HaL famīlijas E93
Re: HaL famīlijas E93
Gribeju paklausities, ka tev tur skan tavas uber tumbeles, bet nu ok, kkad ziema drosi vien. 

parasti tādus "apgreidus" neviens neliek, bet šis TIK dārgs sanāk
, ka pat ir jāieliek 
Viena no problēmām troikām (arī E46) ir tas, ka īsti nav kur nolikt lietas salonā, nerunājot nemaz par telefonu!
Vajadzēja labu telefona turētāju, principiāli esmu pret piesūcekņu tipa pie loga, izmēģināju vairākus un sapratu, ka beidzot vajag neiepist kapeiku un uzlikt Brodit! Kopā viss kits sanāk diezgan sālīti
bet nu ir tā vērts, jo ir pieskaņots ne tikai katram konkrētam auto, bet pat salona apdarei

Tad beidzot tiku vakar galā ar vienu problēmu! Jau rakstīju iepriekš, ka esmu ticis pie adaptīvajiem lukturiem priekšā un pērkot lietotus lukturus vienmēr var "uzrauties". Nu ja VAR, tad man NOTEIKTI sanāk
labajai lampai SMC modulis bija beigts - modulis, kas atbild par lampas grozīšanos pa labi un pa kreisi līkumos.

Vakar taisot lielo apkopi (filtri, eļļa, nano - nerakstīšu to kā Mārcis
bet nu sanāca dārgi ar visiem nano un vēl viena spole bija nosprāgusi) bija doma pie reizes apskatīties to moduli - protams, viņš atrodas lampas apakšā un jāņem viss purns nost, lai lampu izņemtu
bet nu sataisīt vajadzēja. Nojaucām un tiešām sapratām, ka SMC beigts - sameklēju SSā jaunu no X5 E70 (tāds pats), jo to ir pilni šroti, kamēr E9x vispār LV neviens nejauc
un VISS - lampas grozās un errors panelī vairs nav 
Tuvāko nedēļu laikā būs vēl 2 apgreidi

Viena no problēmām troikām (arī E46) ir tas, ka īsti nav kur nolikt lietas salonā, nerunājot nemaz par telefonu!
Vajadzēja labu telefona turētāju, principiāli esmu pret piesūcekņu tipa pie loga, izmēģināju vairākus un sapratu, ka beidzot vajag neiepist kapeiku un uzlikt Brodit! Kopā viss kits sanāk diezgan sālīti

Tad beidzot tiku vakar galā ar vienu problēmu! Jau rakstīju iepriekš, ka esmu ticis pie adaptīvajiem lukturiem priekšā un pērkot lietotus lukturus vienmēr var "uzrauties". Nu ja VAR, tad man NOTEIKTI sanāk

Vakar taisot lielo apkopi (filtri, eļļa, nano - nerakstīšu to kā Mārcis

Tuvāko nedēļu laikā būs vēl 2 apgreidi

Life is what happens while you're busy making other plans
jā, sportsitzes gribas un GANDRĪZ jau bija, bet nu to kkad
ar vamja E93 pabraucu ilgāku gabalu (Rīga - Kauņa - Rīga) un galīgi sapratu, ka mani beņķi ir DAUDZ komfortablāki garākos braucienos. Īsajos gan nejūt! Bet dēļ vizuālā domājams arī būs

ar vamja E93 pabraucu ilgāku gabalu (Rīga - Kauņa - Rīga) un galīgi sapratu, ka mani beņķi ir DAUDZ komfortablāki garākos braucienos. Īsajos gan nejūt! Bet dēļ vizuālā domājams arī būs

Nezinu kā E9X sērijai nāk, bet E6X sērijai atzīstu tikai komforta beņķus, viņi ērtāki stipri, vizuāli neizskatas ne pēc kautkādiem pūpēžiem, ļoti patīk tā fīča ka ir pagalvīts virs pagalvīša, visas maliņas var pieregulēt un dizaina ziņā viņi nav tik pretīgi, kā nāca tiem pašiem E46/E39, kur viss prosta taisns!
mēms kabrio, būtu vēl melns(c)
p.s jā jā, melns ir visiem un neinteresants.
mēms kabrio, būtu vēl melns(c)

p.s jā jā, melns ir visiem un neinteresants.
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Telefona turētāja instalēšana automobilī man vienmēr asociējusies ar cienījama vecuma sasniegšanu

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Pareizi, jo pie stures sēžot ir ļoti neerti telefonu visu laiku ņemt ārā no ādas maciņa, kas ir piestiprināts pie bikšu siksnas.Pauliic wrote:Telefona turētāja instalēšana automobilī man vienmēr asociējusies ar cienījama vecuma sasniegšanu![]()

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
bet nevar jau zināt, mošs Halam mobila laiski karājas, pakarta kaklā, blakus šlipsītei LMT telefona sīksiņā.Martinss wrote:Pareizi, jo pie stures sēžot ir ļoti neerti telefonu visu laiku ņemt ārā no ādas maciņa, kas ir piestiprināts pie bikšu siksnas.Pauliic wrote:Telefona turētāja instalēšana automobilī man vienmēr asociējusies ar cienījama vecuma sasniegšanu![]()
![]()
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
-
- Spam addicted
Tas ar ir diezgan interesants vecums vai drīzāk dzīves stils.Martinss wrote:Pareizi, jo pie stures sēžot ir ļoti neerti telefonu visu laiku ņemt ārā no ādas maciņa, kas ir piestiprināts pie bikšu siksnas.Pauliic wrote:Telefona turētāja instalēšana automobilī man vienmēr asociējusies ar cienījama vecuma sasniegšanu![]()
![]()

- Martinss
Tā!
Apgrieds izvērtās mazliet ilgāks kā šķita
bet nu es vienmēr cenšos dzīvot pēc moto - viss, kas notiek, notiek uz labu!
Kā jau minēja šeit biedri - nākamais apgreids ir diski! Nu faktiski divi apgreidi uzreiz - sēdinājums un diski!
Diskus ILGI meklēju - vairākus mēnešus! Vispār jau ilgi domāju, kādus gribu. Tā kā idejiski esmu OEM fans, tad sāku ar OEM diskiem. Ideja bija par standarta Style 225M, bet tie tomēr manai gaumei pārāk vienkārši. Tad pārmetos uz Style 230 un tad arī tos ganīju ilgi! Nesaganīju
Tirgū parādījās pāris Style 230, bet vieni par kosmosu un otri krāsoti dīvainos toņos un arī ne lēti!
Tad turpināju meklējumus BBS virzienā, tie jau pēc noklusējuma nav lēti! BBS LM vienmēr ir patikuši, kopš BMW patīk
sāku pētīt tos! Un tad izdomāju nospēlēt un pamēģināt Dare LM - manuprāt nav nošauts greizi, bet spriediet paši! E92/E93 ar iznesumiem īsti spēlēties nav iespējas, vietas tur nav, diski 8.5J ET37 priekša un 9.5J ET40 aizmugure, R19 protams!
Tajā pašā vakarā pēc disku savākšanas un uzstādīšanas iekāpu auto, lai dotos pie čoma, sagriežu stūri un blaaaaac, ar dīvainu troksni auto pietuvojas zemei
kakovo hrena

Zvans Krisham
un braucam pie Riddler
Izrādās amītim nolūzis atsperes turošais šķīvis un arī atsperei vijums apakšējais
hvz kā tas varēja notikt!
Kā paveicies
- no usera waldmenz jau ir iepirktas V-MAXX sēdinātās atsperes, izvēlējos mazāko sēdinājumu :vecums: -35/-20, kas ir pietuvināts OEM M-Sport piekares sēdinājumam! Pilnīgi auto pats zināja, ka vajag sēdināt
Un kā jau minēju - viss, kas notiek, notiek uz labu - tika iepirkti jauni Sachs amortizatori, kas paredzēti M-Sport piekare (ar īsāku štoku), jo man bija standarta piekare ar standarta amjiem! Tagad viss gandrīz kā pēc grāmatas!
Pie vienas reizes uzliktas jaunas putekļu gumijas un atboiņiki un jauni atbalsta gultņi! Ir labi
Auto ir cietāks un zemāks, jūtami stabilāks, bet komforta līmenī. Patīk.

Salīdzinājums ar OEM piekari - neesmu stances sapratējs
bet mazliet piesēdināt vajadzēja!

Drīz būs vēlviens apgreids, iespējams šogad būs vēlviens, bet to vēl redzēs!
Apgrieds izvērtās mazliet ilgāks kā šķita

Kā jau minēja šeit biedri - nākamais apgreids ir diski! Nu faktiski divi apgreidi uzreiz - sēdinājums un diski!
Diskus ILGI meklēju - vairākus mēnešus! Vispār jau ilgi domāju, kādus gribu. Tā kā idejiski esmu OEM fans, tad sāku ar OEM diskiem. Ideja bija par standarta Style 225M, bet tie tomēr manai gaumei pārāk vienkārši. Tad pārmetos uz Style 230 un tad arī tos ganīju ilgi! Nesaganīju

Tad turpināju meklējumus BBS virzienā, tie jau pēc noklusējuma nav lēti! BBS LM vienmēr ir patikuši, kopš BMW patīk

Tajā pašā vakarā pēc disku savākšanas un uzstādīšanas iekāpu auto, lai dotos pie čoma, sagriežu stūri un blaaaaac, ar dīvainu troksni auto pietuvojas zemei

Zvans Krisham

Izrādās amītim nolūzis atsperes turošais šķīvis un arī atsperei vijums apakšējais

Kā paveicies

Un kā jau minēju - viss, kas notiek, notiek uz labu - tika iepirkti jauni Sachs amortizatori, kas paredzēti M-Sport piekare (ar īsāku štoku), jo man bija standarta piekare ar standarta amjiem! Tagad viss gandrīz kā pēc grāmatas!
Pie vienas reizes uzliktas jaunas putekļu gumijas un atboiņiki un jauni atbalsta gultņi! Ir labi

Auto ir cietāks un zemāks, jūtami stabilāks, bet komforta līmenī. Patīk.

Salīdzinājums ar OEM piekari - neesmu stances sapratējs

Drīz būs vēlviens apgreids, iespējams šogad būs vēlviens, bet to vēl redzēs!
- Rii
- Been thanked: 5 times
cooool
flanci vajag

flanci vajag

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Martinss
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Modelis kāds ir Sachs amjiem ? 
un flanci vajaaaag !
lai miers un bērziņš.

un flanci vajaaaag !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007