Smith E39 Touring

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

-AF-
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Smith E39 Touring

Post by -AF- »

mikroslēdzis var pisties, to var argusā nopirkt
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
smith
Been thanked: 0

Post by smith »

Martinss wrote:Atvieno to sleedzi un tad redzeesi, sleedzis vai vadi vainiigi. Un vizuaali vadi buus ok, suudi saakaas tajaa gumijas kvadraatinjaa uz stikla, kur paariet no shleifes uz vadiem.

Nu bet, ja es atvienošu to slēdzi, tad tak tas logs nevērsies vaļā. Jeb Tu domā, ka parādīsies kāds cits simptoms vēl?

-AF- wrote:mikroslēdzis var pisties, to var argusā nopirkt

Argusu man vēl kādu mirkli neaizsniegt, taču ir ļoti pieejams ebays.

Pagaidām lētākais ko atrodu ir pa 35 gbp -
http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-BMW-E ... SweW5U~eOF" onclick="window.open(this.href);return false;

Cik viņš argusā maksā apmēram un varbūt, ka viņu atsevišķi bez visas pogas var sameklēt ebayā? Ja vien to pogu var izjaukt tik tālu.
-AF-
Been thanked: 1 time

Post by -AF- »

var, tas mikroslēdzis maksā ap 7e, vnk jāparlode
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
smith

Post by smith »

-AF- wrote:var, tas mikroslēdzis maksā ap 7e, vnk jāparlode

Ok, izjaukšu tad to pogu un mēģināšu piemeklēt to slēdzi :cool:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

smith wrote:
Martinss wrote:Atvieno to sleedzi un tad redzeesi, sleedzis vai vadi vainiigi. Un vizuaali vadi buus ok, suudi saakaas tajaa gumijas kvadraatinjaa uz stikla, kur paariet no shleifes uz vadiem.

Nu bet, ja es atvienošu to slēdzi, tad tak tas logs nevērsies vaļā. Jeb Tu domā, ka parādīsies kāds cits simptoms vēl?

Tad tu sapratīsi vai problēma ir vados vai pogā. Ja vairs nelec vaļā, tad skaidrs, ka poga. :hvz:

Es savam pogu atvienoju nost, bet brīžiem vienalga histēriski turpināja lekt vaļā. Vienīgi skaties, lai pēctam vari atvērt vaļā to stiklu, kad pogu atvienosi, jo ir citi, kuriem ar pulti lec viss bagažnieks vaļā, nevis tikai stikls. :urb:
smith

Post by smith »

Nu ok pamēģināšu, lai gan jāskatās kā ar to atvēršanu jo man ir atsevišķa pults signalizācijai un pogas uz oriģinālās atslēgas nestrādā.
smith

Post by smith »

Hohoho!1

Iztīrīju pogu logam, pagaidām viss ok, bet ja atkārtosies disene būs jāperk jauna, jo salauzu mazliet. Ja neatkārtosies tad mēģināšu atrast virsējo vāciņu ko salauzu ņemot nost. Pie viena uzkustināju aizmugurējo slotiņu, kura bija iestrēgusi vienā pozīcijā no nelietošanas. Motoriņš pat strādā, tikai apmīzējs gan gāž kā no pudeles. Jāpaskatās būs kas ar mīzējsprauslu :naac:

Ar E39 liekas garlaicīgi nebūs nekad, jo salabojot vienu problēmu tu atrodi divas jaunas :D

Bija man epopeja ar migliniekiem, noraujot bamperu secināju, ka pasažiera puses trieciena slāpētājs ir izbeidzis savu dzīvi un staigā kā pi*ele pa Jelgavu.
Pasūtīju štekerus jaunus miglām + spuldzes un trieciena absorbētāju. Atnāca tas viss, samainīju viss ok.

Tad arī tika beidzot atrisināta lieta ar valodas maiņu spido panelim. Pieslēdzām pie kompja un nomainījām + vēl atradu, ka bremžu šķidruma līmeņa devējs beigts dēļ kā arī panelī ik pa laikam iedegās sarkanā izsaukuma zīme. Itkā vēl uzlikām, ka sākot braukt aizslēdzas un, ja atslēdzot auto pēc 2 min neattaisa durvis tad aizslēdzas atkal, bet nez kāpēc nekas no tā nestrādā.

Tad vēl vienu dienu izjaucu spoguļus un saeļļoju, jo bija sākuši slinki griezties un šad tad palikt pusē, cerēju atrisināt, to ka šofera spogulim regulācija ķeras, bet tos spoguļus reāli nevar izjaukt normāli kko nesalaužot. Vienam motoriņam zobratam kkāds robs nez no kā līdz ar to ķeras. Donors ir, bet nu nezinu kā izjaukt. Laikam paredzēts tikai gabalā mainīt.

Līdz ar saprotamas valodas uzrašanos uzzinu, ka atpakaļgaita vienā pusē nedeg. Ok, nopērku spuldzi samainu - nedeg tāpat. Skatos vadus, itkā ok zem bagaža vāka apšuvuma, rīt rakšos dziļāk.

Taču aizvakar nez kas uznāca un sāka mirgot pats no sevis kreisais pagrieziens, izjaucu slēdzi, salieku atpakaļ, itkā ok vairs nav rādījies, bet nez vai vaina slēdzī, jo es pirms kādiem 2 mēnešiem jau slēdzi samainīju. Domāju vai pie vainas nav tas LCM jeb Light Control Module, jo tā atpakaļgaita arī man nepatīk saistībā ar to. Bet vai tad nebūtu tā, ka abās pusēs nedeg? :dusma:
Cerēju tikt vaļā no brīdinājumiem panelī, bet nekā man atkal nesanāk.

3 brīdinājumi -

*Atpakaļgaita nedeg
*Selflevel suspension inactive, dēļ 2 beigtiem sensoriem
*Numura apgaismojums dēļ LED, ko drīzumā nomainīšu.

Vienīgai prieks, ka beidzot vismaz tiku galā ar tiem migliniekiem :beer:

Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Ar E39 liekas garlaicīgi nebūs nekad, jo salabojot vienu problēmu tu atrodi divas jaunas
nekad nebūtu domājis, ka e39 varētu būt šādi
ordii

Post by ordii »

[censored] esmu vafelee un caur 3.4 acim nevaru izlasit oirmdsoedejo postu, vajag samainit easy lietias ka miglas itt in tad skatitititititities, viss bus ij L)
smith

Post by smith »

ordii wrote:[censored] esmu vafelee un caur 3.4 acim nevaru izlasit oirmdsoedejo postu, vajag samainit easy lietias ka miglas itt in tad skatitititititities, viss bus ij L)
Rīt mēģini vēlreiz :D
ordii

Post by ordii »

hvz ko biju domaajis ar to vakar :alkofest: man tādu kļūdu nav bijis :D
smith

Post by smith »

Vakar uzklupu virsū bagāžnieka vākam un ņēmu uzvaru pār to. Tomēr bija viens vads pušu un 3 citiem izolācija bija pārrīvēta kkādā veidā hvz, jo tā nebija locījuma vieta, bet gan tur kur vadi iet iekšā jumtā. Varbūt arī tas bija pie vainas tā aizmugures loga trakošanai. Bet tgd viss kārtībā, atpakaļgaita deg, kļūda panelī pazuda un vispār wis smuk :naac:

aa un zem tā loga plastmasiem bija tik daudz smiltis, ka liekas kāds bijis paņēmis pāris dopus pa pludmali :emo:

Vēl es esmu pasūtījis jaunus amīšus bagāžnieka vākam un logam. Cik gan reāli mājas apstākļos viņus ir nomainīt nesačakarējot jumtu? Par to spriedīsim vēlāk.
Last edited by smith on 27 Apr 2016, 12:31, edited 1 time in total.
Hancels

Post by Hancels »

="smith"
Ar E39 liekas garlaicīgi nebūs nekad, jo salabojot vienu problēmu tu atrodi divas jaunas :D
kā jau ar jebkuru, vecu, palietotu auto.
smith

Smith E39 Touring

Post by smith »

Hancels wrote:
="smith"

veco auto īpašniekiem veco auto problēmas.

Jauno auto īpašnieki jau saka, ka nav tik bagāti, lai braukātu ar veciem auto. Kā tur ir patiesībā? hvz :D

Tikko saņēmu savus vnz ledus error free un arī loga amortizatorus. Ledus jau ieliku, tur viss ok, bet amortizatorus sagaidīšu kad atnāks otrs pāris un mainīšu reizē :)

Image
nakurilijs
Spam addicted

Post by nakurilijs »

Amjus nomainīt īzī, bāz bagūža galā sprostgredzenu nost un apakšā pastum koka latiņu un paspied uz augšu. Atpakaļ reverss darbs. Sprostklipsi tik es neliku, jo uzspies nereāli bija. Protams vajag vāku atstutēt...
:dj:
smith

Post by smith »

nakurilijs wrote:Amjus nomainīt īzī, bāz bagūža galā sprostgredzenu nost un apakšā pastum koka latiņu un paspied uz augšu. Atpakaļ reverss darbs. Sprostklipsi tik es neliku, jo uzspies nereāli bija. Protams vajag vāku atstutēt...

a viņš tā viegli maucas virsū? noņemt jau easy, bet kā ar uzspiešanu? Un, ja to sprostklipsi nemauc virsū, viņš nevar pēc tam nomukt nost?
nakurilijs
Spam addicted

Post by nakurilijs »

Viņš bez tā sprosta tāpat ar pretestību uzspiežas. Man oriģinālajiem sprosti nebija, mošjau kāds bij ķimerējies. Jaunajiem neliku un jau mēnesi nekas nav noticis.

PS. Smiltis skatos tur norm padarīšana. Ar izvilgu vairākas saujas, protams lv arī rūsa no tās slapjās sāls masas... :D
:dj:
smith

Post by smith »

nakurilijs wrote:Viņš bez tā sprosta tāpat ar pretestību uzspiežas. Man oriģinālajiem sprosti nebija, mošjau kāds bij ķimerējies. Jaunajiem neliku un jau mēnesi nekas nav noticis.

PS. Smiltis skatos tur norm padarīšana. Ar izvilgu vairākas saujas, protams lv arī rūsa no tās slapjās sāls masas... :D

Nu ok paldies :]

Smiltis man daudz bija, dabuju putekļu sūcēju vilkt ārā :D
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Hancels wrote:
="smith"
nu ne gluži.
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

stulbi ir tas, ka tad, kad auto nav salūzis, ar to ir patiešām gan forši braukt, gan atrasties tajā :roll:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Locked