Snake E34
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Snake E34
Fretka es nesaprotu ko tu cepies pasties normāls bumers es ari gribetu baltu bet man tumsi zils
varetu kadu lupinu uzlikt 
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Ko piepisaties chalim tas i vina bmv vins taisa ka grib jums citiem varu deret nemaz auto nau
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Nu, diskus varētu citus, ar plauktu, būtu ok.
Kas attiecas uz cepienu, man šķiet, ka šādam auto ir gana ok. Kāda jēga pulēt vecu bembi, ja to tāpat izmetīs miskastē?
Kas attiecas uz cepienu, man šķiet, ka šādam auto ir gana ok. Kāda jēga pulēt vecu bembi, ja to tāpat izmetīs miskastē?
tencinu howitzer, ko šādu tiešām negaidīju no tavas puses ņemot vērā ko sākumā rakstīji.howitzer wrote:Ko piepisaties chalim tas i vina bmv vins taisa ka grib jums citiem varu deret nemaz auto nau
tiešām novērtēju

- simtdevindesmitais
domāju, ka kādu uzlīmi prasās, kko orģinālu, saistībā ar niku, kādu kobru uz melnās haubes, vai ko tādu, izskatītos bombīgi un atšķirtos no citiem ?! 
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Alutinsh wrote:Jā, kobra būtu kruti uz haubes!
doma kko tādu jau galva bija sen, tagad lēnām tiek risināta šī idejaganga wrote:domāju, ka kādu uzlīmi prasās, kko orģinālu, saistībā ar niku, kādu kobru uz melnās haubes, vai ko tādu, izskatītos bombīgi un atšķirtos no citiem ?!

- kristaps.sh
to es saprotu!snake92 wrote: doma kko tādu jau galva bija sen, tagad lēnām tiek risināta šī ideja
Domāju, ja žileti uz bagažnieka uzliktu, arī būtu labi, izskatītos pat tā kā drifta e34. Uz ielām tādus vispār praktiski neredz, un noteikti būtu pamanāms. 
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
- kristaps.sh
vēl esmu dzirdējis, ka dzeltenas durvis un sarūsināta haube labi izskatās, bet kā tur ir hujzin 
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
klusti nu nopietns pietiks stumt sutu tak tats auto ira jau vins tak teica ka negrip spikotmk2_dīzelis wrote:vēl esmu dzirdējis, ka dzeltenas durvis un sarūsināta haube labi izskatās, bet kā tur ir hujzin
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Ja ir interese varu sabīdīt piehujačijamo tūninga vizuālo paku, vai salončikā, zem mašīnas neonus. Ja nu kas PM. Man vnk top AsifsTuningGarage, kamēr neesmu atvēries, cenas lētākas. Tik sākumā jāpārskaita 30% uz kontu