Nesanāca noslēpties mežāAgniz wrote:nezkāpēc liekas, ka tas bija GG golfs, kurš ap 13:00 stāvēja kkādā beznosaukuma ceļā, uz biķernieku ielas/P2 ceļa pirms ''prauliņu'' dus/moikas
Paliku bez degvielas sūkņa.
Moderator: Juzix
Nesanāca noslēpties mežāAgniz wrote:nezkāpēc liekas, ka tas bija GG golfs, kurš ap 13:00 stāvēja kkādā beznosaukuma ceļā, uz biķernieku ielas/P2 ceļa pirms ''prauliņu'' dus/moikas
Tas mans rajons, bieži tur esmu, īpaši Mārupes vidusskolas apkaimēspiegs wrote:Rihy 2dien netalu no pardaugavas fana nezinu isti ka ta iela saucas un 3dien pie marupes skolas
īstenībā no manejā ir saglabājušies tikai baltie diski, tagad ir gaišāk sarkanscibinsh wrote:Jap, bija tāda lieta. Sen nebiju manījis Tavu audi, bet likās, ka ir Tavējais.jaaniss wrote:Cibinsh
brauca aiz manis un tad nogriezās uz motoringu
Jup, jup, braucu uz nesti uzpildīties un tālāk uz Mārupi.Rihy wrote:Tas mans rajons, bieži tur esmu, īpaši Mārupes vidusskolas apkaimēspiegs wrote:Rihy 2dien netalu no pardaugavas fana nezinu isti ka ta iela saucas un 3dien pie marupes skolas
Redzēju, kā Martinss griezās no Liepājas uz Ulmaņa gatvi, kaut kad vakarpusē. Biju Ingarā
JeahCh. wrote:Vakar kkad pa dienu redzēju
Ieksh jūzera R_89 200nieka gaidījām, lai no ulmaņa gatves nogrieztos uz vienības gatvi.
yess, auto bija pārsēdināts ar jāņotājiem + pilns bagažnieks ar alumdz wrote:Foxijs Jelgavā stāvot pie sarkanā maximas krustojumā
braucu, no jaanju svineeshanas maajas, tur pat statjikaa arii waldmenz golps bija, kur pats biji?protams wrote:martinss pie kuršu statoila