Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Es vienmēr tā daru, bet man tādi lohi nav gadījušies, kas izdomā apturēt (kur prāts???)ELL wrote:Gan offtopick, bet tomēr : Mans velk pa Rīgu kādu mirkli aiz CP mašīnas uz 80, paiet laiciņš šie ierubī migalkas un bremzē, apstādina mani, ķipa esot pārkāpis CSN - ātrums ar kuru esot braucis 80, es šiem saku, ka spidometrs kirdik un par cik CP vienmēr ievēro ātrumu ierobežojumus brauca tak bez ieslēgtām migalkām!!! braucu šiem mierrīgi pakaļ!!! CP pasmējās atdeva dok. un tā mēs draudzīgi šķīrāmies,
P.S, Šādu fišku man iemācija džeks no Talsiem, tur tā praktizējot !!! :mrgreen:

...
Prikols! Vakar rulleeju uz maajinjaam... esmu jau aiz Kjekavas aplja bauskas virzienaa, skatos spogulii, naak viens ambaalis ar baikulabaa aatrumaa un palido garaam... es shim iisi triisreiz uztaureeju... nu neko... rulleeju taalaak, peec kaadi 5km shis apstaajies un staipaas, kjipa gemaroji sametushies
... ok... rulleeju taalaak... opaaa... atkal shis, bet tikai savu superaatro manevru uztaisa man gar pashu spoguli un pietam apdzishana notika uz tilta liikumaa!!! Pilniigs lohs, dziivot apnicis... un ja nu es nebuutu pamaniijis vinju un buutu piemeeram izvairiijies no appiipeeta ezjuka, kas chaapotu gar celjmalu....... nu tad shitais gemarojs buutu kaadus paarsimtmetrus pashljuucis uz savas saaposhaas vietas un zem fuures apakshaa........ bljaaaa... kur taadi idioti rodas???????? nav briinums, ka visi sitaas nost!!!!

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- LL_gangzta
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
...
nu luuk... un vakar Kjekavaa ar viens baikers bij ielicis golfam saanos, apdzina krustojumaa un uz nepaartrauktaas liinijas....
a sho uz reanimaaciju aizraava........ lohi tie baikeri!!!

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
Re: ...
njaa, tie kas planee ar shosejniekiem, reti kad ir sapraatiigi...soulfreak wrote:nu luuk... un vakar Kjekavaa ar viens baikers bij ielicis golfam saanos, apdzina krustojumaa un uz nepaartrauktaas liinijas....a sho uz reanimaaciju aizraava........ lohi tie baikeri!!!

Toyota Yaris T-Sport
BMW 535d
BMW 535d
Es baidos braukt pa ielu!
Tiklīdz es parādos pie horizonta, CP skrien mērkaķa ātrumos uz mašīnu pakaļ radaram un gatavo savu burvju nūjiņu, taču vienmēr abloms
Vienkārši man izpūtējā caurums un šamie noteikti domā, ka baigo koksu uzņemu
Šorīt gan neizdevās pabraukt viņiem garām, apturēja un pabrīdināja, lai salabojot izpūtēju

Tiklīdz es parādos pie horizonta, CP skrien mērkaķa ātrumos uz mašīnu pakaļ radaram un gatavo savu burvju nūjiņu, taču vienmēr abloms

Vienkārši man izpūtējā caurums un šamie noteikti domā, ka baigo koksu uzņemu

Šorīt gan neizdevās pabraukt viņiem garām, apturēja un pabrīdināja, lai salabojot izpūtēju

- omulis
- Moderators
[censored] tie magadiigie idioti

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
zinaams ka Pauliic vakar braucot ar moci ir cietis crash shis man zvaniija un biku pastaastiija kjipa esot braucis peldeeties, celja malaa staveejusi masiina un laikam nepamaniijusi vinu peksnji izdomaajusi apgriezties, domaaju ka taalaakaa notikumu gaita ir skaidrs, Pauliic teca ka esot zila acs, sasuuts celgas smadzenu satricinaajums... 

- hakerzzz
Labi ka vel taa!!!! vareeja buut suudiigaak!KALVE wrote:zinaams ka Pauliic vakar braucot ar moci ir cietis crash shis man zvaniija un biku pastaastiija kjipa esot braucis peldeeties, celja malaa staveejusi masiina un laikam nepamaniijusi vinu peksnji izdomaajusi apgriezties, domaaju ka taalaakaa notikumu gaita ir skaidrs, Pauliic teca ka esot zila acs, sasuuts celgas smadzenu satricinaajums...
Pilnigi pietiek arii ar 95 zs