Katlakalnā !Martinss wrote:Kur krāsosi? Man arī aktuāli uz pavasari.
Juziks būs pirmais, kas tur krāsosies un tad es, uz kādu aprīli vai kkā tā !

Katlakalnā !Martinss wrote:Kur krāsosi? Man arī aktuāli uz pavasari.
Stiklu mainija laurisko, tikai salons būs jāizsūc..Vāveris wrote:Kur un pa cik stiklu mainīji? Man arī šomēnes jānomaina. Interesē arī motora pārsega amītis.
www.stiklumeistars.lvVāveris wrote:Kur un pa cik stiklu mainīji? Man arī šomēnes jānomaina. Interesē arī motora pārsega amītis.
Kapēc es pirmais?*Sicram wrote:Katlakalnā !Martinss wrote:Kur krāsosi? Man arī aktuāli uz pavasari.
Tāpēc, ka tev labāks auto ! :Juzix wrote:Kapēc es pirmais?*Sicram wrote:Katlakalnā !Martinss wrote:Kur krāsosi? Man arī aktuāli uz pavasari.
So true, es biju pārlaimē, kad E30 nebija jātur haube vaļā ar beizbolkas palīdzību*Sicram wrote:
- uzlikts jauns haubes amītis, tas ir tik patīkami, ka nekas nekrīt uz galvas![]()
Nesatraucies, krāju latusArchuks wrote:Es te laikam varu rakstīt visu, ko gribu, un Mr. Decembris neredzēs? :nottārs:
Mārci, kad liksi kondišku?
Mārci, kad liksi dzinēju?
Mārci, kad pārdosi W201 un pirksi vietā W126 vai W140?
*Sicram wrote:Nesatraucies, krāju latusArchuks wrote:Es te laikam varu rakstīt visu, ko gribu, un Mr. Decembris neredzēs? :nottārs:
Kondiškai, dzinējam, vai lielākam mersedesam?*Sicram wrote:Nesatraucies, krāju latusArchuks wrote:Es te laikam varu rakstīt visu, ko gribu, un Mr. Decembris neredzēs? :nottārs:
TU jau zini, ka domāju es daudzJuzix wrote:Kondiškai, dzinējam, vai lielākam mersedesam?*Sicram wrote:Nesatraucies, krāju latusArchuks wrote:Es te laikam varu rakstīt visu, ko gribu, un Mr. Decembris neredzēs? :nottārs: