Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
nafnafs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by nafnafs »

Lord wrote:
Monstrs wrote:Skaidrs 8)
Tagad atliek tikai savilkt vadus un kārtīgi to mantiņu nobāzt kādā loga stūrī 8) Thnx par informāciju!
bet vienalga uzmanies... viss ir atkarīgs no menta... būtībā, lai būtu pilnībā skaidrs viss un būtu ko mentam iebāzt ģīmī, izlasi kas rakstīts likumā un vadā tos pantus līdzi ;)
varbūt ir kāds links uz šo te? :)
Lord

Post by Lord »

Monstrs wrote:
Lord wrote:
Monstrs wrote:Skaidrs 8)
Tagad atliek tikai savilkt vadus un kārtīgi to mantiņu nobāzt kādā loga stūrī 8) Thnx par informāciju!
bet vienalga uzmanies... viss ir atkarīgs no menta... būtībā, lai būtu pilnībā skaidrs viss un būtu ko mentam iebāzt ģīmī, izlasi kas rakstīts likumā un vadā tos pantus līdzi ;)
varbūt ir kāds links uz šo te? :)
www.likumi.lv :D
...
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

LL_gangzta wrote:juus zinaajaat ka soda punkti turas divus gadus un dzeesas naakamaa meenesa 20 datumaa, nevis kad sods uzlikts.
zinaju, nesen paariitis nodzeesaas :gigi:

p.s. par radardetektoriem. vinus obligati uz panelja jakarina vai var ari bardachoka iebazt or smth. tb vini strada tikai ja pie stikla liek, vai tas viss ir kraana garinasanai?
Lord

Post by Lord »

Pauliic wrote:
LL_gangzta wrote:juus zinaajaat ka soda punkti turas divus gadus un dzeesas naakamaa meenesa 20 datumaa, nevis kad sods uzlikts.
zinaju, nesen paariitis nodzeesaas :gigi:

p.s. par radardetektoriem. vinus obligati uz panelja jakarina vai var ari bardachoka iebazt or smth. tb vini strada tikai ja pie stikla liek, vai tas viss ir kraana garinasanai?
pie stikla esot tie uztver no lielāka gabala, kā arī plašākā leņķī, bet var būt arī bardačokā ;) Daži liek pie grieztiem virs spoguļa ;)
...
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

1) ceļu policists degunu tava auto salonā iebāzt nedrīkst - man pie spoguļa stāv personālais digitālais attālinātais sirdpukstu mērītājs un PN
2) BET izšaujot uz to, nedrīkst būt pīkstiena, tādēļ jāierīko atsevišķs slēdzītis, lai jebkurā brīdī zibenīgi izslēgtu + jāizmanto normāli aparāti, kuriem skaņu var izslēgt utt. Teiksim kā man Bel STi Driver, kas šonedēļ būs 8)
Life is what happens while you're busy making other plans
Lord

Post by Lord »

HaL wrote:1) ceļu policists degunu tava auto salonā iebāzt nedrīkst - man pie spoguļa stāv personālais digitālais attālinātais sirdpukstu mērītājs un PN
2) BET izšaujot uz to, nedrīkst būt pīkstiena, tādēļ jāierīko atsevišķs slēdzītis, lai jebkurā brīdī zibenīgi izslēgtu + jāizmanto normāli aparāti, kuriem skaņu var izslēgt utt. Teiksim kā man Bel STi Driver, kas šonedēļ būs 8)
pa cik paņēmi?
...
U_V6er

Post by U_V6er »

HaL wrote:1) ceļu policists degunu tava auto salonā iebāzt nedrīkst - man pie spoguļa stāv personālais digitālais attālinātais sirdpukstu mērītājs un PN
tu tik kruc esi arii dziivee? :D
ments tavu miskaste komplektaa ar visu dupsha saspringshanas meeriitaaju aizsuutiis uz ekspertiizi...
vieniigais ko ments nedriikst - kratiit tevi, tb, detektorus kabataa un blato cik lien. a autinju vinji pavisam mieriigi var "uzvilkt".
peec tam vareesi piedaliities akal topikaa - tikai jau bez blatoshanas, bet ar tekstiem par to kaa "zaljie ljaundari mani izmiileeja celjmalaa :miileeties: " :D
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

viņi aizvilks uz ekspertīzi jā - bet tāpēc jau radardetektori tik vienkārši ir noņemami un iemetami kabatā un tieši šis ir iemesls, kādēļ es NEIESAKU likt iebūvējamos, jo tad toč var ziepes sanākt!

a salonā ments NEDRĪKST iebāzt degunu.... un viņi to zin un to nedara... 8)
Life is what happens while you're busy making other plans
U_V6er

Post by U_V6er »

HaL wrote:viņi aizvilks uz ekspertīzi jā - bet tāpēc jau radardetektori tik vienkārši ir noņemami un iemetami kabatā un tieši šis ir iemesls, kādēļ es NEIESAKU likt iebūvējamos, jo tad toč var ziepes sanākt!

"neiesaku" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tjip taads afigennais eksperts etc-etc.

atgriezhoties pie topika - kapeec gan ments nedriikst baazt degunu salonaa?
Android
Admins

Post by Android »

U_V6er wrote:
HaL wrote:viņi aizvilks uz ekspertīzi jā - bet tāpēc jau radardetektori tik vienkārši ir noņemami un iemetami kabatā un tieši šis ir iemesls, kādēļ es NEIESAKU likt iebūvējamos, jo tad toč var ziepes sanākt!

"neiesaku" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tjip taads afigennais eksperts etc-etc.

Tāpēc, ka HAL's nekad never vaļā logu vairāk par 30cm un menta nobarotā šaiba tādā šaurā šķirbā nelien :gigi:
Good morning? No such thing!
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

U_V6er wrote:

Jo to jau var defineet, kaa kratiishanu, vai privaatiipashuma robezhu paarkaapshanu! (protams tas neattiecas uz ablavaam, kad tiek mekleeti izbeegushi noziedznieki utt. CP ir jaabuut atbilstosham riikojumam no vadiibas piem.prokaratuuras)CP pat nedriikst likt uzraadiit sveeto trejsavieniibu (aptiecin, triistuuri, ugunsdzeeshamo). Shiim trim lietaam ir jaabuut pie TA un ja man logaa ir attieciiga uzliime, tad vinam nav tiesiibu to apshaubiit (protams, ja uz cela netiek veikta automashiinas tehniskaa apskate, kopaa ar CSDD darbiniekiem).
Nutaakautkaa....
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Micuks

Post by Micuks »

Par svēto trīsvienību nepiekrītu ---> 149.24 pants. Transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšana par braukšanu ar transportlīdzekli, kurš nav apgādāts ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu (aptieciņām) vai ugunsdzēšamo aparātu (aparātiem) (soda pumkti=0) Brīdinājums vai Ls5 !!! Tāpat viņi var pārbaudīt reiepu adbilstību, protektora dziļumu.
jonixins

Post by jonixins »

svēto trīsvienību un protektoru dziļumu viņi var pārbaudīt tikai kopā ar CSDD darbiniekiem vai ekspertīzē, tas pats attiecās uz riepām ziemā, ja skaidri nav uzrakstīts, ka tās ir paredzētas ziemai.
Par piemēru var minēt, piemēram, logu tonēšanu - nekādu sodu normāli viņi nevar uzlikt. var uzlikt, ja aizsūtīa uz ekspertīzi vai arī, ja pārbauda kopā ar csdd darbiniekiem.
Image

KVALITATĪVS CHIPTUNING | DIAGNOSTIKA | RŪPNĪCAS IMOBILAIZERI ON/OFF
APRAKSTS | 2-9861-891
Micuks

Post by Micuks »

Teikts ka auto jābūt aprīkotam ar "svēto trīsvienību", bet nav teikts ka auto jābūt aprīkotam tikai uz TA!!!
CSDD mājas lapā tā ātri nevaru atrast un netaisos meklēt 149.24 pants. tur bija rakstīts (Transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšana par braukšanu ar transportlīdzekli, kurš nav apgādāts ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu (aptieciņām) vai ugunsdzēšamo aparātu (aparātiem) (soda pumkti=0) Brīdinājums vai Ls5). Ko vēl murgot!
jonixins

Post by jonixins »

Ņerga tev zem nika rakstīts? Kapēc gan tā?

btw, izlasī vēlreiz to, ko es uzrakstīju ;)
Image

KVALITATĪVS CHIPTUNING | DIAGNOSTIKA | RŪPNĪCAS IMOBILAIZERI ON/OFF
APRAKSTS | 2-9861-891
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Micuks wrote:Teikts ka auto jābūt aprīkotam ar "svēto trīsvienību", bet nav teikts ka auto jābūt aprīkotam tikai uz TA!!!
CSDD mājas lapā tā ātri nevaru atrast un netaisos meklēt 149.24 pants. tur bija rakstīts (Transportlīdzekļu tehniskā stāvokļa un iekārtojuma nosacījumu pārkāpšana par braukšanu ar transportlīdzekli, kurš nav apgādāts ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu (aptieciņām) vai ugunsdzēšamo aparātu (aparātiem) (soda pumkti=0) Brīdinājums vai Ls5). Ko vēl murgot!
A sobotu pih paftaraju!!!
Buut man viniem jaabuut, bet man NEVIENS no kruumiem izliidis CP darbinieks, ja protams vinam pa peedaam neseko CSDD inspektors, nedriikst ieluukoties manaa automashiinaa un likt uzraadiit tos pribambasus!
Rzumee->Buut jaabuut, a paarbaudiit nedriikst!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Micuks

Post by Micuks »

jonixins wrote:Ņerga tev zem nika rakstīts? Kapēc gan tā?

btw, izlasī vēlreiz to, ko es uzrakstīju ;)
Ņerga ir tapēc ka pateicu kādam to kas nepatīk! tikpat labi arī tev admini var pielikt to ņetgu ja nepatiks tavs viedoklis :wink:
Protams ka CP nedrīkst list salonā par to nav runas, bet viņam pēc pieprasījuma ir jauzrāda svētā "trīsvienība" sameklē to pantu un izlasi pats, par to ir paredzēts pat sods!
Da labi man po man ar to nav problēmu jo autiņā ir "svētā trīsvienība" pat lukturītis, instrumentu komplekts, Latvijas karte, un citas noderīgas lietas :-D
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

nesaprotu cilvekus kam zel 9ls prieks ugundzesamaa aparata, nez vai ir verts tas naudas del risket ar masinu
Image
Kalmēns

Post by Kalmēns »

Juzix wrote:
Micuks wrote:Teikts ka auto jābūt aprīkotam ar "svēto trīsvienību", bet nav teikts ka auto jābūt aprīkotam tikai uz TA!!!
Buut man viniem jaabuut, bet man NEVIENS no kruumiem izliidis CP darbinieks, ja protams vinam pa peedaam neseko CSDD inspektors, nedriikst ieluukoties manaa automashiinaa un likt uzraadiit tos pribambasus!
driikts, un ja vinsh prasa, tev ir arii jaauzraada, to mums autoskolaa maaciija :)
Lord

Post by Lord »

Kalmēns wrote:
Juzix wrote:
driikts, un ja vinsh prasa, tev ir arii jaauzraada, to mums autoskolaa maaciija :)
Jāuzrāda nav :!: Jāuzrāda ir tikai gadījumos:
1) divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols;
2) ar prokurora izdotu sankciju.
...
Locked