Piedāvāju / Meklēju darbu

šeit varam mēģināt pirkt un pārdot savas personīgas lietas nekomerciālos nolūkos. Firmām publicēties aizliegts.

Moderators: Focus, Pauliic

njakts
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Piedāvāju / Meklēju darbu

Post by njakts »

Uzņēmums kas nodarbojas ar GPS sekošanas ierīču uzstādīšanu meklē darbinieku - aprīkotāju.
Darba pienākumi ir ierīces uzstādīšana, apmaiņa un noņemšana. degvielas līmeņa mērītāju uzstādīšana.
Darbs uz pilnu slodzi, pa retam iekrīt arī sestdienas.
Darba laiks nenormēts, vienu dienu mājās būsi 17, citu 21.
Prasības - pamata iemaņas par auto elektroniku (jāmāk atrast patstāvīga barošana, aizdedze un masa jebkuram auto), loģiska domāšana, atbildības sajūta par padarīto, spēja ierasties laikā pie klienta.
Vajag B kategorijas vadītāja apliecību
Atalgojums par padarīto, ņemot vērā ka darba ir daudz, alga arī ir laba.

vairāk info droši vaicāt man. [email protected]
vai zvaniet 26317752
ir brīvas divas vietas

P.S. Tas ir diezgan steidzami. Kas ir gatavs, lai zvana/raksta. Pabraukāsi man līdzi un redzēsi kā tas notiek.
ozo.lv

Post by ozo.lv »

S/K LAK-Y Racing ir viens no Latvijas vadošajiem sporta auto uzbūves un apkalpošanas uzņēmumiem Latvijā. LAK-Y komanda sadarbojas ar klientiem Latvijā, Baltijas valstīs un Krievijā, tāpat arī komanda piedalās drifta sacensībās ne vien Latvijā, bet arī krievijā un Rietumeiropas valstīs. Ņemot vērā strauji pieaugošos uzņēmuma apmērus un ambīcijas nākotnē LAK-Y komanda izsludina vakanci amatam:

Komandas menedžeris/Autosporta servisa vadītājs.

Pienākumi:
-Turpināt ciešu un veiksmīgu sadarbību ar patreizējiem komandas atbalstītājiem, veicināt jaunu atbalstītāju piesaisti
-Sporta autoservisa vadīšana, darbinieku kontrole, motivēšana, atsevišķu detaļu sagāde
-Izbraukuma sacensību organizēšana, vīzu, robežkontroles punktu un citu jautājumu risināšana
-Cieša saikne ar citiem autosportistiem un tam pietuvinātām personām

Piedāvājam:
-Darbu Latvijas ātrākajā autosporta komandā
-Strauju, notikumiem bagātu un aizraujošu darbu draudzīgā un pozitīvā kolektīvā
-Ērtus un panākumiem pakārtotus darba apstākļus un citus bonusus
-Konkurētspējīgs atalgojums, bonusu sistēma, apmaksāts darba telefona rēķins utt.

Minimālās prasības kandidātiem:
-Vidējā/vidējā specializētā izglītība
-B kategorijas auto vadītāja apliecība, savs auto (obligāti)
-Tev jābūt atvērtam, komunikablam un pozitīvam cilvēkam ar savu viedokli un spēju pārliecināt
-Zināšanas auto jomā, daļu pārzināšana, interese par auto
-Angļu un Krievu (obligāti) valodas zināšanas

Savu CV un nelielu aprakstu par sevi lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: [email protected]
Ņemot vērā vakances aktualitāti, kandidātiem iespējams pieteikties, gūt informāciju arī telefoniski: +371 29426443
Cerot uz veiksmīgu sadarbību- LAK-Y Komanda
Melnais

Post by Melnais »

Varu piedāvāt vakanci auto detaļu sagādnieka amatam.
Prasības:
jāmāk rīkotes ar autodata un tamlīdzīgām programmām;
latviešu un krievu valodas zināšanas;
jāpārzin auto uzbūve un detaļu nosaukumus;
Alga ap 400Ls
PM
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Ekonomiskā situācija sāk uzlaboties, nedēļas laikā uzpeldējis jau otrais šāds ar auto lietām saistīts darba piedāvājums, kas kaulus nelauž, bet par kuru piedāvā jau uzreiz piedāvā 400 Ls :)
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Gatis

Post by Gatis »

Gatis wrote:Ir nepieciešams darbinieks!!!

Printera is an international franchise network providing printer consumables and Managed Printing Services to business customers and private individuals. Unique advantages of “PRINT non stop” software and high quality of our remanufactured printer supplies keep us in the front row of our market.

Join our team now. As we expand our operations in Riga we are searching for:

Sales Manager

You are:

- Energetic
- Communicative
- Willing to learn and improve

You have:

- Great interpersonal skills
- Computer literacy
- Driver’s license
- Experience in sales (preferred)
- University degree (preferred)

We offer:

- Work in a young dynamic environment
- Salary based on your results
- Training courses and possibility to grow as a professional
- Work with interesting and modern product creating value for the customers

Please send your CV to [email protected]
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

ŠEIT IR DARBS!

TIRDZNIECĪBAS PĀRSTĀVIS KURZEMĒ

Galvenie pienākumi:
• Aktīva un mērķtiecīga uzņēmuma produktu pārdošana
• Reklāmas materiālu izvietošana tirdzniecības vietās
• Budžeta un uzdevumu izpilde
• Darbs ar esošiem klientiem un jaunu klientu piesaiste
Prasības:
• Vismaz 2 gadu rezultatīva darba pieredze amatā
• Prasme pārdot un apkalpot klientus
• Komunikabilitāte, uzņēmība un spēja strādāt intensīvi un patstāvīgi
• Enerģiskums un neatlaidība
• Pozitīva domāšana
• Latviešu, krievu un vēlamas angļu valodas zināšanas
• “B” kategorijas autovadītāja apliecība
Piedāvājam:
• Izaicinošu un dinamisku darbu stabilā straptautiskā uzņēmumā
• Profesionālās izaugsmes iespējas
• Motivējošu atalgojumu
• Darba vajadzībām -automašīnu
• Sociālās garantijas
Darbības reģioni:
• Talsi, Tukums, Kandava, Ugāle (vēlamā dzīvesvieta Talsi vai Tukums)

PM ;)
Melnais

Post by Melnais »

Archuks wrote:Ekonomiskā situācija sāk uzlaboties, nedēļas laikā uzpeldējis jau otrais šāds ar auto lietām saistīts darba piedāvājums, kas kaulus nelauž, bet par kuru piedāvā jau uzreiz piedāvā 400 Ls :)
Man domāt, ka nekas neuzlabojas, bet gan džeki meklē jaunus kadrus, jo veciem kadriem ar 400Ls esot par īsu. Vēl kas, tagad visiem vajag uzticamus darbiniekus, kas nedzer un strādā normāli, nevis kačā pravas un pazūd pēc pirmās algas. Protams, nevienam arī nevajag nekādus staigātājus un loderus, kas cer saņemt piķi par neko.
Gitucis

Post by Gitucis »

Meklēju darbu, kā auto elektriķis, diagnostiķis. Darba pieredze ~6gadi. Pārsvarā esmu darbojies ar VW grupas auto, bet citu marku auto mani nebaida. Laboti vadības bloki, vilkti vadi, strādāts ar visādiem KTS aparātiem utt. Nebīstos darba un visu cenšos izdarīt cik vien iespējams kvalitatīvi. Piedāvājumi uz PM :)
Audi/VW/Skoda/Seat/Bentley/Lambo/Aston tehniskais atbalsts, pogāšana, immo u.c. Arī attālināta palīdzība ... 22154930
klavins

Post by klavins »

Skatos ka mazliet nokavēju ar iepriekš piedāvātām vakancēm :?

Tad nu lūk ir velme nomainīt esošo darbu Bite Latvija, jo esmu mazliet noguris no vienmuļā darba :?

Tad nu lūk maliet par mani:
dzimis pagājušajā gada tūkstotī, 1988.gadā (vecs kā pati pasaule) :lol:
Mana atrašanās vieta Baloži
no valodām varu piedāvāt: Latviešu -dzimtā; Krievu - sarunu (kādu laiku nēsmu izmantojis); Angļu -sarunu
Izglītība: Augstākā, nepabeigtā - Viesnīcas un viesmīlības uzņēmuma vadība (paņemts akadēmiskais gads)
Strādājis esmu tirdzniecībā ar auto saistītām lietām, takā piemīt man spēja kontatkēties ar cilvēkiem, ir labas datora prasmes, ir B kategorija no tālā 2006.gada (visu laiku esmu pie stūres sēdējs, takā tas ir reālais stāžs), spēju plānot savu laiku, piemīt komunikācijas spējas, patīk apgūt jaunas lietas un atīstīties, piemīt loģiskā domāšana, īstanībā ir zināšanas diezgan daudzās jomās, ir labas zināšanas auto jomā,uzbūvē, kā arī ir ļoti liela intrese par auto (vairāk par BMW), auto arī ir mans hobijs un dzīves stils, kā hobiju un intresēm varu pieminēt auto un moto sports, tunings (pa šo ļoti liela intrese ir).
Vēlētos protams darbu tuvāk mājām, bet var arī kaut kur arī Rīgas otrā galā (viss jaskatas pēc situācijas), vēlētos darbu kas protams saistīts ar Auto/ moto sfēr, būtu labi ja visu laiku nevajadzētu sēdēt uz vietas offisā, bet arī ik pa laikam vajadzētu kaut kur izskriet darīšanās, bet arī varu sēdēt offisā, bet lai darbs nebūtu rutīna (tādēļ arī vēlos nomainīt tagadējo darbu)
Ja ir kads piedāvājums droši rakstat PM , Paldies

Ar cieņu R.Kļaviņš
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Smeiklīgi, bet tomēr mēģināšu, varbūt paveicas.

Tātad, meklēju kādu haltūru pa brīvdienām vai pēcpusdienā pēc skolas. Cēsu rajonā, bet, ja tas atmaksājas, tad var arī izbraukt citur. Pats vēl mācos ģimnāzijā(Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā), ir B, C1 kategorijas autovadītāja apliecība, vidējas zināšanas par auto un to uzbūvi. Ir strādāts pastāvīgā darbā celtniecībā(vasarās), ir darīti arī ne tik interesanti darbi, bet mācos ātri, ja nu kas. Visvairāk jau patiktos, ja darbs būtu saistīts ar auto, tākā tie mani interesē un tajos es tīri labi orientējos(vecāka gada gājuma auto). Rokas aug no pareizās vietas un ar skrūvēšanu nav problēmu. Varu darīt visādas haltūras - sākot no malkas skaldīšanas, līdz diezgan prastam ēku remontam(trūkst zināšanas, lai veiktu kvalitatīvu darbu) un mašīnas skrūvēšanas. Bet reāli esmu jauns un varu darīt principā jebko.

Nez, varbūt, ka paveicas, tādēļ ar postoju. Auto baigi izēd maku un paliek īsi ar naudām.

EDIT: Un ar datoriem apejos ļoti labi, tos arī varu labot, ja vajag. Pārzinu Microsoft Office, nedaudz Photoshop(pavisam nedaudz), datordzelžus pārzinu ļoti labi. Ja arī ir kaut kas, ko nezinu datorā - ātri tiek izpīpēts(gluži kā skrūvējot mašīnu). Un arī labi orientējos/pārzinu Audio sistēmas un to darbības principus, māku lodēt.

Ā, un nesmēķēju un, principā, nedzeru. Ja tas interesē.
karlisbe

Post by karlisbe »

Darba piedāvājums!

Veselības un dzīvības apdrošināšanas aģenti.
Prasības: 25+ gadi, augstākā izglītība finanšu vai sociālajā jomā
Laba cietā alga + procenti.

Sīkāk PM
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Lak-y

Post by Lak-y »

Nepieciešams automehāniķis ar pieredzi. Obligāti nepieciešama pieredze autoservisā pie elementāriem darbiem (ritošā daļa, elementāri elektronikas darbi, darbs ar auto diagnostikas iekārtu, riteņu ģeometrijas stendu). Vajadzības gadījumā darbs pie individuāliem projektiem.

Servisa atrašanās vieta - Ādažu nov, Skursteņi.

Lūdzu sūtīt pieteikumu uz [email protected]

Sīkāks info pa tel 29554124 vai epastu.
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Meklēju darbu -
Uz mutes nēesmu kritis, rokas aug no pareizās vietas.
Saprotu mašīnas, protu komunicēt ar cilvēkiem.
Strādāju par sagādnieku būvniecības firmā, bet tur aptrūkās darbi - ļoti labrāt kautko tādu turpinātu darīt. Der arī nepilnas slodzes darbs.

20375797, [email protected]
Vāveris

Post by Vāveris »

Ir vajadzīgi Projektu vadītāji, darbs saistīts ar Objektu inženiertehnisko iekārtu un sistēmu uzturēšanu, modernizēšanu utt. Nepieciešamas zināšanas par apkures, ventilācijas, dzesēšanas, elektroapgādes, ūdensapgādes uc. sistēmām. Darbs saistīts ar iepriekš minēto sistēmu apkopes, modernizācijas un remontdarbu plānošanu, darba uzdevumu sastādīšanu tehniķiem utml. Intereses gadījumā rakstīt PM vai zvanīt man divi641007četri Ingus.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

darbs Rīgā?
Vāveris

Post by Vāveris »

Rīgā!!!, sīkāk telefoniski.
Last edited by Vāveris on 07 Feb 2012, 17:56, edited 1 time in total.
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

tos tehniķus nevajag? tie arī ir tikai Rīgā?
Vāveris

Post by Vāveris »

Tehniķus arī var ieteikt interesē, bet ne tik ļoti, kā projekta vadītāji. Projekta vadītāja vakance ir aktuālāka. konkrēti ir divi lieli objekti Rīgā un tiem vajadzīgi Proj.vad.
klavins

Post by klavins »

klavins wrote:Skatos ka mazliet nokavēju ar iepriekš piedāvātām vakancēm :?

Tad nu lūk ir velme nomainīt esošo darbu Bite Latvija, jo esmu mazliet noguris no vienmuļā darba :?

no valodām varu piedāvāt: Latviešu -dzimtā; Krievu - sarunu (kādu laiku nēsmu izmantojis); Angļu -sarunu
Izglītība: Augstākā, nepabeigtā - Viesnīcas un viesmīlības uzņēmuma vadība (paņemts akadēmiskais gads)
Strādājis esmu tirdzniecībā ar auto saistītām lietām, takā piemīt man spēja kontatkēties ar cilvēkiem, ir labas datora prasmes, ir B kategorija no tālā 2006.gada (visu laiku esmu pie stūres sēdējs, takā tas ir reālais stāžs), spēju plānot savu laiku, piemīt komunikācijas spējas, patīk apgūt jaunas lietas un atīstīties, piemīt loģiskā domāšana, īstanībā ir zināšanas diezgan daudzās jomās, ir labas zināšanas auto jomā,uzbūvē, kā arī ir ļoti liela intrese par auto (vairāk par BMW), auto arī ir mans hobijs un dzīves stils, kā hobiju un intresēm varu pieminēt auto un moto sports, tunings (pa šo ļoti liela intrese ir).
Vēlētos protams darbu tuvāk mājām, bet var arī kaut kur arī Rīgas otrā galā (viss jaskatas pēc situācijas), vēlētos darbu kas protams saistīts ar Auto/ moto sfēr, būtu labi ja visu laiku nevajadzētu sēdēt uz vietas offisā, bet arī ik pa laikam vajadzētu kaut kur izskriet darīšanās, bet arī varu sēdēt offisā, bet lai darbs nebūtu rutīna (tādēļ arī vēlos nomainīt tagadējo darbu)

Ar cieņu R.Kļaviņš
:?:
Melnais

Post by Melnais »

klavins wrote:
Spoiler
Show
klavins wrote:Skatos ka mazliet nokavēju ar iepriekš piedāvātām vakancēm :?

Ar cieņu R.Kļaviņš
:?:
Mēs visi saprotam, ka tu meklē darbu un tā, bet tas, ka katru nedēļu citēsi savu palagu, nenozīmē, ka ātrāk atradīsi kaut ko. Darbu ir jāmeklē, nevis gājaida, kad tevi darbs atradīs. :)
Post Reply