Ir pagājis kāds laiks, un šo vienu gadu kopš lietoju auto esmu nobraucis apm. 45 000 km.
Kad pirku auto, tad iepriekšējie īpašnieki, bija krietni padarbojušies gar auto kreiso sānu, bija pazaudēta mazā daļa no
ļistvas, kas ir pie aizmugurējā riteņa, un abas pasažiera durvis bija saliektas, un esošā
ļistva pievilkta ar skrūvēm, kā arī laika zobs bija skāris visas pārējas daļas,
haube aprusējusi klasiskajā vietā, šofera puse abas durvis arī tādas ar dievu uz pusēm.. Skats baismīgs.. tā nu es sakrāju naudiņu un devos pie krāsotājiem uz
http://www.piche.lv. Viņi man neatteica, un biju dzirdējis DAUDZ, DAUDZ labu atsauksmju.
Tātad pārkrāsoja man haubi, abas pasažiera puses durvis, šofera durvis, kreiso spārnu un aizmugurē to vietu, kur nummurs stiprinās klāt.
Protams pēc šī pasākuma neizpalika arī pa kadam niķim, un darba gaitā meistariem sanāca noliegt to slēdzi, kas ieslēdz lampiņu, mirklī, kad atver durvis, šī iemesla dēļ aķītis apm. 4-5 dienu laikā izlādējas sausāks par sausu. Piepīpēju auto un savā gaitā aizbraucu līdz servisam, tiesa bija diezgan amizanti, jo nevienas no gaismām nestrādāja, arī panelī daudz kas bija apstājies.. Bet nu pateicoties šai nelaimei, ģenerators tika pie jaunām oglītēm, tā teikt, ziemā visam jābūt kārtībā

nākošais rindas kārtībā, būs salons, esošais šofera beņķis ir ar lielu caurumu, vedīšu pie šuvējiem, lai to sataisa, un uzstāda nesen iegūto elkoņbalstu, tad iekrāšu naudiņu un domāšu ko tālāk darīt.. Itkā gribētos elektro logus priekšā un A/C uzstādīt..
Gribēju
nostailot un šovakar biju izbraucis pabildēt, bet reāli ierāvu zarā, aizmirsu statīvu mājās