jebkuram RWD patīk ziema.lapsins wrote:Nepatīk viņam tā ziema
lapsina iž 412
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: lapsina iž 412
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
es biju domājis, ka nepatīk sālshowitzer wrote:jebkuram RWD patīk ziema.lapsins wrote:Nepatīk viņam tā ziema
izjaukt vienmēr ir vieglāk nekā salikt.
- J.K.jr.bad.
Tur ir varbūt tikai smaka no BMW motora un nekas vairāk.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- howitzer
- M30
Kad būs
video? 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
tolmetā dod 450Ls. tā jau varētu atdot, tikai tad ar kājām jāiet mājāsMartinss wrote:Pajautā tolmets.lv viņi nosauks tagadējo tirgus vērtību
tu gribi saņemt par viņu vairāk nekā 450 Ls?lapsins wrote:tolmetā dod 450Ls. tā jau varētu atdot, tikai tad ar kājām jāiet mājāsMartinss wrote:Pajautā tolmets.lv viņi nosauks tagadējo tirgus vērtību
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

mpb wrote:tu gribi saņemt par viņu vairāk nekā 450 Ls?lapsins wrote:tolmetā dod 450Ls. tā jau varētu atdot, tikai tad ar kājām jāiet mājāsMartinss wrote:Pajautā tolmets.lv viņi nosauks tagadējo tirgus vērtību
kur es to esmu teicis?
ja kāds dos 300Ls, tad atdošu, ja ne, tad atstāšu, lai vasarā pāris reizes izbrauktu
Gribētu redzēt tolmeta čeku par 450Lslapsins wrote:tolmetā dod 450Ls. tā jau varētu atdot, tikai tad ar kājām jāiet mājāsMartinss wrote:Pajautā tolmets.lv viņi nosauks tagadējo tirgus vērtību
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
kur ir rakstīts, ka gribu 450?lm wrote:Gribētu redzēt tolmeta čeku par 450Lslapsins wrote:tolmetā dod 450Ls. tā jau varētu atdot, tikai tad ar kājām jāiet mājāsMartinss wrote:Pajautā tolmets.lv viņi nosauks tagadējo tirgus vērtībuAtmosties, zinam, par cik paņēmi, tad arī pasaki, ko esi ielicis, lai par tādu summu to tirgotu!
Atvainojos, 550
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmolk.html
Bet nu labi, ne man par to spriest, veiksmi pārdošanā
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
lm wrote:Atvainojos, 550http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jmolk.html
man jau netraucē, ka viņš tur stāv
ir ir, nav nav.
varbūt kāds fanāts atrodas.
p.s un es saprotu, ka tas, ka kādu moskvichs varētu ieinteresēt par 550LS ir 1:100000000000000000000000
- Nixon
- Been thanked: 0
Piekrītu.lapsins wrote:varbūt kāds fanāts atrodas.
Savulaik savu Rīdziņas metināto rāmi ar ratiem notirgoju pa 25ls piecu minūšu laikā SS.lv, čalis naktī uz sitienu ~200km atbrauca pakaļ. Domāju, ja būtu cenu uzlicis 50ls, tad arī viņš paņemtu.
Spoiler
Show