Tomeļa sierra
Re: Tomeļa sierra
kas tur ir ar to forumu , pieregistrejos , bet ta acount akcepteshanas vestule nenak , admini aizmigushi :neka: Tu vari akceptet , vai tu neesi adminos ??? 
Itkā jau es to lapu saorganizēju, bet man uz epastu vel nav atnācis nekas. Kad atnāks, tad arī apstiprināšu.
Šodien secināju, ka ar 17'' būs neliela izķeršanās burtikā nozīmē. Strīķējas pret amortiņu (par arkām vispār nerunājot), vajadzēs likt laikam zemākas un šaurākas riepas, vai arī flančus ap 1cm, bet tad izskatīsies galīgi neriktīgi.

Tāpēc sāku kaut ko darīt lietas labā- izskatās briesmīgi, bet strādās. Rīt nopirkšu skeita ritenīti un tad jau būs gatavs rullēšanai.

Bet jekurā gadijumā man tie 17'' ļoti patīk

Šodien secināju, ka ar 17'' būs neliela izķeršanās burtikā nozīmē. Strīķējas pret amortiņu (par arkām vispār nerunājot), vajadzēs likt laikam zemākas un šaurākas riepas, vai arī flančus ap 1cm, bet tad izskatīsies galīgi neriktīgi.

Tāpēc sāku kaut ko darīt lietas labā- izskatās briesmīgi, bet strādās. Rīt nopirkšu skeita ritenīti un tad jau būs gatavs rullēšanai.

Bet jekurā gadijumā man tie 17'' ļoti patīk

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
kka baigi jocīgi , 3 dienas jau nākTomels wrote:Itkā jau es to lapu saorganizēju, bet man uz epastu vel nav atnācis nekas. Kad atnāks, tad arī apstiprināšu.
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
greineetu redzeet rezultaatu, peec ark izvelceeshanas, manam ar vajag 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
- omulis
- Moderators
a kaapeec sliekshnji noraveeti?
jaunos jau meeriiji?
jaunos jau meeriiji?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
- ledusskapis
jau viss ok , seezhu forumaaTomels wrote:Pireģistrējies lūdzu velreiz, jo tiešām nekas nav atnācis man.
ja nervu saudzēšana nav svarīga, tad var arī mazākus nebalonuspsih-arno wrote:Riepas vajag mazākas. Tagad skaidrs, ka strīķējas. Izskatās balonīgi..
a ja reāli, tad R16 ar tāda paša augstuma riepām moš arī būs normāli
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis 
Par sliekšņiem skatīt linkā
http://sierraclublatvia.co.cc/forums/vi ... 35&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz 333 kaut kur aizķēru, rezultātā braucot pa taisni viņš atdalījās un pa sānu logu tikai vien redzēju, kā aizlidojaun sašķīda, vel neesmu pieķēries, lai sataisītu.
Ja kādam ir kādas 205/45 vai kaut kas zemās vai šaurāks par 225/45 par tiešām krīziskām cenām, tad būsū priecīgs iegādāt vai samainīt pret esošajām.
Uz 333 kaut kur aizķēru, rezultātā braucot pa taisni viņš atdalījās un pa sānu logu tikai vien redzēju, kā aizlidojaun sašķīda, vel neesmu pieķēries, lai sataisītu.
Ja kādam ir kādas 205/45 vai kaut kas zemās vai šaurāks par 225/45 par tiešām krīziskām cenām, tad būsū priecīgs iegādāt vai samainīt pret esošajām.
Takā pašlaik nav tik daudz naudas, lai 17'' pareizās riepas dabūtu un vasarā ar bleķiniekiem braukt neklājas, pa lēto ieķēru šādu komplektu ar oldskūl diskiem.

Disku plaukti ir pamatīgi cietuši no sāls, bet viss tiks labots

Šodien vienam noslīpēju plauktu, rīt vel ar 2000 smilšpaīru un pastu, tad jau būs ok, vidus domāju gunmetal vai līdzīgā krāsā krāsot.

Disku plaukti ir pamatīgi cietuši no sāls, bet viss tiks labots

Šodien vienam noslīpēju plauktu, rīt vel ar 2000 smilšpaīru un pastu, tad jau būs ok, vidus domāju gunmetal vai līdzīgā krāsā krāsot.

ir labi!
Imo vāciņus nah (liekas, ka bez būtu labāk), nokrāsot standarta sudrabainus (melnā krāsa tos diskus vizuāli samazina) un būs ļoti pa skaisto!
Imo vāciņus nah (liekas, ka bez būtu labāk), nokrāsot standarta sudrabainus (melnā krāsa tos diskus vizuāli samazina) un būs ļoti pa skaisto!
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Par vāciņiem uzreiz jau sapratu, ka misenē viņus, bet nobrīnijos, ka šiem diskiem ir iespēja tos arī neizmantot- centra caurumos nāk smuki melni vāciņi ar hromētiem uzrakstiem.
Vidus domāju šādā vai arī nedaudz gaišākā krāsā

Vidus domāju šādā vai arī nedaudz gaišākā krāsā

- jaaniss
- Audi 80
kā tos disku slīpēji? ar rokām vai kā?
man arī aktuāls šāds process
man arī aktuāls šāds process
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.