Ch.: 328i e36
Re: Ch: 328i e36
Domājams, ka prātīgāk būs uzreiz ņemt komplektu, lai pēc kāda laika nav atkal kārba jāņem nost.
Savam 325 savulaik pa kaut kādiem 79 latiem laikam iepirku komplektu jaunu.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

mbertulis wrote:Domājams, ka prātīgāk būs uzreiz ņemt komplektu, lai pēc kāda laika nav atkal kārba jāņem nost.Savam 325 savulaik pa kaut kādiem 79 latiem laikam iepirku komplektu jaunu.
jap, būs viss komplekts!
Sodit slidgultnus uz spiediena
nav divu domu ka jāņem pilnais komplekts, ja kas varu pārdot savējo sachs, pirkts Ape motors, savējam vēl tuvākajā mēneša laikā nelikšu 
ja ir interese dod ziņu.
ja ir interese dod ziņu.
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
comoon, pilnīgi garām nav galīgi, tagad nāk modē stock stock style, manuprāt ļoti labi izskatās, pazūd e36 tipiskais želejnieku izskats 
- howitzer
- Been thanked: 3 times
Nu, man arī tie rižie aizmugurē ne pārāk. 
Ar baltu/tumšu pagriezienu izskatītos kudi labāk, savādāk uzreiz prātā nāk aina, kad rižie pagriezieni nāk komplektā ar stock nekrāsotu buferi, nekrāsotiem sliekšņiem un `15 kalpakripuļiem un bērnu sēdeklīti aizmugurē. : oopis_brauc_uz_vasarniicu :
Ar baltu/tumšu pagriezienu izskatītos kudi labāk, savādāk uzreiz prātā nāk aina, kad rižie pagriezieni nāk komplektā ar stock nekrāsotu buferi, nekrāsotiem sliekšņiem un `15 kalpakripuļiem un bērnu sēdeklīti aizmugurē. : oopis_brauc_uz_vasarniicu :
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Šodien tika apbraukāti vairāki krāsotāji un savilkās galvā +/- plāniņš ar to, kas ar auto tiks darīts!
Sākotnēji biju cerējis mainīt toni uz Avus Blue, beeet lai to izdarītu smuki & kvalitatīvi ar visu bagažnieku, motortelpu utt jāiegulda pārāk liels cipars, beet to darīt īsti nav vēlmes, jo auto tāpat pēc gada japārdod - gribu studēt ārzemēs.
Par man pieņemamu ciparu bija divi varianti - vai nu vienkārši nodrāzt rūsu un pārkrāsot visu ārpusi pie meistara, kurš krāso savā garažā un dara to x kvalitātē, bet pa 400ls, vai arī pa bik lielāku ciparu kvalitatīvi sakopt visu ruslanu (izgriezt/sametināt/apstrādāt no abām pusēm utt) un pārējās lažas un sakrāsot šādu pašu Montreal Blue. Protams, ka tika nolemts par labu otrajam variantam.
Meistaru ieteica PuikaKriss. Turpat pie krāsošanas kantora stāvēja e30 un corvette kas tur tikko bija krāsoti - kārtīgi aplūrēju un izskatījās ļoooti nice. Arī PuikaKriss golfs, manuprāt, sakrāsots ļoti labi!
Tātad, turpmākais plāns pie kā pieturēšos:
1. sakārtot grabažnieku - vienā stūrī ruslans iemeties - jāizgriež ārā, jāsametina, viss jāsakrāso un jāsalīmē skaņas un vibro izolācija
2. sababūt jaunus diskus - BBS Style5, e34 M5 "throwing stars", Hartge vai kko tamlīdzīgu.
3. izvalcēt arkas
4. dot meistaram krāsoties
Vienīgi meistars būs brīvs tikai pēc Jāņiem, bet nu tas nekas.
Sākotnēji biju cerējis mainīt toni uz Avus Blue, beeet lai to izdarītu smuki & kvalitatīvi ar visu bagažnieku, motortelpu utt jāiegulda pārāk liels cipars, beet to darīt īsti nav vēlmes, jo auto tāpat pēc gada japārdod - gribu studēt ārzemēs.
Par man pieņemamu ciparu bija divi varianti - vai nu vienkārši nodrāzt rūsu un pārkrāsot visu ārpusi pie meistara, kurš krāso savā garažā un dara to x kvalitātē, bet pa 400ls, vai arī pa bik lielāku ciparu kvalitatīvi sakopt visu ruslanu (izgriezt/sametināt/apstrādāt no abām pusēm utt) un pārējās lažas un sakrāsot šādu pašu Montreal Blue. Protams, ka tika nolemts par labu otrajam variantam.
Tātad, turpmākais plāns pie kā pieturēšos:
1. sakārtot grabažnieku - vienā stūrī ruslans iemeties - jāizgriež ārā, jāsametina, viss jāsakrāso un jāsalīmē skaņas un vibro izolācija
2. sababūt jaunus diskus - BBS Style5, e34 M5 "throwing stars", Hartge vai kko tamlīdzīgu.
3. izvalcēt arkas
4. dot meistaram krāsoties
Vienīgi meistars būs brīvs tikai pēc Jāņiem, bet nu tas nekas.
Moš tirgo nost to miskasti , jo nu, kāda jēga ieguldīt tādu ciparu, ko nekad neatpelnīsi? Un arī tas, ka tādu ciparu, kādu tu prasi par viņu, par tādu, labi ja pa gadu kāds paņems. Un ja paņems, tad kur problēma pavizināties ar mazdu vai kādu lētu un ejošu modeli?
Vēl variants - sakrāso un mauc uz ārzemēm ar visu auto.
Jā, es arī tādu variantu apsvēru, bet reāli sapratu to, ka nav pilnīgi nekā ko ņemt vietā. e36 principā ir vienīgais, ko varu atļauties no mašīnām, kas apmierina visas manas prasības (lēts rwd ar pietiekami jaudīgu motoru, ko nav jāremontē pēc katra pārbrauciena), bet e36 Latvijas tirgū ir konkrētas miskastes (es zinu ko runāju. ir zināmi daži 328i, kas šobrīd tirgojas par lielāku ciparu un tur toch ir kapusvētkiMelnais wrote:Moš tirgo nost to miskasti , jo nu, kāda jēga ieguldīt tādu ciparu, ko nekad neatpelnīsi? Un arī tas, ka tādu ciparu, kādu tu prasi par viņu, par tādu, labi ja pa gadu kāds paņems. Un ja paņems, tad kur problēma pavizināties ar mazdu vai kādu lētu un ejošu modeli?Vēl variants - sakrāso un mauc uz ārzemēm ar visu auto.
Bet divas vasaras vizināties ar mazdu, vai kādu citu auto, kas man vienkārši nepatīk es negribu. Kā pārvietošanās līdzeklis man ikdienā kalpo sabiedriskais transports un velosipēds (jo tā vienkārši man sanāk kudi ērtāk uz izdevīgāk), bet mašīna man ir savam priekam, visādiem izbraucieniem, brīvdienām utt.
Tā kā koks ar diviem galiem. Bet likvidējot to ruslanu mašīnai tiešām vairs nebūs kur piekasīties - līdz ar to, neredzu problēmas ieguldīt tur to pusštuku latu.
Kā jau ntās reizes esmu teicis - nevienā vietā ruslans nav dziļš, nav nekādi caurumi (ok grabažnieka akumulātora bedrē spīd gaisma cauri 2x2mm lielā caurumā), citādāk vienkārši ir kkur palekusi nost krāsa, kkas uzsists vai kā un izveidojusies virspusēja korozija.
ar svarku jāķeras klāt divās vietās (aizmugurējā daļā, kuru vienkārši nav iepsējams nomainīt pret kko citu nemetinot) un tās vietas tiks pienācīgi apstrādātas - nedomāju ka tas man tā gada, divu laikā varētu sagādāt problēmas. + jau ir nolemts, ka ar auto pa ziemu netiks braukts.Andis wrote:Reizēm virspusēja korozija var pārvērsties par tavu ļaunāko murgu, kad tas viss tiek ņemts nost.
Taisi vien augšā.
Neviens e36 pa ''tirgus cenu'' nebūs nekāda medusmaize - arī Vācijā. Šim turklāt zini, kas jau ir mainīts, zini, kas būs jāmaina u.t.t
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
tieši tā, tas arī ir galvenais!psih-arno wrote:Taisi vien augšā.Neviens e36 pa ''tirgus cenu'' nebūs nekāda medusmaize - arī Vācijā. Šim turklāt zini, kas jau ir mainīts, zini, kas būs jāmaina u.t.t
Vienīgais, tagad var mazliet kost pirkstos, ka pārdevu iepriekšējo 320i, jo tur tiešām bundža bija kā jaunam auto.
lai vai kā, tagad braucu skatīties vienus diskus, turiet īkšķus.
ja viss būs ok, būs gan plauktiņš, gan stretch.. :praktiskais_latvietis_pārgriež_vēnas:
Nū, ok, visu saprotu, bet nu, ja sapucēsi to auto pa pirmo, tad rēķinies, ka naudu neatpalnīsi un to auto varēsi glabāt savā īpašumā līdz kapa malai. Nu, ja vienīgi šie e36 sāks palikt par retrumu un tad jau šitādā stāvoklī, kā raksti, izdosies labi pārdot.Ch. wrote:Jā, es arī tādu variantu apsvēru, bet reāli sapratu to, ka nav pilnīgi nekā ko ņemt vietā. e36 principā ir vienīgais, ko varu atļauties no mašīnām, kas apmierina visas manas prasības (lēts rwd ar pietiekami jaudīgu motoru, ko nav jāremontē pēc katra pārbrauciena), bet e36 Latvijas tirgū ir konkrētas miskastes (es zinu ko runāju. ir zināmi daži 328i, kas šobrīd tirgojas par lielāku ciparu un tur toch ir kapusvētkiMelnais wrote:Moš tirgo nost to miskasti , jo nu, kāda jēga ieguldīt tādu ciparu, ko nekad neatpelnīsi? Un arī tas, ka tādu ciparu, kādu tu prasi par viņu, par tādu, labi ja pa gadu kāds paņems. Un ja paņems, tad kur problēma pavizināties ar mazdu vai kādu lētu un ejošu modeli?Vēl variants - sakrāso un mauc uz ārzemēm ar visu auto.
) uz kuru fona šis ir vēl ļoti labs, jo vismaz piekare/dzinējs/transmisija ir tip top! Varētu vest vai nu no vācijas, vai tepat LV meklēt labu bundžu uz krāmēt iekšā citu motoru utt beet tas jau krietni pārsniedz manas finanses.
Bet divas vasaras vizināties ar mazdu, vai kādu citu auto, kas man vienkārši nepatīk es negribu. Kā pārvietošanās līdzeklis man ikdienā kalpo sabiedriskais transports un velosipēds (jo tā vienkārši man sanāk kudi ērtāk uz izdevīgāk), bet mašīna man ir savam priekam, visādiem izbraucieniem, brīvdienām utt.![]()
Tā kā koks ar diviem galiem. Bet likvidējot to ruslanu mašīnai tiešām vairs nebūs kur piekasīties - līdz ar to, neredzu problēmas ieguldīt tur to pusštuku latu.![]()
Kā jau ntās reizes esmu teicis - nevienā vietā ruslans nav dziļš, nav nekādi caurumi (ok grabažnieka akumulātora bedrē spīd gaisma cauri 2x2mm lielā caurumā), citādāk vienkārši ir kkur palekusi nost krāsa, kkas uzsists vai kā un izveidojusies virspusēja korozija.
Ja nav noslēpums tad kur plāno braukt macīties?
Un jā, velo ir must have!
- howitzer
- Been thanked: 3 times
Melnais, tu esi āpsis! 
Šis tomēr ir auto entuziastu forums, nevis "Kā pārvākties prom no mammas dzīvokļa un ēst pelmeņus." forums.
Protams, ka Č nav stulbs un saprot, ka ieguldīto nevarēs atpelnīt. To saprot jebkurš auto īpašnieks, kurš savam autiņam skrūvē nedaudz vairāk par bremžu kluču maiņu un logu mazgājamā šķidruma pieliešanu.
Cilvēks salabos tās pāris sarūsējušās vietiņas, piekrāsos un par rūsu varēs aizmirst (ja nebrauks pa mūsu sālsezeriem).
Auto tomēr ir sirsniņai un tādā gadījumā tomēr dažreiz nākas likt maciņam saskumt.
Šis tomēr ir auto entuziastu forums, nevis "Kā pārvākties prom no mammas dzīvokļa un ēst pelmeņus." forums.
Protams, ka Č nav stulbs un saprot, ka ieguldīto nevarēs atpelnīt. To saprot jebkurš auto īpašnieks, kurš savam autiņam skrūvē nedaudz vairāk par bremžu kluču maiņu un logu mazgājamā šķidruma pieliešanu.
Cilvēks salabos tās pāris sarūsējušās vietiņas, piekrāsos un par rūsu varēs aizmirst (ja nebrauks pa mūsu sālsezeriem).
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Vēlvienshowitzer wrote:Melnais, tu esi āpsis!
Cilvēks salabos tās pāris sarūsējušās vietiņas, piekrāsos un par rūsu varēs aizmirst (ja nebrauks pa mūsu sālsezeriem).Auto tomēr ir sirsniņai un tādā gadījumā tomēr dažreiz nākas likt maciņam saskumt.
Izlasi, ko viņš rakstija!
Tāpēc jau neizvēlējos variantu "pa četrciparu skaitli pārkrāsot visu pilnībā utt". Nav jau tie 400ls tik briesmīgi liela summa..Melnais wrote: Nū, ok, visu saprotu, bet nu, ja sapucēsi to auto pa pirmo, tad rēķinies, ka naudu neatpalnīsi un to auto varēsi glabāt savā īpašumā līdz kapa malai. Nu, ja vienīgi šie e36 sāks palikt par retrumu un tad jau šitādā stāvoklī, kā raksti, izdosies labi pārdot.
Ja nav noslēpums tad kur plāno braukt macīties?
Un jā, velo ir must have!
Un par studēšanu vēl domāju kur tieši - gribu labi tālu no austrumiem uz visa tā, jo šobrīd RTU aviācijas institūtā jūtos, kā studētu erasmusā maskavā.