howitzer wrote:Disku krāsa ir diezgan anāla, bet spoileris patīk. Izmet, lūdzu, to piekabes āķi miskastē.
Āķis ir way to go. Kaut kur mētājās bilde, kā tiek likts lietā
Jā, jā. Par diskiem zinu. Šitie paliks ziemai. Vasarai plānā kaut kas pavisam cits, nebijis uz 940ā, vismaz neesmu atradis bildes.
Kad tikšu pie tiem diskiem, tad arī par to sīkāk. Pagaidām ir jāiztiek, kā ir.
ttd wrote:disku krāsa wtf, full-red izskatās pēc atejas.
Bildē izskatās rozā
Man tieši patīk, kā uz melna izskatās. Labi kontrastē, yo.
Jā, bet tad notīri atpakaļgaitu vismaz.
Nē, all red ftmfw.
Ar cieņu, Ch, Fretka un pārējie cilvēki, kuri visām miskastēm taisa all red.
Izskatās labi, gaidu citus diskus
Par tiem diskiem. Fretki, kur tu taisīji 5x108 - 5x120 flančus? Un kā ir ar tiem pārborētajiem diskiem. Ja ir 5x120, tad reāli var pārborēt uz 5x108 un viss ir gerai? Jo pa lielam ir tā, ka plānotajiem diskiem et tā jau ir mazi, tad ar 25mm flanci vispār būs metru ārpus arkām. To man īsti negribās.
ttd wrote:disku krāsa wtf, full-red izskatās pēc atejas.
Bildē izskatās rozā
Man tieši patīk, kā uz melna izskatās. Labi kontrastē, yo.
Jā, bet tad notīri atpakaļgaitu vismaz.
Nē, all red ftmfw.
Ar cieņu, Ch, Fretka un pārējie cilvēki, kuri visām miskastēm taisa all red.
Izskatās labi, gaidu citus diskus
Par tiem diskiem. Fretki, kur tu taisīji 5x108 - 5x120 flančus? Un kā ir ar tiem pārborētajiem diskiem. Ja ir 5x120, tad reāli var pārborēt uz 5x108 un viss ir gerai? Jo pa lielam ir tā, ka plānotajiem diskiem et tā jau ir mazi, tad ar 25mm flanci vispār būs metru ārpus arkām. To man īsti negribās.
Visiem diskiem re-drillu uztaisīt nav iespējams un tas ir jāskatās pēc diska uzbūves. Var gadīties, ka jāmetina ciet vecie caurumi un jāurbj jaunajās vietās jauni caurumi, hvz, pēc situācijas, bet tas pasākumu sadārdzinās 2-3x.
man arī all red, vienīgais mīnuss dodot atpakaļgaitā nifig aneredz, tāpēc bieži vieglītiņām speižu bremžu pedāli, lai vismaz ar stopņika sarkano, pilgto gaismu saskatītu kas aizmugure notiek
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."