Šodien sapratu, kas par lietu bija, ka nevar līdz galam atslēgt DSC - panelī lampa iedegās, bet sānslīdi tāpat taisīt neļauj un iejaucās. Izrādās, ka DSC poga jāpatur ~5 sekundes, panelī iedegās vēl viena lampa - tad gan tā elektroniskā aukle atslēdzas pavisam.
Vēl šodien biju patīkami pārsteigts ar patēriņu - izrādās, braucot tikai pa pilsētu un neskopojoties ar gāzes pedāļa spiešanu vidējais ir sanācis ~9,5L/100km.
blokaitis šiem auto galīgi nav problēma, par DSC varēji vienkārši paprasīt(tm)
par patēriņu - nus imho tu vēl nēesi atradis gāzes pedāļā gājiena galējo robežu, 9.5 ir smieklīgi maz...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
GirtzB wrote:blokaitis šiem auto galīgi nav problēma, par DSC varēji vienkārši paprasīt(tm)
par patēriņu - nus imho tu vēl nēesi atradis gāzes pedāļā gājiena galējo robežu, 9.5 ir smieklīgi maz...
Pilsētā tāpat sanāk, ka tikko uzsāku, tā jau braucu ar 40 latiem un 2 soda punktiem
Kopumā jo vairāk braucu, jo vairāk patīk.
Cik es sapratu, tad nospiežot pogu vienreiz, var uzspolēt taisnā virzienā, bet iet šķērē nevar. Paturot, var darīt visu, ko nav bail. Tikai nesaprotu, nah tas vajadzīgs - kāpēc nevar uzreiz visu atslēgt?
Android wrote:Cik es sapratu, tad nospiežot pogu vienreiz, var uzspolēt taisnā virzienā, bet iet šķērē nevar. Paturot, var darīt visu, ko nav bail. Tikai nesaprotu, nah tas vajadzīgs - kāpēc nevar uzreiz visu atslēgt?
Lai ziemā varētu normāli pabraukt! Nu tjip lai nebremzējās mašīna braucot pa kupenām, beet taipatlaikā ir +/- stabila braucot pa ledainu ceļu.
Vismaz tā saka ražotājs.
Android wrote:Cik es sapratu, tad nospiežot pogu vienreiz, var uzspolēt taisnā virzienā, bet iet šķērē nevar. Paturot, var darīt visu, ko nav bail. Tikai nesaprotu, nah tas vajadzīgs - kāpēc nevar uzreiz visu atslēgt?
Lai ziemā varētu normāli pabraukt! Nu tjip lai nebremzējās mašīna braucot pa kupenām, beet taipatlaikā ir +/- stabila braucot pa ledainu ceļu.
Vismaz tā saka ražotājs.
Pa brīvdienām sanāca nomērīt patēriņu braucot ārpilsētā. Brauciens ar nolaistu jumtu Rīga-Jēkabpils-Rīga režīmā 100-130 (apdzīšanās līdz 160) uz 302km apēda 25.92 litrus 95E
Paspaidot kalkulatora pogas sanāk, ka patēriņš ir 8.48L/100km
Tīri teorijas pēc būs kādā vēsākā dienā jāpamēģina braukt ar paceltu jumtu režīmā 90-100 un jāsamēra cik ēd