RaiviiC arī tu redzējiWu-Ryder wrote:Lamberts un Fade ieks SABI, ja vel kads bija - nepazinu
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17

- Wu-Ryder
Tavu masinu redzejufreimo wrote:Mani arī, kā vienmēr, nepazini :gigi:Wu-Ryder wrote:Lamberts un Fade ieks SABI, ja vel kads bija - nepazinu

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- omulis
- Moderators
Šodien pie purvciema minimas staķika redzēts EsEgons- galīgi akls 
un Small arī.
un Small arī.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
braukaaju apkaart fliizes skatiitiesFocus wrote:deecee pusdenlaikaa gar maniem logiem nozibinaaja
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
Tomel_q
- Audi 80 Quattro
Aizvakar Talsu Nestē manīts ExEgona ExVānuss (e36) bez ID , bet atstaatu burnout.lv logo 
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
...un ja nemaldos, tad Omulis pec ~40 min baltezera braucot rigas virziena
- Foxijs
vareetu buut ka stūmu iekšā burgerusomulis wrote:Šodien pie purvciema minimas staķika redzēts EsEgons- galīgi akls
un Small arī.
RoDeo ar Maiju ap ap 2iem vai 3iem picaa LuLu, kas pie lidostas viadukta!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
varēji nāk un teik ka baigi superīgais autoBlondaiZ wrote:Redzeets emsinsh pie meebelju nama, gribeeju pasaukt, bet negribeejaas trauceet nopietno sarunu un mashiinas atraadiishanu...laikam tirgo, nu taa vismaz izskatijaas
Focus pasveicināts, Smuidra un vēlāk ar Reini un Omuli parunāts un palīdzēts bik
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- BlondaiZ
es jau domaaju izkaarties pa logu un sabljaut, bet es sakautreejosemsinjsh wrote:varēji nāk un teik ka baigi superīgais autoBlondaiZ wrote:Redzeets emsinsh pie meebelju nama, gribeeju pasaukt, bet negribeejaas trauceet nopietno sarunu un mashiinas atraadiishanu...laikam tirgo, nu taa vismaz izskatijaas
Focus pasveicināts, Smuidra un vēlāk ar Reini un Omuli parunāts un palīdzēts bik

sanāk ka nebiji dzērisBlondaiZ wrote:es jau domaaju izkaarties pa logu un sabljaut, bet es sakautreejosemsinjsh wrote:varēji nāk un teik ka baigi superīgais autoBlondaiZ wrote:Redzeets emsinsh pie meebelju nama, gribeeju pasaukt, bet negribeejaas trauceet nopietno sarunu un mashiinas atraadiishanu...laikam tirgo, nu taa vismaz izskatijaas
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- BlondaiZ
dzershanaa nebija vainas, vnk sanaaca taa ka mashiina apstaajaas blakusemsinjsh wrote:sanāk ka nebiji dzērisBlondaiZ wrote:es jau domaaju izkaarties pa logu un sabljaut, bet es sakautreejosemsinjsh wrote:varēji nāk un teik ka baigi superīgais autoBlondaiZ wrote:Redzeets emsinsh pie meebelju nama, gribeeju pasaukt, bet negribeejaas trauceet nopietno sarunu un mashiinas atraadiishanu...laikam tirgo, nu taa vismaz izskatijaas

Aigarz` wrote:šodien harcho sasveicināts pilsētā
tas pac

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- omulis
- Moderators
ap to laiku braucu, tevi nemaniiju.Didzis wrote:vakar ap 18:00 Androids braucot gar t/c Origo...
...un ja nemaldos, tad Omulis pec ~40 min baltezera braucot rigas virziena
EsEgons- jaa biju ar scorpi.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...