Neļāva traktoram ieskrieties, lai saliktu šķērsāmomulis wrote:kas tad tur bija?:/truba wrote:Tātad vesels bars ar burnoutieshu siekalaam man shodien trauceeja vakaru ieksh Ādažu poligona! biju ar zalju a6 2.5 tdi avant quattro! teikshu godiigi nomainiet savas piedzinjas savādāk jums nesanāk! :hihi
Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
-
truba
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tur visiem rwd meistariem bij seenju slimiiba piemetusies!freimo wrote:Neļāva traktoram ieskrieties, lai saliktu šķērsāmomulis wrote:kas tad tur bija?:/truba wrote:Tātad vesels bars ar burnoutieshu siekalaam man shodien trauceeja vakaru ieksh Ādažu poligona! biju ar zalju a6 2.5 tdi avant quattro! teikshu godiigi nomainiet savas piedzinjas savādāk jums nesanāk! :hihi![]()
ar quattro nav probzu!!!
- takeshi
man aizmugure staveja pilnigi lisas riepas vairs pat protektors nau palicis, un apkart jau visur ledus bija! tu atbrauci es uzreiz mala nostajos jo apnika jau braukat! pats tikai vienu tadu knapu apli apbrauci un prom aizbrauci! vareji pienakt sasveicinaties!truba wrote:Tātad vesels bars ar burnoutieshu siekalaam man shodien trauceeja vakaru ieksh Ādažu poligona! biju ar zalju a6 2.5 tdi avant quattro! teikshu godiigi nomainiet savas piedzinjas savādāk jums nesanāk! :hihi

Truba ka vienmer megjinaja izcelties ar saviem tekstiem!takeshi wrote:no burnoutiesiem es vinigais!omulis wrote:kas tad tur bija?:/truba wrote:Tātad vesels bars ar burnoutieshu siekalaam man shodien trauceeja vakaru ieksh Ādažu poligona! biju ar zalju a6 2.5 tdi avant quattro! teikshu godiigi nomainiet savas piedzinjas savādāk jums nesanāk! :hihi

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
posmaa no ventas tilta liidz augstskolai sanaaca paaris agresiivie manevri...Weber wrote:V.I.P. 12:10 uz lielā prospekta koju virzienaa
policista kungs ar bmw gan tika pamaniits laikus...
p.s.
mazliet veelaak maniiju Tevi ar corsu, nobraucot gar augstskolu

being a better driver is not an unfair advantage...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Varbuut veelies par to parunaat Truba?fade wrote:Truba ka vienmer megjinaja izcelties ar saviem tekstiem!takeshi wrote:no burnoutiesiem es vinigais!omulis wrote:kas tad tur bija?:/truba wrote:Tātad vesels bars ar burnoutieshu siekalaam man shodien trauceeja vakaru ieksh Ādažu poligona! biju ar zalju a6 2.5 tdi avant quattro! teikshu godiigi nomainiet savas piedzinjas savādāk jums nesanāk! :hihi
Tevi atkal abizoja BMW

- Weber
- Cilvēks-karburators
redzeju tevi pie prospekta X saules, neko agresivi tur neizpildijiesV.I.P. wrote:posmaa no ventas tilta liidz augstskolai sanaaca paaris agresiivie manevri...Weber wrote:V.I.P. 12:10 uz lielā prospekta koju virzienaa![]()
policista kungs ar bmw gan tika pamaniits laikus...![]()
p.s.
mazliet veelaak maniiju Tevi ar corsu, nobraucot gar augstskolu
biju pie VeA savacu atslegu
redzēju tos ar kvadracikliem, ap pus 1 naktī vēl garāmbraucot iebraucu paslidinātiesFlyerz wrote:es biju viens no tiem kas ar kvadracikliem gaazeja pa trasiAktivex wrote:Njā, jākačā skilz :gigi: Riepas ar man nav tās labākāsFlyerz wrote:Pirms kaadaam 2h redzeets Aktivex tukuma kartindzenee meegjinaaja slidinaatiesBet tolka maza tur viss tiiraa spogulii
![]()
iiisti bij slidinaaties
- omulis
- Moderators
shodien redzeeta Duda ieksh Mezhciema Rimi 
Laikam arii Mezhciemiete
Laikam arii Mezhciemiete
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo