Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Bastard
Moderators
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Bastard »

viez wrote:kur skataas CP??? :roll:
CP skatās tur, kur ir daudz naudas. :roll:
Image
Bastard
Moderators

Post by Bastard »

Petrovicu Žigulis. :?
Image

Te vairāk :arrow: http://www.la.lv/pg_contents2.php?id=2448820
Image
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

nu :dusma: atsaldeetais sunjapimpis! taadu nosist vaidzeetu! bojaa gaisu te taadi lohi! :dusma:
RB26DETT

Post by RB26DETT »

Bļedj... :evil:

Pa vakara vēsumu mierīgi, bez stresa ripinos ar savu skūterīti, ātrums tā ap 30 km/h par cik uz ceļa bija smiltis un sīkas šķembas. Galvenais ceļš no kura nāk kāds sānu celiņš no kura tad arī iznesās problēma ar kaut kādu izpuvušu e30, konkrēti nogriež man ceļu kā rezultātā man nekas cits neatliek kā raut malā kur mani sagaida koka sēta [ar betona pamatiem]. Vēl tagad dreb rokas, kājas, un arī citas ekstremitātes. :(

Rezultāts - salauzts priekšējais panelis, saliekta dakša.
Morāle - Bļin kāda te morāle. Kārtējais [censored] uz ceļa. :dusma:

P.S. - Pērku Honda Super Dio priekšējo paneli :lol:
Autokursi - In Progress :D
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Es te kaadu nedeeljinju atpakalj ar vienu joku redzeeju ar roleeri -
pie tirgus brauc ments ar savu rolleriiti un tajaa pashaa laikaa onkuliitis ar audi 80 apdzen vinju un uzreiz mauc staavietaa. Rezultaataa ments iebrauca audika stuurii. Visu to redzeju ar savaam aciim un mazliet iereecu :lol: kad izkaapa shoferiits aaraa tad ments teica (bljaava) A pagriezieni nav jaasleedz???? :evil: Shamejais teica ka esot iesleedzis, kad ments prasiija kur, vinsh ar roku paraadija uz labo pusi :reeka:

Itkaa jau debiili sanaaca, bet smiekliigi ka ar mentu :-D
ImageImage
xtcola

Post by xtcola »

vispaar peedeejaa laikaa cilveeki kautkaa ir aizmirsushi par pagriezienu raadiishanu, un taadeelj biezhi notiek visaadi paarpratumi un ja nepaveicas pat avaarijas :cry:
psih-arno

Post by psih-arno »

Vakar ar dazhiem cilveekiem biju uz Praata veetras koncertu jeekabpilii. (es nebiju pie stuures). Atpakaljceljaa mieriigi braucam ~90kmh. Slikts segums pie jeekabpils un daudz liikumu. Tapeec tur ir nepaartrauktaa liinija kaadu briidi. Aizmuguree viena 626. Kad taa 626 tiek garaam ar kaadiem 110kmh peeksnji nodod pa meemajiem! Laikam vadiitaajs uzskatiija ka nakts laikaa pa liikumainu celju nevar braukt ar 90. Labi ka vismaz pakaljaa neielikaam. Cilveeks ar mazu iQ!
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Vanags
Admins

Post by Vanags »

Piektdienas, 26. augusta vakaraa braucu pa Dāvja ielu Jūrmalā. Man pa priekšu, gar ielas malu brauca Mercedes S klases auto v/n EZ1700. Mercedes tikko bija izdarījis, maigi sakot, dīvainu pagriezienu ar ne mazāk dīvainu trajektoriju un līkumoja man pa priekšu ar nelielu ātrumu. Es, ievērojot CSN, apdzinu Mercedes un turpināju braukt ar ātrumu 55 - 60 km/h. Mercedes vadītājam kaut kas neiepatikās, viņš apdzina mani un sāka spiest malā. Nobloķēja man priekšā ielu. Un tad sekoja pats interesantākais - no Mercedes izkāpa nopelniem bagātais bijušais Latvijas privatizācijas "guru", reklāmas seja, šķiet arī LAF licenzēts autosportists - Jānis Naglis, stiprā reibumā ar manāmu vēlmi mani fiziski ietekmēt!!! Sākās vārdu pārmaiņa, kuras liecinieki bija uz šīs ielas esošā vienīgā veikala apmeklētāji. Brīdī, kad es teicu, ka izsaukšu policiju, Nagļa kungs paņirgājās par šādu piedāvājumu un turpināja ceļu tipiskā iereibuša autovadītāja manierē, ļoti uzskatāmi līkumojot pa ielu, laikam lai nelaistu mani garām :shock: :shock: :shock:
Ir viena bilde, bet galiigi ipluudusi un miglaina.
Image Auto izvilkšnana no kupenām, grāvjiem, stāvvietām utt. Auto evakuācija no grūti sasniedzamām vietām - bezceļa, dubļiem utt. 29996978 00-24http://www.4x4klubs.lv
Chesterb

Post by Chesterb »

:shock: ibio lohs,ieliec to bildi nekas ka svaka ljoti gribeetu ieluukot..........buutu vinjam gadiijies kaads agresiivs bembists ta sis sejaa buutu dabuujis :lol:
type44
Admins

Post by type44 »

Vanags wrote:no Mercedes izkāpa nopelniem bagātais bijušais Latvijas privatizācijas "guru", reklāmas seja, šķiet arī LAF licenzēts autosportists - Jānis Naglis, stiprā reibumā
Džekam Acīmredzama vecuma krīze.
Laikam vēl joprojām svinēja savu lūzera izgājienu un zaudi Dakarā!

Vecums nenāks viens. Džeks to laikam nespēj saprast :D
Labi naw beet dariit var :D
Zaļais Tārps

Post by Zaļais Tārps »

Kaut kad nesen braucu pa Elejas šoseju virzienā no Jelgavas puses. Vienā vietā sanāca apdzīt fūri un ejot tai garām, pēkšņi pamanīju, ka uz ceļa ir konkrēti lieli asfalta izciļņi no kuriem nesanāca vairs izvairīties un ar vienas puses riteņiem uzbraucu tiem virsū. Sitiens bija pamatīgs un gala rezultāts tāds, ka mistiskā veidā izdega uzreiz abi priekšējie miglenieki (kuri pirms tam bija ieslēgti)+miglenieku drošinātājs+pats sāpīgākais diezgan pamatīgi sadriskāts bampera stūris :evil: iespējams, ka pats vainīgs, jo pārsniedzu ātrumu utt., bet no otras puses šadi izciļņi rodas no atsaldētajiem fūru šoferiem, kas vinās nejēgā pārkrauj :dusma:
Baiks- tas ir līdzeklis, lai sāktu meklēt rezerves daļas pats sev.
ELL

Post by ELL »

Zaļais Tārps wrote:Kaut kad nesen braucu pa Elejas šoseju virzienā no Jelgavas puses. Vienā vietā sanāca apdzīt fūri un ejot tai garām, pēkšņi pamanīju, ka uz ceļa ir konkrēti lieli asfalta izciļņi no kuriem nesanāca vairs izvairīties un ar vienas puses riteņiem uzbraucu tiem virsū. Sitiens bija pamatīgs un gala rezultāts tāds, ka mistiskā veidā izdega uzreiz abi priekšējie miglenieki (kuri pirms tam bija ieslēgti)+miglenieku drošinātājs+pats sāpīgākais diezgan pamatīgi sadriskāts bampera stūris :evil: iespējams, ka pats vainīgs, jo pārsniedzu ātrumu utt., bet no otras puses šadi izciļņi rodas no atsaldētajiem fūru šoferiem, kas vinās nejēgā pārkrauj :dusma:
Tikai nedirs- atsaldeni. izvēlies pareizo braukšanas ātrumu ceļu apstākļiem!!! Vainīgi varētu būt arī tie, kas šos ceļus būvē !!!!!!!! :evil:

P.s. pabraukā pa centru, kur iet sab.transports ( kurš nav pārkraukts) un novērtē tur ceļu seguma kvalitāti !!!!
EV-325 + EL-939 + EL-7900
Gests
Audi 80

Post by Gests »

Edža

Post by Edža »

Vakar braucot uz darbu redzēju avārijas sekas, kaut kāds arprāc, šitie slepkavas ir jāizolē uz mūžu no sabiedrības. :evil:

S70 arī metams arā jo bundža bija savērpta. :cry:
Android
Admins

Post by Android »

Šitos alkonautus vajag nokodēt vispirmz pret braukšanu pie stūres un tikai pēc tam pret alco :evil:
Good morning? No such thing!
ELL

Post by ELL »

Image
EV-325 + EL-939 + EL-7900
Chesterb

Post by Chesterb »

vismaz pa gaajeeju paareju :rofl: :cool:
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

apziniigs gaajeejs/raapotaajs :reeka:
oxys

Post by oxys »

es domaaju ka vinjsh pat nepiefiltree ka taa ir gaajeeju paareja :D
`85 mk2
ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis »

lo0s3r wrote:es domaaju ka vinjsh pat nepiefiltree ka taa ir gaajeeju paareja :D
raapotaaju paareja :reeka:
bet nu man liekas ka filtree virzienu maajup
taa jau buutu kautkur palicis :wink:
Post Reply