Filmas, kuras ir vērts redzēt
Iesaku noskatiities dokumentaalo filmu "Zeitgeist"! tikko noskatijos un vienkaarshi
pirmajaa daļā ir par kristietibu un taadam ņergām, otraa vislabākaa, patiesiba par 11. septembri, tresajaa dalaa par to ka istenibaa saujiņa cilveku valda paar pasaules ekonomiku. domaju ja cilvekam IQ nav zem 10, tad varetu intereset. 

Re: Filmaz, kuraz ir vērtz apstītiez
vakar meegjinaaju noskatiities to Streetracers, bet aizmigu... pilniigs suuuuuuds
lieki izteereets laiks
kauns krieviem pa visu seju par taadiem meesliem!

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- gjirtinjsh
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu, ja ir doma uz to filmu iet kā nopietnu asu zižetu filmu, tad tiešām var aizmigt, bet ja kā uz komēdiju, tad iesaku, katrā ziņā tā rēcis es sen nebijusoulfreak wrote:vakar meegjinaaju noskatiities to Streetracers, bet aizmigu... pilniigs suuuuuudslieki izteereets laiks

6dien pie alinja noskatiitas filmas: hills have eyes, un hills have eyes 2 kas skaitas shausmenes..
iisteniibaa nekas dizhi vairaak par specefektiem tur nebija, saliidzinot otraa filma vispaar bija daudz mazaak bailiiga kaa pirmaa.. bet nu ja dariit nau ko tad noskatiiteis var, bet pirmaa labaaka un nedaudz bailiigaaka..
un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...
iisteniibaa nekas dizhi vairaak par specefektiem tur nebija, saliidzinot otraa filma vispaar bija daudz mazaak bailiiga kaa pirmaa.. bet nu ja dariit nau ko tad noskatiiteis var, bet pirmaa labaaka un nedaudz bailiigaaka..

un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
"Bruce Allmighty"?harcho wrote:un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
"Bruce Allmighty"?freimo wrote:harcho wrote:un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...
neee, man liekas ka veel jaunaaka... es nez bet ssitaa tevis piemineetaa toke nee...

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
gjirtinjsh wrote:Nu, ja ir doma uz to filmu iet kā nopietnu asu zižetu filmu, tad tiešām var aizmigt, bet ja kā uz komēdiju, tad iesaku, katrā ziņā tā rēcis es sen nebijusoulfreak wrote:vakar meegjinaaju noskatiities to Streetracers, bet aizmigu... pilniigs suuuuuudslieki izteereets laiks
![]()
![]()
nu nez nez

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- gjirtinjsh
es tomēr palikšu pie sava subjektīvā viedokļasoulfreak wrote:gjirtinjsh wrote:Nu, ja ir doma uz to filmu iet kā nopietnu asu zižetu filmu, tad tiešām var aizmigt, bet ja kā uz komēdiju, tad iesaku, katrā ziņā tā rēcis es sen nebijusoulfreak wrote:vakar meegjinaaju noskatiities to Streetracers, bet aizmigu... pilniigs suuuuuudslieki izteereets laiks
![]()
![]()
nu nez nezne tur smieties ne raudaat ne priecaaties par efektiem un mashiinaam... man jau liekas, ka ar kaukaadu PRC sadarbiibu vareetu kauko dikti liidziigu uzcept
kaka vienvaardsakot - bezjeegaa teereet naudu un laiku skatoties!

Piekritu soulfreake! Bijaam 6dien naktii un tik tieshaam huinja, ne tur isti domas apakshaa nekaa cita! Izniekots laiks! Katraa gadijumaa lielvalstij krievijai veel daudz jamacaas, lai uztaisiitu kaut ko lidziigu tam pasham Fast&Furious, kam Streetraceri megjinaja lidzinaaties!gjirtinjsh wrote:es tomēr palikšu pie sava subjektīvā viedokļasoulfreak wrote:gjirtinjsh wrote:Nu, ja ir doma uz to filmu iet kā nopietnu asu zižetu filmu, tad tiešām var aizmigt, bet ja kā uz komēdiju, tad iesaku, katrā ziņā tā rēcis es sen nebijusoulfreak wrote:vakar meegjinaaju noskatiities to Streetracers, bet aizmigu... pilniigs suuuuuudslieki izteereets laiks
![]()
![]()
nu nez nezne tur smieties ne raudaat ne priecaaties par efektiem un mashiinaam... man jau liekas, ka ar kaukaadu PRC sadarbiibu vareetu kauko dikti liidziigu uzcept
kaka vienvaardsakot - bezjeegaa teereet naudu un laiku skatoties!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
"Evan Allmighty"?harcho wrote:"Bruce Allmighty"?freimo wrote:harcho wrote:un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...
neee, man liekas ka veel jaunaaka... es nez bet ssitaa tevis piemineetaa toke nee...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
vēja suns wrote:"Evan Allmighty"?harcho wrote:"Bruce Allmighty"?freimo wrote:harcho wrote:un veel noskatoojos kaukaadu tip komeediju kur viens nigers ir dievs un tad jamais tur paliidz kaukaadam deputaatm vai kam tamliidziigam, filmas nosaukumu nezinu - bet nu katraa gadiijumaa kaut kas dikti attaals no komeedijas... pliki chichi nekur nebija, joki maz.. nekas iipash...
jap jap ir ssitaa pati Evan Allmighty

- gjirtinjsh
Vakar noskatījos I Tried , tipa filma par dzīvi nēģeru kvartālā
Katrā ziņā pēc filmas vēl ilgi nevarēju aizmigt, jo sākās lielās dzīves pārdomas

Katrā ziņā pēc filmas vēl ilgi nevarēju aizmigt, jo sākās lielās dzīves pārdomas

Tikko attradu ieks danger.lv ...irakstiju you tube un atradau,karoc intresants matereals http://www.youtube.com/watch?v=zWOe6pJVknk

ID 28
- gjirtinjsh
The Bucket List (Pirms Nolikt Karoti)
Iesaku filmu noskatīties (ne visiem, jo ir cilvēki, kas pie drāmām atlūzt
) tātad, tiem kuriem ir nepiepildītie sapņi, kas arī ir filmas būtība -> divu tēlu dzīves pirms nāves, kad ir sarkstītas lietas, kuras vēlās izpildīt pirms nāves, kad nauda nav šķērslis...
Nedrīkst arī aizmirst par aktieriem -> Jack Nicholson & Morgan Freeman
P.S. Tiek
arī ar Mustangu un Challanger/Charger/Hemi Cuda :neka: (Siekalojos uz Mustangu tāpēc arī otram uzmanību nepievērsu)
Iesaku filmu noskatīties (ne visiem, jo ir cilvēki, kas pie drāmām atlūzt

Nedrīkst arī aizmirst par aktieriem -> Jack Nicholson & Morgan Freeman

P.S. Tiek