Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

anarhists
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by anarhists »

tie kas šonakt / rīt no rīta brauks pār salu tiltu uzmanieties. Braucot vierzienā uz centru uz nobrauktuves , kura pagriežas uz krastmalu virzienā uz vecrīgu PAGRIEZIENĀ NOPARKOTS STĀV MELNS GOLFS. :vouv: Labi vēl ka aatrums bija ne paaraak liels un ka tomēr trīsstūri bija uzlicis. Ja nebuutu trisstuura visticamaak pamaniitu vinju peec skanjas. Pārsteigums bija labais. :vouv:
Uzmanieties!
anarhists
semyhr

Post by semyhr »

Android wrote:Šon redzēju kā notika visdebīlākā avārija ko jebkad biju redzējis:
Gaujas ielas un 2. čiekurkalna līnijas krustojums (pie tilta). Stāv rinda lai tiktu uz tilta. Uz galvenās ielas krustā stāv audi C4 - apmēram 40 gadus vecs sieviešu kārtas radījums (par sievieti nosaukt roka neceļas, briesmīga) pie stūres. No labās puses mēģina iespraukties MB190 (laikam vecis pie stūres, neredzēju). Vecene šo spītīgi nelaiž, a džeks spītīgi lien iekšā. Rezultātā ar ātrumu ap 2 km/h abi saliekas ar sāniem kopā (tipa sabružājas, nolauž spoguļus). Un tad nu abi metas mierā, kāp ārā, sauc mentus. Uztaurēju tiem, pagrozīju pirkstu pie deniņiem un fakuci novicināju - dēļ 2 idiotiem būs tagad korķis uz stundu. Baigi atgādina pasaku par diviem auniem uz laipas pāri upei :aljo:
Mentu vietā es nolemtu ka abi vainīgi - jo viens nedeva ceļu, a otrs neko nedarīja lai izvairītos no sadursmes. Un tad šie varētu atsūkāt apdrošināšanai un taisīt auto katrs par savu naudu ja reiz ir tādi idioti
tas kundzeem ap 40 kuras iekrampeejushaas stuuree ar abaam rokaam un degunu iebakstiitu stiklaa ir biezhi noveerojama paraadiiba. man ar vienreiz taada viena braucot aaraa no parkinga kaut ko stuumaas virsuu un veel tauree. nu ble kaut kaa cilveekam ir jaatiek aaraa no parkinga. nelaid tad nelaid nevis veel tauree kaut ko. psc shitie varianti uzdzen dusmu.
freimo
Admins

Post by freimo »

anarhists wrote:tie kas šonakt / rīt no rīta brauks pār salu tiltu uzmanieties. Braucot vierzienā uz centru uz nobrauktuves , kura pagriežas uz krastmalu virzienā uz vecrīgu PAGRIEZIENĀ NOPARKOTS STĀV MELNS GOLFS. :vouv: Labi vēl ka aatrums bija ne paaraak liels un ka tomēr trīsstūri bija uzlicis. Ja nebuutu trisstuura visticamaak pamaniitu vinju peec skanjas. Pārsteigums bija labais. :vouv:
Uzmanieties!
Shodien wiens Saab's to golfu gandriiz nonesa... Braucu pa aarmalu...Saab's mani apdzen un gandriiz tam melnajam golf'am (ar LT nummurien un nolauztu kreiso prieksheejo rambaali) pakaljaa ielika... Wiss beidzaas ar izbiili...

Esiet uzmaniigi...
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Android
Admins

Post by Android »

Tas golps tur jau laikam no 5dienas staav. ljoti prasaas peec savirzes reguleeshanas :D
Good morning? No such thing!
MaFia

Post by MaFia »

Android wrote:Tas golps tur jau laikam no 5dienas staav. ljoti prasaas peec savirzes reguleeshanas :D
Drīz prasīsies pēc bleķu remonta aizmugurē, ja netiks kkas darīts lietas labā... :D
Toyota Yaris T-Sport
BMW 535d
freimo
Admins

Post by freimo »

Aidaaaa... :twisted: :shock:

Image

Image
Akmens

Post by Akmens »

shitas bij jau redzeets te man liekas 8)
freimo
Admins

Post by freimo »

Android wrote:Tas golps tur jau laikam no 5dienas staav. ljoti prasaas peec savirzes reguleeshanas :D
Peec 2 dienu staaweeshanas tur peec sawirzes wairs neprasijaas jo tika noskruuweeti wisi ripulji un aplasiitaas shaadas taadas detaljas..!! :reeka:
ELL

Post by ELL »

freimo wrote:
Peec 2 dienu staaweeshanas tur peec sawirzes wairs neprasijaas jo tika noskruuweeti wisi ripulji un aplasiitaas shaadas taadas detaljas..!! :reeka:
Kad braucu garaam, nebija jau aizm. numura ziimes, divu aizmugureejo ritennu un prieksseejaas restes :(
EV-325 + EL-939 + EL-7900
krinkels

Post by krinkels »

Blin reizem tas vecenes vaditaji ir pinigas shausmas.
VAkar domaju mierigi noparkoties Maxima pie Muksalas apla.
Braucu pa stajanku, priekshe velkas Civiks. Shi iedomaja iegriesties starp 2 mashinam .ok lia griezas. Bet ta kunja pat spogulos neskatas , redz ka nevar iegriesties do uz aizmuguri pat neskatoties. Es tai laika jau biju vinjai aizmugure.
Naces mest atpakalgaita lai neieliek sanos. Galvenasi ka tur vareja ar Kamazu ieparkoties. Speciali nostajos vinjai blakus( tieshi blakus auto aizbrauca) izkapju saku ko pa sho gajienu domaju. TA zos kaptama ara palaiz vala bremzes un gandriz ieripo prieksha stavosha Alfa. Paris cm pietruka.
Saku kas vinja stulba vai akla. Vai vai nesu neko pamanijusi. Kapec roceni nenoravi? Aizmirsu. Blin ta gribejas pateikt ko maigaku.
<<S>>
Spraud Otrajā Racing Team
solins

Post by solins »

krinkels wrote:Blin reizem tas vecenes vaditaji ir pinigas shausmas.
Braucu pa stajanku, priekshe velkas Civiks. Shi iedomaja iegriesties starp 2 mashinam .ok lia griezas. Bet ta kunja pat spogulos neskatas , redz ka nevar iegriesties do uz aizmuguri pat neskatoties. Es tai laika jau biju vinjai aizmugure.
Naces mest atpakalgaita lai neieliek sanos. Galvenasi ka tur vareja ar Kamazu ieparkoties. Speciali nostajos vinjai blakus( tieshi blakus auto aizbrauca) izkapju saku ko pa sho gajienu domaju. TA zos kaptama ara palaiz vala bremzes un gandriz ieripo prieksha stavosha Alfa. Paris cm pietruka.
Saku kas vinja stulba vai akla. Vai vai nesu neko pamanijusi. Kapec roceni nenoravi? Aizmirsu. Blin ta gribejas pateikt ko maigaku.
Ļoti bēdīga situācija... :(((
Man vakar arī sanāca incanti - uz Čakenes braucu pa pirmo joslu ārā no centra un vecene ar lielu džipu pārkārtojās neskatoties spoguļos - izspieda mani, ja nebūtu Tallinas ielas, kur iegriezties, tad es būtu uz barģūra :evil: :evil: :evil:
Nebrauc aiz manis-esmu apmaldijies....

ID 70
viez
Admins

Post by viez »

taa jau baabieshiem dievs devis chetras acis ( you know what i mean ;) ) bet tikuntaa vinjas neskataas kur brauc :evil:
LL_gangzta
Moderators

Post by LL_gangzta »

viez wrote:taa jau baabieshiem dievs devis chetras acis ( you know what i mean ;) ) bet tikuntaa vinjas neskataas kur brauc :evil:
I know :reeka:
Lady Lover
Alien

Post by Alien »

vot šodien izbesījos
brauc pa šosi mājās:
1) velkas viens uz 70 pa priekšu
2) izlien tam kas pa priekšu vēlviens priekšā
3) tagad jau uz 40 braucam
4) pretii bešennā satiksme, garām i nedomā
atrisin.: sataisam dusmīgu ģīmi un taisam trešo joslu pa vidu :twisted:
AR_159 :drive:
freimo
Admins

Post by freimo »

Janchux
Admins

Post by Janchux »

Dzeks ar pilnu komplektu pakjerts!!! :D:D:D:D:D:D

:arrow: http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4729258
Honda Prelude IV 2.2 VTEC JDM
drumer

Post by drumer »

Janchux wrote:Dzeks ar pilnu komplektu pakjerts!!! :D:D:D:D:D:D

:arrow: http://www.tvnet.lv/auto/zinas/road_saf ... id=4729258
Nu shitaa ir jaamaak :-D
Clicks
Kandidāts uz BANu

Post by Clicks »

Alien wrote:vot šodien izbesījos
brauc pa šosi mājās:
1) velkas viens uz 70 pa priekšu
2) izlien tam kas pa priekšu vēlviens priekšā
3) tagad jau uz 40 braucam
4) pretii bešennā satiksme, garām i nedomā
atrisin.: sataisam dusmīgu ģīmi un taisam trešo joslu pa vidu :twisted:
MONS DEELS :D
paldies par uzmaniibu
sparky77

Post by sparky77 »

krinkels wrote:Blin reizem tas vecenes vaditaji ir pinigas shausmas.
ew kaadaa kraasaa civiks??man arii tanii staavietaa gandriiz uzstuumaas gaishi zils civics :x
ps.arii vecene bij pie ruljiem :?
semyhr

Post by semyhr »

nav jau sievieshu nelaime vien.. man kaut kads opaps ar e39 purnaa iebrauca atpakaljgaitaa.. galvenais ka tumsh un redz ka ugunji spiid aizmuguree.. viss pa barabaanu..
Post Reply