chKūts!
- Black President
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Black President
- Spam addicted
- Black President
- Spam addicted
Re: chKūts!
Sori maza,vairs nerunasu par tavu kreiso rokugb37 wrote:Ooooo aborta atliekas ierunājās!:DBlack President wrote:Tapat ka tava draudzene kuru pazist visi ciema puikas
ch savāc savas kuces!
R56 JCW
nav smuki taa saukaat savu mammiiti!Black President wrote:Sori maza,vairs nerunasu par tavu kreiso rokugb37 wrote:Ooooo aborta atliekas ierunājās!:DBlack President wrote:Tapat ka tava draudzene kuru pazist visi ciema puikas
ch savāc savas kuces!
-
- Spam addicted
Kas vainas 3 Golfiem, bļ?
1. atstātu bez tilta, 2. grāvī, ar trešo pēc ciskas aizbrauktu vēl... Vismaz ejot pa ceļu atrastu mājas pa sliedēm.

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Kāpēc tad pirki sūdu?gb37 wrote:Un pirms Tu vel kko te attaisnosies, varēji paintereseties kaadu es vinju nopirku, un kāds viņš ir tagad!
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- Black President
- Spam addicted
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Ja Tev būtu 3metrīgs rocenes kāts un [HOONIGAN] uzlīme pa visu priekšējo stiklu, Tev tā būtu jādara. Ja nedarītu, vakarā pie Depo stajankas atrautu pizdi no čomiem.GG. wrote:E36 man nav svētā kārtā, bet iepist grāvī un tad taisīt burnoutu ir diezgan debīli ar jebkuru auto. Bet es neesmu drifta sportists.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

- Rekords
Smoke tyres not drugs,GG. wrote:E36 man nav svētā kārtā, bet iepist grāvī un tad taisīt burnoutu ir diezgan debīli ar jebkuru auto. Bet es neesmu drifta sportists.
tā tika aizmukuts no grāvja sāpes..
Es te neesmu
ja es turpmaak to dariishu atseviskji es izpelniishos tavu cienju un nebuushu debiils!?:DGG. wrote:E36 man nav svētā kārtā, bet iepist grāvī un tad taisīt burnoutu ir diezgan debīli ar jebkuru auto. Bet es neesmu drifta sportists.
- GG.
- Been thanked: 5 times
Es nesaku ka Tu esi debils, bet tā rīcība bija debila.
Izskatās zini pēc kā: kautkāds yobo zem šaibām reivo pļavā, pavemj mutē, nokrīt zemē, paguļ 20min, pieceļās, nokliedzās ČOTKA BLYAAAT, izkož 0.5 aliņu un norubās vēlreiz.
Izskatās zini pēc kā: kautkāds yobo zem šaibām reivo pļavā, pavemj mutē, nokrīt zemē, paguļ 20min, pieceļās, nokliedzās ČOTKA BLYAAAT, izkož 0.5 aliņu un norubās vēlreiz.