Pēdējās dienās no rītiem šis aparāts pabrauc pretī, izskatās piedūrīgi, nav pa traku izķēmots, takā ir te vienam, kurš Cēsīs strādā, dzīvo netālu.
Ja par lietu, tad vienkārši brauc caur Cēsu servisiem un skaties, kur tiec iebraukt savirzi regulēt. Briksā ir lāzeru, Apsē ir pa sentēvu metodei, pedantisks vecis regulē.
EuGarais VW Golf mk3 1.9TD
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: EuGarais VW Golf mk3 1.9TD
Kontinentā lāzeru.Puperdupers wrote:Pēdējās dienās no rītiem šis aparāts pabrauc pretī, izskatās piedūrīgi, nav pa traku izķēmots, takā ir te vienam, kurš Cēsīs strādā, dzīvo netālu.
Ja par lietu, tad vienkārši brauc caur Cēsu servisiem un skaties, kur tiec iebraukt savirzi regulēt. Briksā ir lāzeru, Apsē ir pa sentēvu metodei, pedantisks vecis regulē.
Šorīt.Puperdupers wrote:Pēdējās dienās no rītiem šis aparāts pabrauc pretī...

Man tak pilnīgi vienalga, kaut ar kompasu pēc sētas mietiem regulētu, bet tikai lai būtu viss tur čiki čento. Problēma ir tajā, ka nezinu nevienu stendu uz kura es tiktu augšā.
Tajā Kontinentā brīnās jau kad pērku piecus parastus ventīļus iltim diskiem. Negribu iedomāties - ja aizbrauktu ar šitādu čačāru...Kontinentā lāzeru.
Kontinentā uz stenda gjau tiktu.EuGarais wrote:Šorīt.Puperdupers wrote:Pēdējās dienās no rītiem šis aparāts pabrauc pretī...![]()
Tev ir gaišs C4 avants ar melnu kapota vidu?
Man tak pilnīgi vienalga, kaut ar kompasu pēc sētas mietiem regulētu, bet tikai lai būtu viss tur čiki čento. Problēma ir tajā, ka nezinu nevienu stendu uz kura es tiktu augšā.
Tajā Kontinentā brīnās jau kad pērku piecus parastus ventīļus iltim diskiem. Negribu iedomāties - ja aizbrauktu ar šitādu čačāru...Kontinentā lāzeru.
Kad Cēsīs dzīvojos, tad izmantoju parasti viņu pakalpojumus - nekādu problēmu nav bijis.

Neko nesaku. Neesmu servisa pakalpojumus tur izmantojis. Vispār jau cēsīs labot servisā mašīnu nevaru atļauties.
P.S. Var nespiest to citēt pogu, tā pat saprotu, ka man atbildi.

P.S. Var nespiest to citēt pogu, tā pat saprotu, ka man atbildi.