Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Lētāk ir sarunāt! 
Sestdien par septiņdesmit kaukādiem (78 kaukur varētu būt) 10Ls un braucu tālāk!
Un džeki nemaz netielējās!
Par laimi tā bija pirmā reize, kad menti apturēja pēdējā gada laikā!
Diemžēl detektors izslēgts mētājās bardačokā! Tieši biju nodomājis - ai pofig, izbraukshu uz šosejas, tad uzlikšu!

Sestdien par septiņdesmit kaukādiem (78 kaukur varētu būt) 10Ls un braucu tālāk!
Un džeki nemaz netielējās!

Par laimi tā bija pirmā reize, kad menti apturēja pēdējā gada laikā!
Diemžēl detektors izslēgts mētājās bardačokā! Tieši biju nodomājis - ai pofig, izbraukshu uz šosejas, tad uzlikšu!
Life is a bitch but a beautiful one!
nedomāju, ka menti baigi drāzīs par detektoriem. paskaties apkārt, ļoti daudziem auto parkingā logos stāv detektori vai antiradari (hvz - baigi nepētu). Un ja menti stādina, tad nav taču grūti viņu pamest zem krēsla - nu nelīdīs viņi tur skatīties, ja pats arī nebūsi ahujēnākais nazis
Karoč increase the peace. Ja būtu tik traģiski, ka tevi uzreiz vālē ārā turpat pie mašīnas, tad tas būtu sen jau izbļaustīts pa visiem auto forumiem. 

Jenots!
- Micuks
CSDD atbilde –
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.
Ar cieņu,
CSDD, Kvalifikācijas daļa 7025726
Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols!
Kā teicu man po jo tas viss ir, bet nesaprotu kur cilvēki var būt tik saspiedušies!
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.
Ar cieņu,
Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols!

Kā teicu man po jo tas viss ir, bet nesaprotu kur cilvēki var būt tik saspiedušies!
Kur tekstā ir minēts, ka uzrādīt ir autovadītāja pienākums? Vārds "jāļauj"galīgi nenozīmē "ir pienākums".Micuks wrote:CSDD atbilde –
Ar cieņu,
Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols!![]()
...
CSDD atbilde ir biki nekorekta, tb neprecīza.Lord wrote:Kur tekstā ir minēts, ka uzrādīt ir autovadītāja pienākums? Vārds "jāļauj"galīgi nenozīmē "ir pienākums".Micuks wrote:CSDD atbilde –
Ar cieņu,
Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols!![]()
Atbildei būt jābūt šādai:
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38. pantu un 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.
Sorry, nebiju pamanijis, ka CSN ir papildināti ar šo normu, jo dažus gadus atpakaļ es pats vēl tieši par šo iedrāzu mentu

Sorry, vainīgs

...
- runcciss
ExtremeR wrote:Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.

Mani laikam CP vakte ka mazo eziti,jo shi ni gada jau esmu paris reizes uzrawies.

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
psc, mani ments aptureeja jau ceturtajā dienā, ieraudzija ka tikko tiesibas un tas sāka drāzt par visu pēc kārtas. Bet beigas palaida vaļā, jo neko piešūt neizdevās.ExtremeR wrote:Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.

psc pazhinji pabraucu garaam bet neraada zizli - man chalis arii dabuuja tiesiibas un kopaa braucaam un jau pirmajaa dienaa apstaadinaajaBriedis wrote:psc, mani ments aptureeja jau ceturtajā dienā, ieraudzija ka tikko tiesibas un tas sāka drāzt par visu pēc kārtas. Bet beigas palaida vaļā, jo neko piešūt neizdevās.ExtremeR wrote:Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.

Last edited by Norchx on 07 Mar 2007, 01:55, edited 1 time in total.
nu es bez saviem +20 nevaru pabraukt - liekas ka velkos, nu bet kautkaa ljoti laba intuiicija uz tiem mentiem izstraadaajusies - sanaak pirms vinjiem nomest aatrumu.runcciss wrote:Biku off topic,bet es brauc normali.Zinu kur atrodas gaaza,un reizem atceros kur bremzes.Bte pedeja laika biku labojos!ExtremeR wrote:zinot kaa Tu brauc - pilniigi reaali.runcciss wrote:Vo,vo!
Tieisbas dabuju 3diena(cik atceros),un 1mo punktu noravu jau nakamaja 1diena.![]()
![]()
nu kaadreiz jau par to samaksaashuSpeedZ wrote:ExtremeR wrote:nu es bez saviem +20 nevaru pabraukt - liekas ka velkos, nu bet kautkaa ljoti laba intuiicija uz tiem mentiem izstraadaajusies - sanaak pirms vinjiem nomest aatrumu.runcciss wrote:Biku off topic,bet es brauc normali.Zinu kur atrodas gaaza,un reizem atceros kur bremzes.Bte pedeja laika biku labojos!ExtremeR wrote:zinot kaa Tu brauc - pilniigi reaali.runcciss wrote:Vo,vo!
Tieisbas dabuju 3diena(cik atceros),un 1mo punktu noravu jau nakamaja 1diena.![]()
![]()
Nelielies

es piermo sodu noraavu stundu pirms dienas, kad noliku tiesiibas - tip 2 gadus braukaaju bez tiesiibaam, vakaraa pirms exaamena notureeja, bet tip sarunaaju, ka uzliek sodu par to ka nav liidz tiesiibas, ja otraa nakamajaa dienaa atraadu mentiem - taa nu sanjemu tiesiibas un uzreiz vedu atraadiit
un nomaxaat LVL 3

GT