Skaties ē-pastā!e30students * wrote:Man vēl joprojām nenāk tas meils kas atsūta parolu kas par lažu??????????????????????????
niks - e30students
epasts - [email protected]
Foruma gļuki un citas ķibeles
Re: Foruma gļuki un citas ķibeles
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Paldies!freimo wrote:Skaties ē-pastā!e30students * wrote:Man vēl joprojām nenāk tas meils kas atsūta parolu kas par lažu??????????????????????????
niks - e30students
epasts - [email protected]
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
chau!
Kompim visu laiku staaveeja auto-parole, esmu jau aizmirsis kaada taa bija, lai ielogotos
, censhoties sanjemt jaunu - nesanaak. Sanjemu tekstu, ka parole uz e-pastu nosuutiita, bet nenaak. Meegjinaaju vairaakkaart.
Kompim visu laiku staaveeja auto-parole, esmu jau aizmirsis kaada taa bija, lai ielogotos
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nosūtu Infu tev uz draugiemGuest wrote:btw - niks - MartinsG
Info: apstiprināju vesalalu bariņu

papētot dziļāk epastu nesūtīšanās problēmu, izrādās iepriekšējie admini konfigurējot forumu ielikuši lokālo SMTP nevis paša foruma uzturēto, tāpēc nepiegādājās nekādi epasti vispār
sataisīju un notestēju, visam būtu jāstrādā tagad
sataisīju un notestēju, visam būtu jāstrādā tagad
Life is what happens while you're busy making other plans
- Martinss
- Has thanked: 2 times
mjaam, es tik ceru ka tie zeeni pakluso pashi lasa un cerams maacas no savaam kljuudam
(that`s the best they can do)
ja nee, tad dievs nograbaajies gar lietaam ko vinji hostee, suportee utt
ja nee, tad dievs nograbaajies gar lietaam ko vinji hostee, suportee utt
----
H6
H6
- DimanC
Te admini, moderi un citi baigi mudina lietot to SPOILER fīču.
...nereti argumentējot, ka ar to lapas ĀTRĀK IELĀDĒJOTIES, jo spoilerētās bildītes līdz spoilera atvēršanai netiekot ielādētas.
Man jau iepriekš bija sajūta, ka šis arguments ir ar baltiem diegiem sašūts.
atveru viewtopic.php?f=17&t=10137&start=4160
Un sekundes 5..10 gaidu kā ielādējas lapa. Kāpēc? jo lādējas kaut kas tur no http://www.ruffijs.lv (to var labi redzēt status bar'ā). Un kas tur lādējas? Bildītes, kas ieliktas spoilerī. Piebildīšu, ka spoileris joprojām IR NEATVĒRTS.
Izrauju tīkla vadu.
Atveru t.s. spoileri.
Visas bildītes parādas, jo tika ielādētas ar pirmo piegājienu.
Pārlūka (Firefox 3.6.18) settingi defaultie.
Ar to gribu teikt, ka bildīšu bāšana spoilerī ar nolūku ietaupīt foruma lasītāja bandwidth (kam, manuprāt, ir lielākā daļa lapas atvēršanai pavadītā laika) ir FUFELIS. Vienīgais, uz ko var ietaupīt, ir lapas renderēšanas ātrums.
Protams, nevar noliegt, ka dažos gadījumos lapa ir SKATĀMĀKA, ja bildes saliktas t.s. spoileros, bet tad arī ar to vajag argumentēt, nevis nepamatoti piesaukt lapas ielādes ātrumu.
nav mans pētījums nekāds dziļi zinātniskais. varbūt kaut kur kļūdos, neapvainošos par konstruktīvu kritiku
...nereti argumentējot, ka ar to lapas ĀTRĀK IELĀDĒJOTIES, jo spoilerētās bildītes līdz spoilera atvēršanai netiekot ielādētas.
Man jau iepriekš bija sajūta, ka šis arguments ir ar baltiem diegiem sašūts.
atveru viewtopic.php?f=17&t=10137&start=4160
Un sekundes 5..10 gaidu kā ielādējas lapa. Kāpēc? jo lādējas kaut kas tur no http://www.ruffijs.lv (to var labi redzēt status bar'ā). Un kas tur lādējas? Bildītes, kas ieliktas spoilerī. Piebildīšu, ka spoileris joprojām IR NEATVĒRTS.
Izrauju tīkla vadu.
Atveru t.s. spoileri.
Visas bildītes parādas, jo tika ielādētas ar pirmo piegājienu.
Pārlūka (Firefox 3.6.18) settingi defaultie.
Ar to gribu teikt, ka bildīšu bāšana spoilerī ar nolūku ietaupīt foruma lasītāja bandwidth (kam, manuprāt, ir lielākā daļa lapas atvēršanai pavadītā laika) ir FUFELIS. Vienīgais, uz ko var ietaupīt, ir lapas renderēšanas ātrums.
Protams, nevar noliegt, ka dažos gadījumos lapa ir SKATĀMĀKA, ja bildes saliktas t.s. spoileros, bet tad arī ar to vajag argumentēt, nevis nepamatoti piesaukt lapas ielādes ātrumu.
nav mans pētījums nekāds dziļi zinātniskais. varbūt kaut kur kļūdos, neapvainošos par konstruktīvu kritiku
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
- Focus
- bez Jumta
izdzeesu pedejo postu no pirkt/pardot topika.
vnk neeeenoooooormaaali bremzee lapu.....
ludzu nelikt debilos saitos bildes
vnk neeeenoooooormaaali bremzee lapu.....
ludzu nelikt debilos saitos bildes
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
varbuut spoileros bildes tiek laadeetas uzreiz, bet vienalga patiikamaak lietot, nav jaagaida kameer browseris vinjas sagremos, mazaak jaaripinaas ar peli( it seviskji topikos kur taas bildes ir redzeetas un jaapskataas tikai kaads jauns posts utt.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Manuprāt mans jautājums bija citādi noformulēts... Uz jautājumu ar pretjautājumu neatbild...Briedis wrote:Tevi izdzēst?dzejnieks wrote:Kādēļ šī lapele nepiedāvā opciju delite/remove profile???
B4 TDi
- Focus
- bez Jumta
tev nešķiet ka esi pārāk gudrs?dzejnieks wrote:Manuprāt mans jautājums bija citādi noformulēts... Uz jautājumu ar pretjautājumu neatbild...Briedis wrote:Tevi izdzēst?dzejnieks wrote:Kādēļ šī lapele nepiedāvā opciju delite/remove profile???
Nē, nešķiet..Focus wrote:tev nešķiet ka esi pārāk gudrs?dzejnieks wrote:Manuprāt mans jautājums bija citādi noformulēts... Uz jautājumu ar pretjautājumu neatbild...Briedis wrote:Tevi izdzēst?dzejnieks wrote:Kādēļ šī lapele nepiedāvā opciju delite/remove profile???
Joptvaj, ja uzdod konkrētu jautājumu, kāpēc ir kaut kas pretī jājautā???
B4 TDi
- Focus
- bez Jumta
dzejnieks wrote:Nē, nešķiet..Focus wrote:tev nešķiet ka esi pārāk gudrs?dzejnieks wrote:Manuprāt mans jautājums bija citādi noformulēts... Uz jautājumu ar pretjautājumu neatbild...Briedis wrote:Tevi izdzēst?dzejnieks wrote:Kādēļ šī lapele nepiedāvā opciju delite/remove profile???
Joptvaj, ja uzdod konkrētu jautājumu, kāpēc ir kaut kas pretī jājautā???
ej atputies