par normalu konj-jak vai 10 makchikeniem (jaa [censored], loti man vinji garsho) atdoshu pilniigi jaunas JTUSA Tournament bikses peintbolam, xxl izmeers, mainam, bet man tomer par lielu, amerikanis sajauca un atsutija man sitadas kadu laiku apaklaj, tiko atradu skapii, nav jegas glabaat PM vai 28260683
Mekleeju kaadu veeveida bloku! po kaadu un no kaadas mašiinas lai tikai ir vienaa gabalaa! var buut noklapeejis, saplaisaajis un visaadi citaadi pataisiits nederiigs priekš autotransporta! Varu pret kautko garšiigu iemainiit vai arii pa luužņu cenu atpirkt!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
kalnins wrote:Mekleeju kaadu veeveida bloku! po kaadu un no kaadas mašiinas lai tikai ir vienaa gabalaa! var buut noklapeejis, saplaisaajis un visaadi citaadi pataisiits nederiigs priekš autotransporta! Varu pret kautko garšiigu iemainiit vai arii pa luužņu cenu atpirkt!
Es pat sinu ko tu no vina taisisi. Es ari esmu iesacis taisit stikla galdu kampamata ir v8 bloks bet viss joprojam ir proekta tapshanas stadija.
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
kalnins wrote:Mekleeju kaadu veeveida bloku! po kaadu un no kaadas mašiinas lai tikai ir vienaa gabalaa! var buut noklapeejis, saplaisaajis un visaadi citaadi pataisiits nederiigs priekš autotransporta! Varu pret kautko garšiigu iemainiit vai arii pa luužņu cenu atpirkt!
Es pat sinu ko tu no vina taisisi. Es ari esmu iesacis taisit stikla galdu kampamata ir v8 bloks bet viss joprojam ir proekta tapshanas stadija.
doma tev pareiza!
man jav te viens ir uztapius no kloķenes!
Smilšu strūklu!
22466286
doma tev pareiza!
iemet kadu BILDI
mk1 1984 cabrio 2,0 2E +automatic
AUTO REMONTS
VAG COM diagnostika
metinasanas darbi
mezaparks 28879160
doma tev pareiza!
iemet kadu BILDI
nu meeģinaašu riit nofočeet!
Smilšu strūklu!
22466286
Ja kādam ir interese varu par ko simbolisku atdot 15" Hyundai monitoru(lielā kaste) un Intel Celeron 467 Mhz,256Mb RAM,10 Gb cietais.Kompim nav barošanas bloka
fun is not a straight line nekad nesaki nekad regulēju savirzi un remontēju mehāniskās ātrumkārbas
KaarlisZ wrote:Ja kādam ir interese varu par ko simbolisku atdot 15" Hyundai monitoru(lielā kaste) un Intel Celeron 467 Mhz,256Mb RAM,10 Gb cietais.Kompim nav barošanas bloka
Ja kādam ir kādas liekas 15'' riepas ziemas/vasaras, kuras būtu gatavs atdot par velti/par pāris aliņiem/līdz 10 ls par pāri (ja braucamas un zemprofila), tad laipni sūtīt PM!
Vēlams 195/45, 195/50 un līdzīgi izmēri, tomēr derēs +- jebkādas
Atradušies pilnigi jauni Ford sierra Ghia / xr4 crossworth pagriezieni komplekts (prieksheejaa buferii kas naak. Veca cena virsu 22,50 ls atdoshu pa kadiem 4 cesu light aliem normaalam koram pa 3viem (skaitās deficīts)
Ja kādam vajag E36 oridžinal sasēdušās atsperes un 2 oridžnal +/- vesalus amīšus (1 priekšējais, 1 aizmugurējais) var piedāvāt da jebko. Izskatīšu piedāvājumus un labākajam/man pieņemamākajam variantam tiks šīs lietas.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !