+1Jur4x wrote:patiik variants ka balta atpakaļgaita..
Ch.: 318is e36
- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ch.: 518i e28
Neesmu ņēmies gar plēvēm, kā viņa turās klāt?
Uzspļauj un pieliec? 
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
nostiep košļeni pa diagonāli un aidā.e30students wrote:Neesmu ņēmies gar plēvēm, kā viņa turās klāt?Uzspļauj un pieliec?
viņa ir kā uzlīme.
Sodit slidgultnus uz spiediena
...vai volgas.Archuks wrote:...tagad no aizmugures vairs īsti neizskatās īsti pēc E28, bet gan pēc kkāda oldschool volvo
atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas.
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa.

being a better driver is not an unfair advantage...
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
mjāa.. izskatās naiss !
to bmw zīmi no bagažnieka noņemt tagad vajag !
to bmw zīmi no bagažnieka noņemt tagad vajag !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
No kurienes tāds secinājums? Neatminos, ka kāds mani būtu vērojis, kad bakstījos pa pagalmu atpakaļgaitā.V.I.P. wrote:...vai volgas.Archuks wrote:...tagad no aizmugures vairs īsti neizskatās īsti pēc E28, bet gan pēc kkāda oldschool volvo
atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas.![]()
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa.
Tā pļonka apēd apmēram 20% gaismas.. Tā jau nu toch nav, ka nekas cauri nespīd..
Nolēmu, ka pizdūū tos bleķiniekus, jāsameklē BBS Style 5 un jāatstāj tie normālā krāsā. 
Viens tāds jau ir, PM, ja kāds var piedāvāt 1, 3 vai visus 4.!
Vajag R15! 5x120

Viens tāds jau ir, PM, ja kāds var piedāvāt 1, 3 vai visus 4.!
Vajag R15! 5x120

Last edited by Ch. on 20 Dec 2011, 01:03, edited 1 time in total.
hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet
ja visu taisa savaadaaku tad taisa visu, nevis ar defaultajiem diskiem, kkaadus 16+ collu blekjiniekus nevar uzlikt ? vai kko citu interesantu
ja visu taisa savaadaaku tad taisa visu, nevis ar defaultajiem diskiem, kkaadus 16+ collu blekjiniekus nevar uzlikt ? vai kko citu interesantu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
1. max 40lsDeeCee wrote:hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet![]()
2. R15, lai nav citas mizas jāpērk.
citu vairantu nav, viss pārējais tajā cenu kategorijā ir neglīts vai vienkārši mēsls.
a mozh vnk tie kalpaki jāliek atpakaļ.
- Rekords
style 5Ch. wrote:1. max 40lsDeeCee wrote:hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet![]()
2. R15, lai nav citas mizas jāpērk.
citu vairantu nav, viss pārējais tajā cenu kategorijā ir neglīts vai vienkārši mēsls.
a mozh vnk tie kalpaki jāliek atpakaļ.ar tiem imho tas auto izskatījās tīri glīti.
Var izdomāt tiem interesantāku krāsu uzlikt virsū.pats tagad skatos kā izskatās melni un arī kā izskatās to minimālo plauktu atstāt pelēku/pod pulēt
Es te neesmu
- RiCh
- Spam addicted
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... liimd.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... enemm.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... idlec.html
Šitie no ss.lv atrodamajiem man personīgi likās viss normālākie tavā cenu kategorijā priekš e28.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... enemm.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... idlec.html
Šitie no ss.lv atrodamajiem man personīgi likās viss normālākie tavā cenu kategorijā priekš e28.
- DimanC
CP Tevi visvairāk sāpina?Ch. wrote:Diez CP mēģinās piekasīties, ja pagriezieni man tagad ir sarkani?Un diez oranža lampiņa varētu to situāciju kautcik glābt?
![]()
ja kāds Tev iepirdīs sānā vai dupsī dēļ Tava šķūneringa, domāju, ka var uztaisīt ekspertīzi par neatļautiem pārklājumiem un OCTA kompānija var piedzīt no Tevīm regresu.
tas ir tāpat kā braukt bez pagrieziena rādītāja.
lai veicas.
izskats, protams, primārais. man jau ar tie piemīztie lukturi priekšā patīk, bet uzskatu, ka dupsī tomēr jābūt kārtībai
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
- Alien
un cik ir jābūt pagrieziena gaismas stiprumam priekšā un cik aizmugurē???DimanC wrote:CP Tevi visvairāk sāpina?Ch. wrote:Diez CP mēģinās piekasīties, ja pagriezieni man tagad ir sarkani?Un diez oranža lampiņa varētu to situāciju kautcik glābt?
![]()
ja kāds Tev iepirdīs sānā vai dupsī dēļ Tava šķūneringa, domāju, ka var uztaisīt ekspertīzi par neatļautiem pārklājumiem un OCTA kompānija var piedzīt no Tevīm regresu.
lai veicas.
izskats, protams, primārais. man jau ar tie piemīztie lukturi priekšā patīk, bet uzskatu, ka dupsī tomēr jābūt kārtībai
AR_159 
- GG.
- Been thanked: 5 times
Sapņo vien, šeit ir Latvija.DimanC wrote:CP Tevi visvairāk sāpina?Ch. wrote:Diez CP mēģinās piekasīties, ja pagriezieni man tagad ir sarkani?Un diez oranža lampiņa varētu to situāciju kautcik glābt?
![]()
lai veicas.
Teiksim vācijā ja tev iepirž aizmugurē un tev ir lakotas lampas tu automātiski esi vainīgs.
+1 Alienam
Un nekad neesmu arī sapratis šito skatē, ka piekasās pie tā, ka "pagrieziens nav pietiekoši oranžs". Ar ko tad viņi to mēra? Ar oranžuma skalu?
Par oranžuma skalu - melnajam e36 man skatē ielika 2nieku par neatbilstošas krāsas lampiņu - mirgoja balta, spuldzītei oranžums bija izbeidzies 
Un kā jau trešoreizi saku - plēve aprij tikai kādus 20% gaismas. Attiecīgi pagriezienrādītājs mirgo praktiski tāpat kā pirms plēves, tikai sarkanā krāsā.
Kkādiem amerikāņiem taksh ar tā ir, un ne jau nu tāpēc viņiem visi pēkšņi skien pakaļā.
Būtībā mani uztrauc tikai tas, vai CP kko var aizrādīt par lampiņu krāsu.. Kā zināms, auto ir domāts, lai brauktu sāniski, līdz ar to, ja nu kas, tad šamējie piepisaās pie visa. Aptieciņu, trīsstūri un ugunsdzēšāmo jau sagādāju.
Un kā jau trešoreizi saku - plēve aprij tikai kādus 20% gaismas. Attiecīgi pagriezienrādītājs mirgo praktiski tāpat kā pirms plēves, tikai sarkanā krāsā.
Būtībā mani uztrauc tikai tas, vai CP kko var aizrādīt par lampiņu krāsu.. Kā zināms, auto ir domāts, lai brauktu sāniski, līdz ar to, ja nu kas, tad šamējie piepisaās pie visa. Aptieciņu, trīsstūri un ugunsdzēšāmo jau sagādāju.