foxx'a Town&Country
Re: foxx'a Town&Country
Tā kā diskus nežēlīgi gribas likt virsū, taču nepieciešam perekraska un jānovērš kāši. Piķis jātaupa un doma todarīt pašam. Diski taisni un maliņas nav paķēris ir tikai krāsa uzburbējusi nezināma iemesla pēc. Kā lai šito ar smilšpapīru vienkārši tīrīt nost vai smilšstrūklu?

Last edited by foxx on 05 Apr 2009, 20:39, edited 1 time in total.
foxx wrote:tad ar smilšstrūklu? Pistoli var dabūt, gaiss arī ir, taču kādas granulas vajag?
par to gruti teikt kadas granulas vajag, bet labak dot tam kas mak to darit jo var sabojat disku

- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
viss atkarīgs cik labi tu gribi viņus uztaisīt. Ja tā plus mīnus novērst defektus, tad vari noslīpēt ar kādiem diviem papīriem rupjāku un smalkāku un nopūst ar balonu + laku un uz kādu laiku droši, ka būs ok. Taču, ja gribas baigi pa smuko, tad pašam mājas apstākļos :neka:
pamēģini, varbūt iepatīkas
pamēģini, varbūt iepatīkas
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
pasham ari var uzstaisit kvalitativi un smuki, vienigi tas prasis ljoti daudz laika
Es jau saku ar saviem darboties un divi diski jau ir nogrunteti man.....divus vel vajag taisit lai nogruntet.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nezinu kā ir ar diskiem, bet cik atceros no krāsošanas, tad ir pieejama poru aizpildošā grunts, respektīvi aizlej mazas švīciņa, caurumiņus...

Nu šito arī taisos pūst virsū.Lambertino wrote:Nezinu kā ir ar diskiem, bet cik atceros no krāsošanas, tad ir pieejama poru aizpildošā grunts, respektīvi aizlej mazas švīciņa, caurumiņus...
edzz85 wrote:kāpēc uzreiz neņēmi smalkāku es ar 800 dienas laikā 4diskus ideāli no ārpuses un iekšpuses notīrīju :neka:foxx wrote:100 un tad vissu ar 240.
palūrē pirmo bildi tur skats apmēam ka ruslans diskam uzmeties. Tāpēc vajadzēja rupjo.
šodien reāls pasāciens sanāca. Aizbraucu uz Toyota un iedodu šim ciparus kas diskiem iekšpusē lai sameklē man centriņus, taču pēc kodiem neko neatrada. Iedeva paraugam toyotas kautkadu centru lai piemērot , a šis neder. Tad ieraudzīju ka blakus stajankā stāv Lexus RX ar tādiem diskiem kā man. Saku šamam lai kassa ārā un gan jau kād skods virsū būs. Izrādās točna ka dabūjama pa 7Ls gabalā. Rīt aizvedīšu savu disku lai iemet to centru iekšā vai točna der, ka nesanāk kāsis un atnāk nepareizie.
Reku divi jau saslīpēti, trešais top

Reku divi jau saslīpēti, trešais top

Last edited by foxx on 05 Apr 2009, 20:39, edited 1 time in total.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Bezizejas variantā tā jau biju izplānojis jo pamanīju uz blakus ielas tāds lexus stāv. Bet pavecās ka servisa autoplacī tāds auto tirgojās ar tieši tādiem diskiem kā man.Lambertino wrote:svešam cilvēkam gāji klāt un teici, lai dod centriņu?
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
foxx, kad atjaunoshu ziemas diskus, ieshu pie Tevi peec konsultaaciju... 
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?