Foto tehnika

Burnout.lv fotogrāfu sadaļa, par un ap fototehniku, pasākumiem un meistardarbiem

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy

Edmunds
Sliktdibenis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Foto tehnika

Post by Edmunds »

Paldies tev, komandieri! :notworthy:
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Tā jau labāk! 8) :D
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Rekords

Post by Rekords »

laba kritika :reeka: :reeka: :reeka: :reeka:
Es te neesmu
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

howitzer wrote:Kāpēc lepns? Pirmkārt, ir ļoti svarīgi,lai klients var Tev uzticēties. Ja sāc dāļāt inormāciju pa labi, pa kreisi un pēc tam kāds pamana kaut ko, kur tam galīgi nav jābūt, tad tas tomēr par labu toni neliecina. :)
Otrkārt, Tu man esi feisbukiņā, tā kā būtu paldies pateicis, ka automātiski tiec apdeitots ar visiem maniem jaunākajiem darbiem un Tev nav jāšķirsta šis topiks. :D
Liels +1
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
PuikaKriss

Post by PuikaKriss »

Pārdodu Canon BG-E6 battery grip priekš Canon 5D Mark II. Lieliskā stāvoklī, neesmu bieži lietojis.

Cena - 160 EUR.
howitzer
M30

Post by howitzer »

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

p.s. - vakar ar Zenītu attaisīju aliņu. Sajutos labi. 8)

Image
lm
ID 55

Post by lm »

Foto guru, jautājums jums. Ir vēlme nopirkt ziepju trauku, jo spoguleni ne vienmēr ir parocīgi nēsāt/vadāt līdzi. Kādu ieteiktu nopirkt? Nevajag, protams, pašu krutāko, kur cena būtu līdzvērtīga ar spoguleni, bet vajag labu aparātu, kurš būtu neliels izmēros un ar labiem tehniskiem parametriem. Varbūt ir kāda personīgā pieredze, varbūt testos kāds no jums ir kaut ko lasījis, redzējis, aptaustījis. Būšu ļoti pateicīgs.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

lm wrote:Foto guru, jautājums jums. Ir vēlme nopirkt ziepju trauku, jo spoguleni ne vienmēr ir parocīgi nēsāt/vadāt līdzi. Kādu ieteiktu nopirkt? Nevajag, protams, pašu krutāko, kur cena būtu līdzvērtīga ar spoguleni, bet vajag labu aparātu, kurš būtu neliels izmēros un ar labiem tehniskiem parametriem. Varbūt ir kāda personīgā pieredze, varbūt testos kāds no jums ir kaut ko lasījis, redzējis, aptaustījis. Būšu ļoti pateicīgs.
*Sicram wrote:
Aigo wrote:Ok, palika man beidzmais trijnieks: Panasonic LX7 (visi novērtē atzinīgi), Sony HX50V (labs zoom vai vai man to vajag, ja pārsvarā doma ir par macro bildēm) vai Canon G15 (ļoooti nepatīk dizains)? :hvz: Jūsu domas, cienītkungi?
panasoniks

Image
Sensor size 1/1.7" (7.44 x 5.58 mm)
Maximum aperture F1.4 - F2.3
soni
maximum apertures of f/3.5 at the 24mm wide-angle setting and f/6.3 at the 720mm
Image
Sensor size 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm)

kenons

Image

Sensor size 1/1.7" (7.44 x 5.58 mm)
Maximum aperture F1.8 - F2.8

Es teikšu godīgi, kāda vella pēc tu vispār sony esi skatijies ? :wtf:
Domāju, ka sony noteikti ir labākas kameras, bet šī noteikti NAV tā..
Mani uzrunāja panasoniks, jo tam ir gaišāks objektīvs un sensors arī ir labā izmērā..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
howitzer
M30

Post by howitzer »

Mārča citāts.

Image
lm
ID 55

Post by lm »

Paldies, bet šie jau ir no dārgā gala fočikiem. Uz tādiem īpaši neskatos, jo negribas nopirkt kameru par 350-450 EUR, kuru sanāks izmantot pāris reizes gadā. Varbūt ir kāds ieteikums no budžeta variantiem? Par tādu naudu jau var spoguļkameru nopirkt.
Nevajag, protams, pašu krutāko, kur cena būtu līdzvērtīga ar spoguleni, bet vajag labu aparātu, kurš būtu neliels izmēros un ar labiem tehniskiem parametriem.
howitzer
M30

Post by howitzer »

Sauc savu budžetu, tad gan jau kaut ko izpīpēsim.

Image
lm
ID 55

Post by lm »

howitzer wrote:Sauc savu budžetu, tad gan jau kaut ko izpīpēsim.
Budžets apmēram 150-200 EUR. Bet kā jau minēju, nekas baigi ūber nav vajadzīgs, jo izmantošu tiešām reti. Galvenais, lai labāk par ābolu bildē un nav liels :aiwa:
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Sagaidi iphone6 :naac: :reeka:
lm
ID 55

Post by lm »

Kas par šo sakāms pēc specifikācijas? :roll:

http://www.elkor.lv/lat/elektronika/fot ... b.html#add" onclick="window.open(this.href);return false;
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

PROS
Very small. Sharp lens. 8x zoom range. Fast burst shooting. Short shutter lag. Wi-Fi. Remote viewfinder capability. 1080i60 video.
CONS
Low-res LCD. Slow to start and shoot. In-camera battery charging.
BOTTOM LINE
The Sony Cyber-shot DSC-WX80 is a compact camera that is capable of capturing sharp photos in all types of light, and also includes Wi-Fi.

Tak ņem ciet, vienmēr palikšu pie tā ka ziepji visi ir +/- vienādi.
howitzer
M30

Post by howitzer »

lm wrote:
Budžets apmēram 150-200 EUR. Bet kā jau minēju, nekas baigi ūber nav vajadzīgs, jo izmantošu tiešām reti. Galvenais, lai labāk par ābolu bildē un nav liels :aiwa:
Ja jau pļāpājam, tad, ja godīgi, telefoniem šobrīd kvalitāte labā gaismā ir tāda pati, kā 200eur vērtiem ziepjutraukiem. Telefonu kamerām nav optiskā pietuvinājuma - tā pārsvarā arī ir lielākā atšķirība.
Ja Tev ir 5. Aifouns, es Tavā vietā laikam pat netērētu naudu ziepim, jo lētā gala ziepji patiešām nekas izcils nav (un tie visi ir +/- vienādi, tagad jaunākais trends ir tos piebāzt ar tačskrīniem, vaifajiem un citiem sūdiem, kurus 95% lietotāju neizmanto). Ja Tu vēlētos pirkt bezspoguļa aparātu, kuriem mūsdienās ir ļoti laba kvalitāte, vai arī kādu super zūmu, kur lielākā priekšrocība ir tāda, ka no Itālijas viesnīcas loga vari bildēt Eifeļa torni Parīzē, tad es atbalstītu fotoaparāta iegādi, taču Tavā gadījumā es iztiktu ar telefona kameru.
Arī tumsā, principā, ir tas pats - švakas bildes ir gan ziepjutraukam par 150eur, gan arī telefonam.

Image
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

howitzer wrote:
lm wrote:
Ja jau pļāpājam, tad, ja godīgi, telefoniem šobrīd kvalitāte labā gaismā ir tāda pati, kā 200eur vērtiem ziepjutraukiem. Telefonu kamerām nav optiskā pietuvinājuma - tā pārsvarā arī ir lielākā atšķirība.
Ja Tev ir 5. Aifouns, es Tavā vietā laikam pat netērētu naudu ziepim, jo lētā gala ziepji patiešām nekas izcils nav (un tie visi ir +/- vienādi, tagad jaunākais trends ir tos piebāzt ar tačskrīniem, vaifajiem un citiem sūdiem, kurus 95% lietotāju neizmanto). Ja Tu vēlētos pirkt bezspoguļa aparātu, kuriem mūsdienās ir ļoti laba kvalitāte, vai arī kādu super zūmu, kur lielākā priekšrocība ir tāda, ka no Itālijas viesnīcas loga vari bildēt Eifeļa torni Parīzē, tad es atbalstītu fotoaparāta iegādi, taču Tavā gadījumā es iztiktu ar telefona kameru.
Arī tumsā, principā, ir tas pats - švakas bildes ir gan ziepjutraukam par 150eur, gan arī telefonam.
+ 1, un bezizmēra !
Es arī tā uzskatu.

Un redz kur AV klačoja par savu ziepīti !
canon s110
salīdzini.lv ceeeeeena 250euro !
Tikko panemu sev Canon S110, tiesi prieks celojuma - ideala otra kamera advancetam bildetajam, kurs reizem negrib staipit lidzi spogulkameru. Settingu zinja kosmoss - customizet vai visu iespejamo, piemeram, koriget automatiska white balance gammu, self timerim vairakus kadrus, prieksa mehaniskais rinkis, kuram var pieskirt jebkuru funkciju uc. patikami sikumi, tsk wifi, lai var smartfona/tablete iedabut bildes. Prieks tik maza aparata ari gaisa optika (2.0 plataja gala) un labi performe pie augstiem iso. Un par cik iepriekseja paaudze (aktualais modelis ir s120), tad leets - iesaku
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
howitzer
M30

Post by howitzer »

To AV postu es arī izlasīju, izklausās jau pārlaimīgs par savu jauno pirkumu. :naac:

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Un vispār - kad biju 4 dienu ceļojumā Polijā, ar dāmu katru vakaru gājām gan staigāt pa Varšavu, gan vakariņot, gan nodarboties ar citiem tūristu sūdiem. Ar 6D, kurš tika vazāts līdzi katru vakaru, tapa tieši 5 bildes, kuras uzbildēja mūs apkalpojošais viesmīlis. :aiwa: Viss pārējais - Ābols. :naac:

Image
Post Reply