pats lietoju divus tadus a6 ar ael dzineju viens no tiem quattra un uzcipota - ir vilkts pa grants dopiem, pa trasem ziema, pa ezeriem , skarbi lietots ikdiena bez želastibas - ka darba auto un tafele bijakautkas pari 300 stukam , tikai mainam eļlu un zobenes.
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
un ko tagad darit ceret ka uz 96 gada auto saglabajusies jaunavibas plēve?
pateiksu argumentu 2.5tdi r5 dzinejs sbora maksa ap 500ls bet prieks v6 dizela par 500ls nesanaks pat sadalenem jaunam..
pats lietoju divus tadus a6 ar ael dzineju viens no tiem quattra un uzcipota - ir vilkts pa grants dopiem, pa trasem ziema, pa ezeriem , skarbi lietots ikdiena bez želastibas - ka darba auto un tafele bijakautkas pari 300 stukam , tikai mainam eļlu un zobenes.
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM 
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Māsas vīram ir deviņdesmito gadu beigu v70, kurā, pa lielam, ir tas pats audi 2,5tdi. Pusotru gadu brauc bēdu nezinādams un priecājas par patēriņu!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Andžejs
- Has thanked: 0
Tad esi izvilcis loterijas veiksmīgo biļeti.feelfree wrote:un ko tagad darit ceret ka uz 96 gada auto saglabajusies jaunavibas plēve?pateiksu argumentu 2.5tdi r5 dzinejs sbora maksa ap 500ls bet prieks v6 dizela par 500ls nesanaks pat sadalenem jaunam..
![]()
WESTSIDE
- Alien
volvo vien tapec ir izdevīgāks ka tiek mazāk jāts
audi savos A6 lika AELu līdz 1997
volvo to pašu krāmēja vismaz līdz 2001
krievijas tirgū pat līdz 2007
audi savos A6 lika AELu līdz 1997
volvo to pašu krāmēja vismaz līdz 2001
krievijas tirgū pat līdz 2007
AR_159 
- Rii
- Been thanked: 5 times
V70 pirmajai paaudzei, ilgtermiņā piekares remonti un tamlīdzīgas lietas, salīdzinot ar to pašu C4, izmaksā diezgan daudz, diez vai studentam tas būtu labākais variants
un šaubos vai students gribētu braukāt ar mājsaimnieču traktoru 
un ja jau par v70 iesāka runāt, tad tik pat labi var ieteikt 940. 2.4 dīzelis no vw, laikam arī tas pats, kas gāja vecajos audi 100, neiet, bet arī neko neēd un uzturēšanā ļoti lēts, un uzticams
bet nu jā, vecāks par a4, vienkāršāks un lētāks, neder šim studentam 
un ja jau par v70 iesāka runāt, tad tik pat labi var ieteikt 940. 2.4 dīzelis no vw, laikam arī tas pats, kas gāja vecajos audi 100, neiet, bet arī neko neēd un uzturēšanā ļoti lēts, un uzticams
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Paldies visiem par idejām, ko varētu ņemt..
Bet nu varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar e36 un a4(b5), kurš būtu ērtāks, kura salonā vairāk vietas/ērtāk, kuram labāka vadāmība, uzturēšanā kā atšķirās, utt..?
Ir tā, ka e36 nav nācies pat iekšā pabūt, tapēc galīgi nezinu kāds ir.. Varbūt kāds ir ar mieru kādreiz izrādīt/pavizināt?
Par cik līdz e46 par īsu e36 arī biju skatijies, bet reti manu kādu sterilu un normālā izskatā..Ch. wrote:paņem to pašu e36.
Bet nu varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar e36 un a4(b5), kurš būtu ērtāks, kura salonā vairāk vietas/ērtāk, kuram labāka vadāmība, uzturēšanā kā atšķirās, utt..?
Ir tā, ka e36 nav nācies pat iekšā pabūt, tapēc galīgi nezinu kāds ir.. Varbūt kāds ir ar mieru kādreiz izrādīt/pavizināt?
Ērtāks, komfortablāks un mazliet plašāks imho ir audi A4. Arī degvielas patēriņa ziņā a4 motori imho ir taupīgāki. Taču vadāmība un uzturēšanas izmaksas savukārt ir e36 stiprā puse, jo nav alumīnija hadenes, kā arī pats auto ir tehniski vienkāršāks. Ja nolem par labu e36, pirms pirkšanas droši noziedo tos 10-15ls un piemet pie kompja (BMWPower useris driver), iečeko kas ar hadeni un virsbūvi darās, un ja viss ir ok, ķer ciet. Abi e36, kas man bijuši pierādījuši sevi ļooti labi. Galvenais ir nepaķert pirmo kas gadās pa rokai, bet atrast sterilu pēdējo gadu eksemplāru, tad arī viss būs super.Viktors wrote:Paldies visiem par idejām, ko varētu ņemt..
Par cik līdz e46 par īsu e36 arī biju skatijies, bet reti manu kādu sterilu un normālā izskatā..Ch. wrote:paņem to pašu e36.
Sodit slidgultnus uz spiediena
e36 ir laba vadāmība

ir tak arī bora, kas ir ļoti tuva a4, kas tai vainas?
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
personīgi man, bora liekas ļoti neerta mašīna ! tiešām. Esmu Juzika boratā atsēdējies blakām. no ārpuses izskatās daudz rožaināk.Melnais wrote:e36 ir laba vadāmība![]()
![]()
![]()
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
ok, ir arī citi auto.. piemēram šis. kāda vaina? patēriņš mazs, ok, detaļas nav tās lētākās, bet arī tas auto nelūzt tā..*Sicram wrote:personīgi man, bora liekas ļoti neerta mašīna ! tiešām. Esmu Juzika boratā atsēdējies blakām. no ārpuses izskatās daudz rožaināk.Melnais wrote:e36 ir laba vadāmība![]()
![]()
![]()
lūzt viss ko lauž. un otrādi.Melnais wrote:ok, ir arī citi auto.. piemēram šis. kāda vaina? patēriņš mazs, ok, detaļas nav tās lētākās, bet arī tas auto nelūzt tā..*Sicram wrote:personīgi man, bora liekas ļoti neerta mašīna ! tiešām. Esmu Juzika boratā atsēdējies blakām. no ārpuses izskatās daudz rožaināk.Melnais wrote:e36 ir laba vadāmība![]()
![]()
![]()
mzr 2.0 tāpat vidēji ir +/- 8.5-9l/100km
-rūūsa
-muļķīgi tehniskie risinājumi (piem plastmasas kulises detaļas utt)
-detaļu pieejamība/dārdzība
-komforts (tb trokšņi salonā, apdares materiālu kvalitāte utt)
-ja auto pērk jaunietis, tad lieels mīnuss ir vizuālais izskats, auto statuss, ļumīgā piekare un iespējas viņu padarīt stingrāku utt.
-tālākpārdošanas iespējas
utt
Sodit slidgultnus uz spiediena
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Malacis Ch., uzrakstija labu atbildiCh. wrote:lūzt viss ko lauž. un otrādi.Melnais wrote:ok, ir arī citi auto.. piemēram šis. kāda vaina? patēriņš mazs, ok, detaļas nav tās lētākās, bet arī tas auto nelūzt tā..*Sicram wrote:personīgi man, bora liekas ļoti neerta mašīna ! tiešām. Esmu Juzika boratā atsēdējies blakām. no ārpuses izskatās daudz rožaināk.Melnais wrote:e36 ir laba vadāmība![]()
![]()
![]()
mzr 2.0 tāpat vidēji ir +/- 8.5-9l/100km
-rūūsa
-muļķīgi tehniskie risinājumi (piem plastmasas kulises detaļas utt)
-detaļu pieejamība/dārdzība
-komforts (tb trokšņi salonā, apdares materiālu kvalitāte utt)
-ja auto pērk jaunietis, tad lieels mīnuss ir vizuālais izskats, auto statuss, ļumīgā piekare un iespējas viņu padarīt stingrāku utt.
-tālākpārdošanas iespējas
utt
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Gads?krissis wrote:Kādas atsauksmes par bmw 730 e32 manuāli? Motora izturība, patēriņš, hadenes izturība utt?
V8?
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
6cilindru nenjem (vecie 3.0/3.5), ja njem tad tikai V8 (3.0 3.5).krissis wrote:tie kas nāk līdz 94 gadam laikam. Pašlaik vēl taustos, nav vēl nekas konkrēts noskatīts.
Taadeelj, ka vinji visi rij ~ vienaadi (un tas nav maz, shoseja 9-10l/100km, pilseeta 14+l/100km normaali, mieriigi braucot), bet V8 vismaz kust uz priekshu + pareizais tonis.
Pirms pirkshanas gan aizdzen vismaz uz dzineeja diagnostiku, jo, ja nopirksi problemaatisku V8, tad izmakas galiigi nebuus no mazaakajaam
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
- jaaniss
- Audi 80
bija čomam šitāda laime 735- melnais caurums nespēj liet iekšā 20 litri bez stresa izsūc no bākas uz 100km
bija laimīgs, ka pa ~500eur ar TA pārdeva vienam jefiņam
bija laimīgs, ka pa ~500eur ar TA pārdeva vienam jefiņam
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Toms_Vecais
Diez vai jefiņam, ja jau tikai 500 eiro izspieda no viņa! 
Jāliek gāze
un jāpildās naktī!
Jāliek gāze
- jaaniss
- Audi 80
jefiņš pašpēja pirmais, zvanīja pēc tam dafiga.
Čoms, kad nopirka, pirmais ko izdarīja noravēja gāzi un ielika citu motoru, jo gāze bija veco nobeigusi, neesot nekāda labā kombinācija bmw ar lēto gāzi
Čoms, kad nopirka, pirmais ko izdarīja noravēja gāzi un ielika citu motoru, jo gāze bija veco nobeigusi, neesot nekāda labā kombinācija bmw ar lēto gāzi
www.ajblasters.lv