skaļš izpūtējs man arī ir.freimo wrote:Kādreiz modē bija skaļi izpūtēji, neoni, n'shit... izskatās, ka tagad novelcenes drēbes audums...
un hz, Latvijā zinu tikai kādas 3-4 mašīnas, kam ir tāda auduma griesti.
skaļš izpūtējs man arī ir.freimo wrote:Kādreiz modē bija skaļi izpūtēji, neoni, n'shit... izskatās, ka tagad novelcenes drēbes audums...
Ch. wrote:Iepirku audumu.
Varbūt nav gluži tas tonis, ko gribēju, bet man viņš tīri labi patīk + vismaz ir pietiekami biezs, līdz ar to nevajadzētu rasties problēmām līmējot. Vienīgais, kas bish biedē ir tas, ka viņš nav pārak elastīgs. Bet nu jācer uz to labāko.
Šodien viss tika piegriezts kā vajag un pa vīkendu sākšu līmēt.
http://img715.imageshack.us/img715/571/img250en.jpg
Plānā ir aplīmēt visas 4 abšivkas, stoikas un griestus. Pelēkie loriņi no griestiem tiks krāsoti melni.
Un šodien uzšuvu kārbas prezīti. Kad dabūšu normālu ātrumkloķa uzgali, tad salikšu līdz galam, pagaidām viņš tur uzmests tīri piemērīšanai.
http://img841.imageshack.us/img841/911/img236mf.jpg

Ch. wrote:Plānā ir aplīmēt visas 4 abšivkas, stoikas un griestus. Pelēkie loriņi no griestiem tiks krāsoti melni. SpoilerShow
SpoilerShow
aktivāk štepselējot nosvilinātu taurītes drošekli.koni4jo wrote:Ch. wrote:Plānā ir aplīmēt visas 4 abšivkas, stoikas un griestus. Pelēkie loriņi no griestiem tiks krāsoti melni. SpoilerShow
SpoilerShow
Viss būtu labi, bet taburetes vecajās krāsās paliek?Dikti neštimmē, vajag hipsterizēt da galam
, ja viss būs nošūts/ nolīmēts ar vienu drēbi būtu labāk
![]()
Vienīgi man tā krāsa nevisai, atgādina flaneļa kreklus ko agrāk onkas nēsāja![]()
P.S. Jā un taurītei vajag atgriezt paredzēto funkciju būtu kruta
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
audums sanāca pa diezgan lielu ciparu - 10lvl/metrā, bet man bija jau zb braukāt pa veikaliem un meklēt kko daudzmaz piemērotu, līdz ar to nospļāvos un nopirku viņu Alfā, vienīgajā audumu veikalā, kas tur ir. Bet Origo arī ir tās pašas firmas audumu veikals..Rii wrote:kur tādu audumu var dabūt un kādās cenās?
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tikai griesti bez stoikām ar kkādu 5-10cm pielaidi 150x125cm.Rii wrote:Esi rēķinājis apmēram cik daudz vajag kupejai tīri priekš griestiem?
+1 par to, ka nevar atrast normālu audumu, visi, kas forši, ir nereāli plāni
nu varbūt arī pietiek, bet visi tie normālie audumi ir apmēram kā Tkrekls.. Un tādam jau daudz nevajag, lai izspiestu cauri.mpb wrote:nepietiek, ja vienu virsmu (griestu pamatni) nosmērē ar momentu, ļauj apžūt un tad spiež virsū audumu?
Pilnībā pietiek, itsevišķi šitādam raibam, kur līmes pleķi un nelīdzenumi neizceļās.mpb wrote:nepietiek, ja vienu virsmu (griestu pamatni) nosmērē ar momentu, ļauj apžūt un tad spiež virsū audumu?
momentam ir jāapžūst, tikai tad var likt klāt otru virsmu. nevajadzētu nekam spiesties cauriCh. wrote:nu varbūt arī pietiek, bet visi tie normālie audumi ir apmēram kā Tkrekls.. Un tādam jau daudz nevajag, lai izspiestu cauri.mpb wrote:nepietiek, ja vienu virsmu (griestu pamatni) nosmērē ar momentu, ļauj apžūt un tad spiež virsū audumu?