pasaki ka izlasisi un laikam piekriiti tad panem protokolu un ieraksti un paraksties!Lambertino wrote:Bet viņm jau nepiedāvāja parakstīt - vienkārši uzprasija vai piekritīsJuzix wrote:Protokolu neparakstīt nedrīkst. Pie piezīmēr raksti "Protokolam nepiekrītu" un atvēlētajā vietā paskaidrojumu. Tālāk dosies uz iecirkni kur tik izskatīts.
Saskarsme ar CP2
Moderator: omulis
- takeshi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP2

Shodien iebraucu statoilaa nomainit gabarit lampinju : Nopirku-ieliku-iesledzu gabaritus-deg, iesedos un aizbraucu. Braucu no mezciema uz papirfabrikas pusi, tur pretii baznicaai mani apstadina policija, lenaam man daletc ka man deg tikai gabariiti (pat miglas izslegtas), araa jau saak palikt patumsh un lija lietus.
Policists uzprasa dokumentus - saku mekeleet dokjus, un sapratu ka paneemu ne no taas mashinas. Pasaku nav teh.pases.
(nodomaju pie sevis ka tulit nu toch saaks kautkam piesieties) iedevu tiaki apdroshinashanu, un tad Policista kungs atdot manas tiesibas un apdroshinashanu un pasaka, labaak iesledziet tuvaas gaismas jo araa ir slikts laiks un noveel Laimigu celju.
Vot es biju shokaa cik laipns bija Policists.
+1 Policista kungam
Policists uzprasa dokumentus - saku mekeleet dokjus, un sapratu ka paneemu ne no taas mashinas. Pasaku nav teh.pases.
(nodomaju pie sevis ka tulit nu toch saaks kautkam piesieties) iedevu tiaki apdroshinashanu, un tad Policista kungs atdot manas tiesibas un apdroshinashanu un pasaka, labaak iesledziet tuvaas gaismas jo araa ir slikts laiks un noveel Laimigu celju.
Vot es biju shokaa cik laipns bija Policists.
+1 Policista kungam
E65 740d
WRX
ex.E30 325i (M50)
ex.E39 528i(MT).
ex.Honda Prelude V, 2.2Vti-4WS.
ex.VW Vento VR6.
WRX
ex.E30 325i (M50)
ex.E39 528i(MT).
ex.Honda Prelude V, 2.2Vti-4WS.
ex.VW Vento VR6.
Par
Policistiem:
Vairoga (laikam) un Brīvības krustojums. ~16:00. Uz brīvībenes jau maziņš štopers. Protams nepacietīgie ielien krustā un paliek, jo priekšā signāls nomainījies. No vairoga ielas braucošie netiek pāri.
Policists gāja klāt krustā "iestrēgušajiem", pastāstīja, ka tā nedrīkst darīt, un norādīja virzienu, kur braukt, lai satiksme kustētos.
Ne sodus, neko nerakstīja, tikai regulēja satiksmi. Pietam ļoti veiksmīgi!
Vairoga (laikam) un Brīvības krustojums. ~16:00. Uz brīvībenes jau maziņš štopers. Protams nepacietīgie ielien krustā un paliek, jo priekšā signāls nomainījies. No vairoga ielas braucošie netiek pāri.
Policists gāja klāt krustā "iestrēgušajiem", pastāstīja, ka tā nedrīkst darīt, un norādīja virzienu, kur braukt, lai satiksme kustētos.
- Alien
vienreiz maniju ka tur policis stāvēja krusta vidū un regulēja lai nevienc nepaliek krustāDidzis wrote:ParPolicistiem:
tas viss pie strādājoša luksafora
AR_159 
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Viss veiksmīgi beidzies.Juzix wrote:Karoč, situācija čomam:
No CP zvana un saka ka X datumā, tādā un tādā adresē, parkojoties ir uzstūmies kādam auto, apskrāpējis un aizbraucis no notikuma vietas - pats gan neko nav piefiksējis. Ķip piefiksēts numurs un iesniegts ziņojums. Notikuma vieta tumša, neapgaismota un tuvumā nevienas novērošanas kameras ar nav.
Cik liela iespēja, ka kaut ko var piešūt?
Cik liels ir sods par notikuma vietas atstāšanu?
Aizdevās uz iecirkni parunājās, izstāstija kas un kā. Izrakstija protokoliņu par ielas šķēršošanu nepareizā vietā, uzlika 5Ls naudas sodu un novēlēja turpmāk būt uzmanīgākam.
Jāpiemin, ka stāžš cilvēkam visai ievērojams, turklāt bez pārkāpumiem.
Ši ir viena no tām reizēm, kad var pateikt paldies CP
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Laiks starp Ziemassvētkiem un Jauno Gadu, dažus gadus atpakaļ, nedēļas vidus, rīts ap 4:00, ceļš Rēzekne - Jēkabpils, viena no nedaudzajām apdzīvotajām vietām pa vidu.
ātrums 90+.... precīzi neatceros.
Kā jau vienmēr, kur skrienam, u.tml.
Saku, vainīgs, atzīstos... nedomāju, ka jūs darba dienas rītā, tādā aukstā laikā te stāvēsiet!
CP: pirmo reizi šeit?
Es: nē, 2-4 reizes nedēļā sanāk pabraukāt...
CP: redz, mēs te bieži esam!
10 min raksta protokolu.
Atnes, lasu - brīdinājums!
Protokola, ja pareizi atminos, bij kaut kas ap 70km/h ierakstīts...
Es kaut ko nostostījos manāmi pārsteigts - nē nu paldies......
CP: Nu tad tik uz jauno gadu mums šampi atvediet!
P.S. Kad pēc pāris dienām nakamreiz braucu, šampis bij līdzi. Tikai CP nepatrāpijās pa ceļam...
ātrums 90+.... precīzi neatceros.
Kā jau vienmēr, kur skrienam, u.tml.
Saku, vainīgs, atzīstos... nedomāju, ka jūs darba dienas rītā, tādā aukstā laikā te stāvēsiet!
CP: pirmo reizi šeit?
Es: nē, 2-4 reizes nedēļā sanāk pabraukāt...
CP: redz, mēs te bieži esam!
10 min raksta protokolu.
Atnes, lasu - brīdinājums!
Protokola, ja pareizi atminos, bij kaut kas ap 70km/h ierakstīts...
Es kaut ko nostostījos manāmi pārsteigts - nē nu paldies......
CP: Nu tad tik uz jauno gadu mums šampi atvediet!
P.S. Kad pēc pāris dienām nakamreiz braucu, šampis bij līdzi. Tikai CP nepatrāpijās pa ceļam...
313hp/750Nm
Kapēc tāds protokols tika izrakstīts? To jau tik gājējiem raksta :neka:Juzix wrote:Viss veiksmīgi beidzies.Juzix wrote:Karoč, situācija čomam:
No CP zvana un saka ka X datumā, tādā un tādā adresē, parkojoties ir uzstūmies kādam auto, apskrāpējis un aizbraucis no notikuma vietas - pats gan neko nav piefiksējis. Ķip piefiksēts numurs un iesniegts ziņojums. Notikuma vieta tumša, neapgaismota un tuvumā nevienas novērošanas kameras ar nav.
Cik liela iespēja, ka kaut ko var piešūt?
Cik liels ir sods par notikuma vietas atstāšanu?
Aizdevās uz iecirkni parunājās, izstāstija kas un kā. Izrakstija protokoliņu par ielas šķēršošanu nepareizā vietā, uzlika 5Ls naudas sodu un novēlēja turpmāk būt uzmanīgākam.
Jāpiemin, ka stāžš cilvēkam visai ievērojams, turklāt bez pārkāpumiem.
Ši ir viena no tām reizēm, kad var pateikt paldies CP
Jeep Grand Cherokee
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
VW Golf 8
Šorīt man lika uzpūst tam alko aparātam!! 
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
- RiCh
- Spam addicted
Draugs kaut kas līdzīgs bija , tik pateica "Ar sanslīdēm janodarbojās Biķernieku , vai 333 sporta kompleksos , brauciet prātīgi un laimīgu ceļu"freimo wrote:Šorīt dabuju mutisku aizrādījumu, ka ar driftu ir jānodarbojās Biķerniekos, nevis Mūkusalas aplī![]()
232 wrote:Neliekuļošu, pilnīgi atklāti - žēl, ka tikai mutisku!freimo wrote:Šorīt dabuju mutisku aizrādījumu, ka ar driftu ir jānodarbojās Biķerniekos, nevis Mūkusalas aplī![]()

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
pussy232 wrote:Neliekuļošu, pilnīgi atklāti - žēl, ka tikai mutisku!freimo wrote:Šorīt dabuju mutisku aizrādījumu, ka ar driftu ir jānodarbojās Biķerniekos, nevis Mūkusalas aplī![]()
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Foxijs
vakar no rīta steidzos baigi, braucu caur ciemiem uz 70, priekšā transits velkas, hujaks metu garām, zizlis priekšā
vietējais ments nostājies kādus 150 m pirms apdzīvotas vietas beigām un stādina
kādu brīdi domāju ka pofigonā nestāšos, bet nu peec laba gabala tomeer izdomāju apstāties, atpakaļgaitā līdz viņam aizripinājos, viņš pienāk, sabļauj ka nevajag skriet utt, un tapēc ka apstājos mani palaidīs
tā varētu vienmeer, - tapēc ka apstājāties palaidīšu