Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 518i e28
Jā dermantīnam viņa cauri nesūcās, toties tieši zem dermantīna man viņa izšķīda kad ar Kit pielīmēju to porolona/dermantīna veidojumu pie durvīm. Beigās gan nožuva un pierāva klāt.

Spoiler
Show

Nu par to līmēšanas procesu. Nekā sarežģīta tur īsti nav un kā vienmēr, Mērfijs nesnauž, kad vajadzēja kameru, nevarēju atrast karti, tapēc telefonbildes.
Izejmateriāli
Konkrētā stoika nāk starp durvīm un mazo pakaļlogu B4 sedanam un šeit galvenais ir nolīmēt redzamās virsmas ar vienu auduma gabalu lai nebūtu lieki griezumi. Pirms aplīmešanas velams pāriet ar rupju smilšpapīru, lai ir kur līmei pieķerties.
Audums piegriezts

Līmēšanas process. Līmi klāju pa 10-20 cm posmiem, jo viņa žūst ļoti ātri.

Aplīmētas redzamās virsmas. Pēc šī paliek tikai aplīmet audumu ap malām.

Gatavs

Kā jau minēju, šai detaļai galvenais ir novilkt redzamās vietas ar vienu auduma gabalu, kas arī tika izdarīts. Tai vietai, kas nav apvilkta, pa virsu nāk sēdekļa atzveltne.
Vel gatavās daļas (šīs bildes gan ir uzpeldējušas manā topikā jo ir uz manas mašīnas, bet viss ir tāpat kā šoreiz, jo arī tika taisīts B4 sedanam
)

Ja kādi jautājumi, tad droši
Ja incē, ik pa laikam arī Jelgavā uzpeldu, varu atrādīt ka izskatās
Izejmateriāli
Spoiler
Show

Audums piegriezts
Spoiler
Show

Spoiler
Show

Spoiler
Show

Spoiler
Show

Vel gatavās daļas (šīs bildes gan ir uzpeldējušas manā topikā jo ir uz manas mašīnas, bet viss ir tāpat kā šoreiz, jo arī tika taisīts B4 sedanam
Spoiler
Show

Ja incē, ik pa laikam arī Jelgavā uzpeldu, varu atrādīt ka izskatās
Īstenībā viss ir nenormāli vienkārši. Ņem 88. Uz klāj uz virsmas, pagaida lai mazliet apvelkas un līmē virsū audumu. Uz tikko uzklātas nevajag spiest virsu - spiedīsies cauri, 88 žūst nepārāk ātri. Jo bundža iet vairāk uz beigām, jo mazāk jāgaida lai līmētu klāt audumu.
"apvelkās" nozīmē to ka ir lipīgs, bet maigi pieskaroties, līme nepielīp pie pirksta.
"apvelkās" nozīmē to ka ir lipīgs, bet maigi pieskaroties, līme nepielīp pie pirksta.
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
Man patīk Ch pieeja pie e28 individualizēšanas :super: Pats biju iesācis ar e34 IXu kko līdzīgu darīt un arī bija doma par rūtainiem griestiem
Biju paspēji visu pakaļējo vāku nolīmēt un pakaļējo logu + jumta šķērsstieņus ar sērfa polsteriem uzlikt
Vienīgi īsti bildes ar uzlīmēm nesataisīju un neatrādīju
Bet nu, veiksmi!
Ja man tagad nebūtu visai pa prātam e30, tad šādi arī darītu 
Bet nu, veiksmi!
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Tāā, atradu un paskatījos bildes tev no pēdējās sabildēšanas
Pēc savas pieredzes sakot - nolīmē pakaļējo vāku līdzīgi kā priekšējo spārnu, nenožēlosi
Un jumta bagāžnieku 
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Jap, zamšādas imitācija. Cena bij 3,50 metrā, platums rullim kādi 1,5m varētu būt. Pirku Rīgā, Ūdens ielā 20/22 tur ir visādu šitādu audumu bode. Par citām krāsām gan nezinu, plauktos nebija.GG. wrote:Vari lūdzu pastāstīt, kas tas bija par audumu? Izskatās pēc zamšādas imitācijas? Kur pirki? Citās krāsās ir dabūnams?
Vēl ir pelēks pieejams.mdz wrote: Jap, zamšādas imitācija. Cena bij 3,50 metrā, platums rullim kādi 1,5m varētu būt. Pirku Rīgā, Ūdens ielā 20/22 tur ir visādu šitādu audumu bode. Par citām krāsām gan nezinu, plauktos nebija.
Sievu un mašīnu draugiem neaizdod.
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
VW moveUp!, DeepBlack
VW Golf Plus, Blaugraphite
- Rekords
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lūk arī es diezgan sīki aprakstīju par to kā savam dabūju rūtis uz griestiem.
ja tas audums ir plāns iesaku līmēt vēl vienu audumu starpā, lai līme nesūcās cauri, tur kur sanāk biezāk uzklāt un lai labāk kopā turās.
viewtopic.php?f=18&t=11905&start=140
ja tas audums ir plāns iesaku līmēt vēl vienu audumu starpā, lai līme nesūcās cauri, tur kur sanāk biezāk uzklāt un lai labāk kopā turās.
Es te neesmu
o, paldies, šo biju palaidis garām!Rekords wrote:Lūk arī es diezgan sīki aprakstīju par to kā savam dabūju rūtis uz griestiem.
šobrīd gan viss ir apstājies, bet kad būs laiks turpināšu darboties.
Šodien, nevarēdams sagaidīt normālu sniegu, tandēmā ar baltu 2.5 turbo nissanu, noņēmu skaidu pa pļavu riņķī angāram, kur stāv mans e36. Pēctam ilgi čakarējos ar mietu, lai izdabūtu dubļus un zāles no auto aizmugures, jo piemirsu, ka viņam nav podkriļņiki
reku kkāda random bilde

Sodit slidgultnus uz spiediena
es par to arī domāju, bet varētu būt pagrūti to realizēt.. Un man beidzās uzlīmes.GG. wrote:Kā, būtu ja tam stikerbombam uztaisītu tādu kā "fade" uz kapota un durvīm? Drausmīgi grauž acis tas ka kā ar nazi nogrieztas līnijas.
Uzlabojumi ir - noskrūvēts āķis un noplēsta tā vecā "LV" uzlīme, kā arī sadabūti jauni, smuki numura paliktnīši bez kkādiem fakiniem uzrakstiem gan priekšā, gan aizmugurē.
Ā un daudzmaz iztaisnots aizmugurējais fartuks. Nav kā jauns, bet nu vismaz neizskatās pēc saņurcītas konservu bundžas.
Vēl aktīvi braukāju pa audumu veikaliem, bet neko jēdzīgu nevaru atrast. Vai nu neglīts audums, vai nu pa plānu. Vai arī tie ir kkādi aizkari, kas maksā 30ls metrā.
Un kad čoms visu nokārtos, tad tikšu pie A sērijas numurzīmes ar 3 cipariem.
Ā un daudzmaz iztaisnots aizmugurējais fartuks. Nav kā jauns, bet nu vismaz neizskatās pēc saņurcītas konservu bundžas.
Vēl aktīvi braukāju pa audumu veikaliem, bet neko jēdzīgu nevaru atrast. Vai nu neglīts audums, vai nu pa plānu. Vai arī tie ir kkādi aizkari, kas maksā 30ls metrā.
Un kad čoms visu nokārtos, tad tikšu pie A sērijas numurzīmes ar 3 cipariem.
Bet var ieraut vēl lielākā zarā, nekā irGG. wrote:Kā, būtu ja tam stikerbombam uztaisītu tādu kā "fade" uz kapota un durvīm? Drausmīgi grauž acis tas ka kā ar nazi nogrieztas līnijas.
- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Atgādina šitoGG. wrote:Kā, būtu ja tam stikerbombam uztaisītu tādu kā "fade" uz kapota un durvīm? Drausmīgi grauž acis tas ka kā ar nazi nogrieztas līnijas.

es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas