[censored], Mālpils šoseja!!!
Tas bedru, ielāpu un sadrupušā asfalta pleģis tiek mākslīgi pārvērsts grantenē!!!
Zinu, zinu Android, jau man skaidroji, ka šis ir labākasi no lētākajiem lāpīšanas veidiem, bet ja segums gandrīz visā šosejas platumā ir jāuzklāj no darvas un šķembu mistrojuma, tad nu LVC būtu laiks aizdomāties par šīs bēdu ielejas sakārtošanu!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:[consored], Mālpils šoseja!!!
Tas bedru, ielāpu un sadrupušā asfalta pleģis tiek mākslīgi pārvērsts grantenē!!!
[img]ceļš%20dziļos%20pāķos[/img]
[img]ceļš%20dziļos%20pāķos[/img]
Zinu, zinu Android, jau man skaidroji, ka šis ir labākasi no lētākajiem lāpīšanas veidiem, bet ja segums gandrīz visā šosejas platumā ir jāuzklāj no darvas un šķembu mistrojuma, tad nu LVC būtu laiks aizdomāties par šīs bēdu ielejas sakārtošanu!
Neraudi, nav viss tik slikti - tās šķembas tur būs max pāris dienas - tāda tehnoloģija - sākumā saber šķembas, tad transports sadzen emulsijā vajadzīgo šķembu daudzumu un pēc 1-2 dienām liekās šķembas tiek saslaucītas un aizvāktas
ParaTr00per wrote:Android, kam jaaruupeejas, lai celjmalas buutu nopljautas? nupat jau uz dopa braukshana ir kaa pa tuneli...
Ir programma, pēc kuras tad arī tiek pļauts - tiek appļauti visi valsts galvenie un 1. šķiras autoceļi, 2. šķiras autoceļiem pagaidām trūkst līdzekļu - pamazām tas tiek darīts, bet līdz ParaTr00per dopam pagaidām nav tikts. Tākā nezinu, kad tas tiks izdarīts.
Emm, man ar ir jautājums - ceļš, kas caur piņķiem savieno Rīgas apvedceļu ar liepājas šoseju - cik zinu tad situācija esot aptuveni tāda, ka to ceļu pagastam LVC "neļauj" taisīt par saviem līdzekļiem, jo tas ir tip kkāds valsts nozīme autoceļš utt. Visi pārējie ceļi ciemā ir teicami un ar jaunu piķi, bet pats galvenais/centrālais jau sastāv tikai no ielāpiem
Moš tu vari mani kkā apgaismot, kas tur pa štelli un kādi plāni?
EDX wrote:Emm, man ar ir jautājums - ceļš, kas caur piņķiem savieno Rīgas apvedceļu ar liepājas šoseju - cik zinu tad situācija esot aptuveni tāda, ka to ceļu pagastam LVC "neļauj" taisīt par saviem līdzekļiem, jo tas ir tip kkāds valsts nozīme autoceļš utt. Visi pārējie ceļi ciemā ir teicami un ar jaunu piķi, bet pats galvenais/centrālais jau sastāv tikai no ielāpiem
Moš tu vari mani kkā apgaismot, kas tur pa štelli un kādi plāni?
hz, par plāniem neko pagaidām uz sitiena nevaru pateikt - uzjautāšu kolēģiem.
A tas celš ir valsts 2. šķiras autoceļš V11 Dzilnuciems - Piņķi.
Android wrote:Varu EDX iepriecināt - ir izsludināts konkurss būvdarbu veikšanai šim ceļam posmā no km 3.05-4.7- tas gan ir tas Piņķu gals, bet tomēr labi
Varbūt kāds zinātājs var pāris frāzēs paskaidrot, negribās tvneta un lieckalniņas tandēmam ticēt.
"Tautas balss" sazinājās ar Satiksmes organizācijas pārvaldes direktoru Māri Zaļokalnu un uzzināja, ka pēc mēneša sākses gaisa tilta izbūve pie Dalbes dzelzceļa stacijas. Pie Olaines stacijas gaisa tilta izbūvi plāno sākt šogad. Viena tilta izmaksas ir 1,8 miljoni latu. Protams, luksofors būtu lētāks, bet tas bremzētu satiksmi. Tas viss tiek darīts, lai uz Rīgas - Jelgavas šosejas drīkstētu braukt ar ātrumu 110 km/h.
Vai patiešām viss boldētais atzīmētais ir patiesība? Respektīvi, vai tiks aizvākts luksofors pie Dalbes un vai tuvākajā laikā jau būs kaut tie 110 km/h?