Ch.: 318is e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Bobcat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch.: 518i e28

Post by Bobcat »

Jur4x wrote:patiik variants ka balta atpakaļgaita..
+1
------------
Mani kadri
------------
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Neesmu ņēmies gar plēvēm, kā viņa turās klāt? :D Uzspļauj un pieliec? :emo:
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

e30students wrote:Neesmu ņēmies gar plēvēm, kā viņa turās klāt? :D Uzspļauj un pieliec? :emo:
nostiep košļeni pa diagonāli un aidā. :D

viņa ir kā uzlīme. ;) noplēs papīru no lipīgas virsmas un liec virsū. :)
Sodit slidgultnus uz spiediena
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

+ dakuja par balto atpakaljgaitu, izskataas peec kautkaada chigaaniska raudi cigaara lampaam :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Klavz

Post by Klavz »

Par tiem sarkanajiem pagriezieniem neko neteiks :cool: pat skatē izlaida cauri :naac:
Looks good :cool:
Image
V.I.P.

Post by V.I.P. »

Archuks wrote:...tagad no aizmugures vairs īsti neizskatās īsti pēc E28, bet gan pēc kkāda oldschool volvo :shura:
...vai volgas. :shura:

atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas. :D
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa. :D
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
*Sicram
Has thanked: 4 times

Post by *Sicram »

mjāa.. izskatās naiss !
to bmw zīmi no bagažnieka noņemt tagad vajag ! :D
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ch.

Post by Ch. »

V.I.P. wrote:
Archuks wrote:...tagad no aizmugures vairs īsti neizskatās īsti pēc E28, bet gan pēc kkāda oldschool volvo :shura:
...vai volgas. :shura:

atpakaljgaitas lukturim vairs nav nekaadas f-jas. :D
un tie sarkanie lukturi aizmuguree atgaadina pirms n gadiem DD pirmo sashkjuuneeto e28, veel tikai gabariitos sarkanaas lampinjas priekshaa. :D
No kurienes tāds secinājums? Neatminos, ka kāds mani būtu vērojis, kad bakstījos pa pagalmu atpakaļgaitā. :hvz:
Tā pļonka apēd apmēram 20% gaismas.. Tā jau nu toch nav, ka nekas cauri nespīd..
Ch.

Post by Ch. »

Nolēmu, ka pizdūū tos bleķiniekus, jāsameklē BBS Style 5 un jāatstāj tie normālā krāsā. :shura:
Viens tāds jau ir, PM, ja kāds var piedāvāt 1, 3 vai visus 4.! :wink:
Vajag R15! 5x120

Image
Last edited by Ch. on 20 Dec 2011, 01:03, edited 1 time in total.
Alien

Post by Alien »

heiteri mostas... :emo:
AR_159 :drive:
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

Da, nu style 5 izskatās labāk bez vāciņiem. ;)
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet :topsuck:

ja visu taisa savaadaaku tad taisa visu, nevis ar defaultajiem diskiem, kkaadus 16+ collu blekjiniekus nevar uzlikt ? vai kko citu interesantu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Ch.

Post by Ch. »

DeeCee wrote:hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet :topsuck:

ja visu taisa savaadaaku tad taisa visu, nevis ar defaultajiem diskiem, kkaadus 16+ collu blekjiniekus nevar uzlikt ? vai kko citu interesantu
1. max 40ls
2. R15, lai nav citas mizas jāpērk.

citu vairantu nav, viss pārējais tajā cenu kategorijā ir neglīts vai vienkārši mēsls.
a mozh vnk tie kalpaki jāliek atpakaļ. :hvz: ar tiem imho tas auto izskatījās tīri glīti.
Rekords

Post by Rekords »

Ch. wrote:
DeeCee wrote:hvz nav kkas interesantaaks pa sakariigaam naudaam sitiem piejams ? sitie defaultie diski skjiet :topsuck:

1. max 40ls
2. R15, lai nav citas mizas jāpērk.

citu vairantu nav, viss pārējais tajā cenu kategorijā ir neglīts vai vienkārši mēsls.
a mozh vnk tie kalpaki jāliek atpakaļ. :hvz: ar tiem imho tas auto izskatījās tīri glīti.
style 5 :naac:
Var izdomāt tiem interesantāku krāsu uzlikt virsū.pats tagad skatos kā izskatās melni un arī kā izskatās to minimālo plauktu atstāt pelēku/pod pulēt
Es te neesmu
RiCh
Spam addicted

Post by RiCh »

DimanC

Post by DimanC »

Ch. wrote:Diez CP mēģinās piekasīties, ja pagriezieni man tagad ir sarkani? :D Un diez oranža lampiņa varētu to situāciju kautcik glābt? :roll:
CP Tevi visvairāk sāpina?
ja kāds Tev iepirdīs sānā vai dupsī dēļ Tava šķūneringa, domāju, ka var uztaisīt ekspertīzi par neatļautiem pārklājumiem un OCTA kompānija var piedzīt no Tevīm regresu.
tas ir tāpat kā braukt bez pagrieziena rādītāja.

lai veicas.
izskats, protams, primārais. man jau ar tie piemīztie lukturi priekšā patīk, bet uzskatu, ka dupsī tomēr jābūt kārtībai :emo:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Alien

Post by Alien »

DimanC wrote:
Ch. wrote:Diez CP mēģinās piekasīties, ja pagriezieni man tagad ir sarkani? :D Un diez oranža lampiņa varētu to situāciju kautcik glābt? :roll:
ja kāds Tev iepirdīs sānā vai dupsī dēļ Tava šķūneringa, domāju, ka var uztaisīt ekspertīzi par neatļautiem pārklājumiem un OCTA kompānija var piedzīt no Tevīm regresu.

lai veicas.
izskats, protams, primārais. man jau ar tie piemīztie lukturi priekšā patīk, bet uzskatu, ka dupsī tomēr jābūt kārtībai :emo:
un cik ir jābūt pagrieziena gaismas stiprumam priekšā un cik aizmugurē???
AR_159 :drive:
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

DimanC wrote:

lai veicas.
Sapņo vien, šeit ir Latvija. :emo:

Teiksim vācijā ja tev iepirž aizmugurē un tev ir lakotas lampas tu automātiski esi vainīgs.

+1 Alienam

Un nekad neesmu arī sapratis šito skatē, ka piekasās pie tā, ka "pagrieziens nav pietiekoši oranžs". Ar ko tad viņi to mēra? Ar oranžuma skalu? :hvz:
Ch.

Post by Ch. »

Par oranžuma skalu - melnajam e36 man skatē ielika 2nieku par neatbilstošas krāsas lampiņu - mirgoja balta, spuldzītei oranžums bija izbeidzies :shura:

Un kā jau trešoreizi saku - plēve aprij tikai kādus 20% gaismas. Attiecīgi pagriezienrādītājs mirgo praktiski tāpat kā pirms plēves, tikai sarkanā krāsā. :emo: Kkādiem amerikāņiem taksh ar tā ir, un ne jau nu tāpēc viņiem visi pēkšņi skien pakaļā.

Būtībā mani uztrauc tikai tas, vai CP kko var aizrādīt par lampiņu krāsu.. Kā zināms, auto ir domāts, lai brauktu sāniski, līdz ar to, ja nu kas, tad šamējie piepisaās pie visa. Aptieciņu, trīsstūri un ugunsdzēšāmo jau sagādāju. :D
Ch.

Post by Ch. »

Lai vai kā, tikko tepat jelgavā atradu style 5, kad būs brīvāks, braukšu palūrēt. :wink:
Locked