakars.
liels čakars? un kas tur ir jādara ?dzosua_koks wrote:7 pogu OBC nav "kompis"...Tiešām, ja gribi likt 11 pogu, tad labāk uzreiz liec 18, jo ar laiku tā vai tā gribēsi pilno.Jo, lai no 11 pārliktu uz 18 arī ir čakars.
Aigar - http://www.bimmerwerkz.com/forum/faq-s- ... 58698.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Man personīgi šitā čakarēties ziemā (aukstumā) nav ne mazākās vēlmes

Man personīgi šitā čakarēties ziemā (aukstumā) nav ne mazākās vēlmes

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
tā nevarētu būt. nez, mersim bija jānoņem labajā pusē apšifka, kas zem paneļa un tad tur varēja forši kopā ar citiem vadiem izvilkt visu, ko vajag. gan jau, ka tev ir kas līdzīgs, neticu, ka viena vada dēļ jāraujt nost panelis.Monstrs wrote:Viss vadu mudžeklis nāk kaut kur no vidus, bez paneļa noraušanas nemaz klāt netikšu...
pameklē manuāli pēc šādiem atslēgvārdiem bentley bmw 3 series service manual e36 download
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Subi esmu ielicis veiksmīgi!
Tagad ķēros klāt vējstikla nomaiņai, izgriezu augšu un pie abām stoikām no iekšpuses -apakša vēl ir klāt un braukāju ar galīgi sa***tu logu, kā vislabāk un no kuras puses to apakšējo daļu izgriezt? No iekšpuses? Viens logu tiritaajs ir "ieēdies", noņemt nevarēju tātad no ārpuses būs sūdīgi (Tur tāds plastmass sanāk pa virsu)
Tagad ķēros klāt vējstikla nomaiņai, izgriezu augšu un pie abām stoikām no iekšpuses -apakša vēl ir klāt un braukāju ar galīgi sa***tu logu, kā vislabāk un no kuras puses to apakšējo daļu izgriezt? No iekšpuses? Viens logu tiritaajs ir "ieēdies", noņemt nevarēju tātad no ārpuses būs sūdīgi (Tur tāds plastmass sanāk pa virsu)
- Kadzhus
- Audi A4
jaa viendien redzeeju tev to veejstiklu, diezgan traki ar tādu braukt... kā vispār tu griezi to augšējo daļu ārā, nu ar kādu metodi?
cik esmu griezis ārā tad ar bračku ar trosīti viens no iekšas viens no ārpuses un tik zāģē visapkārt...
cik esmu griezis ārā tad ar bračku ar trosīti viens no iekšas viens no ārpuses un tik zāģē visapkārt...

- Lambertino
tač noņem to plastmasu nost.
Šķotku atskrūvē - sapūt ar kādu no eļļām, ja var padauzi ar k ko biki un tad kustinot nonāks nost.
Kā tu vispār viņu mēģināji noņemt?
Un par Logu - pareizi kadzus teica, vajag ar trosīti griezt. Vien iekšpusē, otrs ārpusē un iet tik riņķī pa visu perimetru
Šķotku atskrūvē - sapūt ar kādu no eļļām, ja var padauzi ar k ko biki un tad kustinot nonāks nost.
Kā tu vispār viņu mēģināji noņemt?
Un par Logu - pareizi kadzus teica, vajag ar trosīti griezt. Vien iekšpusē, otrs ārpusē un iet tik riņķī pa visu perimetru

Oki, laikam būs jāmēģina ar trosi!
a logu slotiņa pirmā nonāca viegli, otro rāvu nost, pūtu ar eļļām, lauzu ar lomiku - nekā
Tad tomēr mēģināšu nodabūt
Augšu un sānus izgriezu ar tapešnazi no iekšpuses.
Vnk par to logu, tāds kāds ir (Jāizgriež apakša un jāieliek jaunais) čalis grib 25Ls par tādu pakalpojumu (Tas skaitoties lēti) + mana līme, nu paldies, rīgā visu logu pa 30 maina ieskaitot materiālus.
a logu slotiņa pirmā nonāca viegli, otro rāvu nost, pūtu ar eļļām, lauzu ar lomiku - nekā

Tad tomēr mēģināšu nodabūt

Augšu un sānus izgriezu ar tapešnazi no iekšpuses.
Vnk par to logu, tāds kāds ir (Jāizgriež apakša un jāieliek jaunais) čalis grib 25Ls par tādu pakalpojumu (Tas skaitoties lēti) + mana līme, nu paldies, rīgā visu logu pa 30 maina ieskaitot materiālus.
- Lambertino
Ko šams prasa?
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5792" onclick="window.open(this.href);return false;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5792" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa visu logu bija 30lsLambertino wrote:Ko šams prasa?

Nu hz, domaaju, ka tikšu galā - Jātiek

nu man vacītis viens no rīgas brauca klāt mainīt stiklus. viņam labs nazis aizbāž aiz loga un velk viens pats visu izdara tik palīdzu ielikt stiklu jauno! apakšu negriež vnk ir jādabon nost šotkas un to plastmasu! atgriež augšu un sānus logu paspiež uz āru un tad no iekšpuses ar tapešu nazi atgriež līmi!
Stiklu ārā dabūju, rīt vajadzētu jauno dabūt virsū 
P.s. tā arī to logu tīrītāju nedabuuju nost tikai atklāju, ka ar lomiku esmu kaut kādu stiprinājumu tur vēl nolauzis
Sāk rasties vēlme to auto aizdzīt uz pilnu virsbūves kasjaku apkarošanu un pēc tam uz krāsošanu (ir ideja par melnu augšu sākot no stoikām)
Tas gan varētu būt tuvāk uz pavasara pusi, kad arī būšu kādu piķi iekrājis...

P.s. tā arī to logu tīrītāju nedabuuju nost tikai atklāju, ka ar lomiku esmu kaut kādu stiprinājumu tur vēl nolauzis

Sāk rasties vēlme to auto aizdzīt uz pilnu virsbūves kasjaku apkarošanu un pēc tam uz krāsošanu (ir ideja par melnu augšu sākot no stoikām)

Domāju, ar tādu krāsojumu ierausi zarā. Ja baigi gribi melnu, tad tikai pašu jumtu.. lai gan uz tumšas krāsas tāpat imho nebūs pārāk labiMonstrs wrote:Stiklu ārā dabūju, rīt vajadzētu jauno dabūt virsū
P.s. tā arī to logu tīrītāju nedabuuju nost tikai atklāju, ka ar lomiku esmu kaut kādu stiprinājumu tur vēl nolauzis![]()
Sāk rasties vēlme to auto aizdzīt uz pilnu virsbūves kasjaku apkarošanu un pēc tam uz krāsošanu (ir ideja par melnu augšu sākot no stoikām)![]()

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte