Protams, pie lielāka ātruma tas purinās + ja izmirkst kļūst vēl nedaudz vaļīgāks.
psih-arno Mk1 cabrio
Re: psih-arno Mk1 cabrio
Ar prezi viss normās. Visi stiprinājumi ir vietās.
Protams, pie lielāka ātruma tas purinās + ja izmirkst kļūst vēl nedaudz vaļīgāks.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Hz. Šis nav šūts šeit, bet sūtīts no Vācijas. Pats prezis pieguļ ideāli un visi stiprinājumi arī kalpo kā tiem paredzēts.RENIO wrote:man kā liekas ka tas nav pareizi uzšūts, jo rēķini ja tas plivinās lielā ātrumā, kas notiek zem tā - krāsa laikam tiek pabojāta...
Līdz šim likās, ka tā ir norma, ja pie palielāka ātruma nedaudz purinās. Ir kāds, kam tā nav?!
Nu cik es esmu novērojis, nevienam viņš neplivinājās, tāpēc arī man radās tāds jautājums 
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Viņš neplivinās. Viņš māj. 
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iepriekšējās sezonas beigās tika izdarīti vēl daži sīkumi:
*Pārlasītas aizm. bremzes (jauni loki, remkomplekta atsperes, rokasbremžu troses)
*Nomainīts termostats un dzesēšanas šķidrums.

*Izieta jauna TA.
*Ieziemots
Uuun šodien auto pārdots.
Nopirka burnout.lv lietotājs. Gan jau, ja gribēs, pats pieteiksies. Lai labi ripo!
*Pārlasītas aizm. bremzes (jauni loki, remkomplekta atsperes, rokasbremžu troses)
*Nomainīts termostats un dzesēšanas šķidrums.

*Izieta jauna TA.
*Ieziemots
Uuun šodien auto pārdots.
Nopirka burnout.lv lietotājs. Gan jau, ja gribēs, pats pieteiksies. Lai labi ripo!