Rollin Lancer
Re: Rollin Lancer
Eh, nu tik pamanīju, ka arī šeit Orangens pamanījies iemest tās bildes.. lai nu būtu.
Varat runāt par baloniem, bet 195/50 ir un paliks un tiks meklēti vēl. Varat klārēt par collām, bet es gribēju un es dabūju Zender ! Un tā tas tagad būs
neinteresē ka 15', plaukts ir, un ar saviem pirkstiem sapulēts arī. Ja redzat 16' classic Zender - PM.
Par paša auto pārvērtībām - original bodykits no Evo I. Priekšējais bampers, platāki priekšējie spārni, sliekšņu uzlikas, spoileris. Priekšā ir uzstādīti H&R -30mm amīši, laiks rādīs cik priekša nosēdīsies. Aizmugurē tādi paši vēl nav uzlikti. Aizmugures bampers drīz krāsosies. Evo haube tiks meklēta. Izpūtējs joprojām pēkšķ, bet kkad jau tiks mainīts.
Par tiem window visors jeb sānlogu spoilerīšiem runājot, tādi man mājās stāv iepirkti, bet čota nepatīk par visiem 100% lai mestu virsū.

Varat runāt par baloniem, bet 195/50 ir un paliks un tiks meklēti vēl. Varat klārēt par collām, bet es gribēju un es dabūju Zender ! Un tā tas tagad būs

Par paša auto pārvērtībām - original bodykits no Evo I. Priekšējais bampers, platāki priekšējie spārni, sliekšņu uzlikas, spoileris. Priekšā ir uzstādīti H&R -30mm amīši, laiks rādīs cik priekša nosēdīsies. Aizmugurē tādi paši vēl nav uzlikti. Aizmugures bampers drīz krāsosies. Evo haube tiks meklēta. Izpūtējs joprojām pēkšķ, bet kkad jau tiks mainīts.
Par tiem window visors jeb sānlogu spoilerīšiem runājot, tādi man mājās stāv iepirkti, bet čota nepatīk par visiem 100% lai mestu virsū.

tie visiori orižinal vai poļu?
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

nu tad IMO vajadzētu labi izskatīties..bet nu katram savsRollin wrote:ja pareizi atceros - original, no leiša pirku, kurš kkur sūtījis

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19

- Micuks
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tas kas redzams bildēs izskatās labi, diski super
Vienīgi tas siets iekš bampera ne sevišķi, ja būtu melns izskatītos labāk.
Žēl, ka nav evo jaudas un piedziņas

Vienīgi tas siets iekš bampera ne sevišķi, ja būtu melns izskatītos labāk.
Žēl, ka nav evo jaudas un piedziņas

- DREIM
- Honda Accord
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Laukos pilns šķūnis ar šītāda lancera visādām detaļām - bračkam tāds bija un pēc nošķilšanas tika izjaukts pa reizinātājiem, krāsa ar tāda pati bija, gandrīz vai nostaļģija uznāca
Izskatās Pietiekami labi, malacis

Izskatās Pietiekami labi, malacis

JDM