Ch.: 328i e36
Re: Ch: 328i e36
vooot, tas ir tas par ko es arī domāju.HaL wrote:vajag piečurāt miglas
Sodit slidgultnus uz spiediena
liec arī mierā to jautājumu
vienīgais, par ko arī pats domāju ir tipa hroma inserti nāsīm

kas mazliet tās izceļ, bet nenorok ar hromu
tipa lai nav tik smagnēji melns, bet arī nespīd kā čigāna kaķis!
Life is what happens while you're busy making other plans
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šitais EZauto stils rulzHaL wrote:liec arī mierā to jautājumu![]()
http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -11391.JPG
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Juzix
- Has thanked: 24 times
Ch. wrote:jup, bet tas ir forši uz jauniem BMW.
e36 manuprāt diezko labi neizskatās..
SteelRat ex-e36 driftmašīnai kkas tāds bija, bet man īsti nepatika.
Spoiler
Show

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Man jau arī liekas ,ka biezajām nāsīm jabūt hromētāmCh. wrote:vooot, tas ir tas par ko es arī domāju.HaL wrote:vajag piečurāt miglaseksperimentālā kārtā jānopērk kāds miglinieks un jāpamēģina. Un joprojām neliek mieru jautājums par hromētajām nāsīm..
Tāk. Jaunumi tādi, ka auto bija pieteicies pircējs, bijām uz visādām diagnostikām utt, bet beigās izrādījās, ka čalis tomēr nevarēja dabūt aizdevumu un visi prieki beidzās
Izdomāju, ka nafig negribu vairs tā čakarēties un auto tomēr paturēšu sev, lai arī lielāko daļu laika viņš pārklājās ar putekļiem, jo ikdienā neesājos riņķī ar šitādu urbi.
:šalle: :martinss_griež_vēnas:

Lai vai kā, diagnostikās pateiktais iepriecina - izņemot vienu atsaiti un sulojošu reduktoru (par to liels paldies Skrinda'm
) tā arī neatrada kur piesieties. Un visvairāk iepriecināja Driver teiktais - tik labu e36 sen nebija redzējis :krāns_+10cm:
Motorā viss perfekti, nav nekādu kļūdu, nekā + strādā visādas štelles, kuras citiem e36 ir mirušas. + noskrējiens, cik Driver's izpīpēja, ir oriģinālais (240k km).

Kā reāli panākt, lai izskatās labi, bet tajā pašā laikā nemazina pagrieziena efektivitāti/redzamību, vēlpietam to visu darot ar baltajiem pagriezieniem? It kā labs variants liekas likt spuldzi ar diviem kvēldiegiem, bet bail par to, ka pagrieziens būs pārāk sūdīgi redzams.. Jeb tā nav?
Karoch, ja kāds ir ar to saskāries, vai vismaz lasījis kkur, lūdzu padalās ar metodēm! 

Lai vai kā, diagnostikās pateiktais iepriecina - izņemot vienu atsaiti un sulojošu reduktoru (par to liels paldies Skrinda'm

Kā reāli panākt, lai izskatās labi, bet tajā pašā laikā nemazina pagrieziena efektivitāti/redzamību, vēlpietam to visu darot ar baltajiem pagriezieniem? It kā labs variants liekas likt spuldzi ar diviem kvēldiegiem, bet bail par to, ka pagrieziens būs pārāk sūdīgi redzams.. Jeb tā nav?
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Rekords
Un CP?Ch. wrote:ganjau ka neko labu, bet nav jau nekas sarežģīts viņus izravēt..Rekords wrote:Arī esmu domājis par USDM gabarītiem.. Ko nez TA saka par to?
Itkā jau nebūtu nekas sarežģīts ielikt spuldzi ar diviem diegiem un atvilkt vadus no gabarīta
Es te neesmu
- Juzix
- Has thanked: 24 times
TA iziet nevarēsi, jo tad viņi definējās, kā gabarīti un pēc visiem gostiem - gabarītiem jābūt baltiem.
Kā uztaisīt - apjautājies Focusam. Viņš vienai no savām Hodām šādi bija sabūvējis.
Kā uztaisīt - apjautājies Focusam. Viņš vienai no savām Hodām šādi bija sabūvējis.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- omulis
- Moderators
Muļķības, man mocim gabarīti ir dzelteniJuzix wrote:TA iziet nevarēsi, jo tad viņi definējās, kā gabarīti un pēc visiem gostiem - gabarītiem jābūt baltiem.

Un tajā pašā vieta ir arī pagriezieni. Ja pareizi savienos, tad pagrieziens degs spilgtāk kā gabarīts
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)