Hmm .. zini, ja ir gatavs ziedot 200lvl tad, domāju ka labs vairants ir sameklēt
28 - 135 ef f3,5 - 5,6 IS droši vien ka lietos vai jauns, nezin vai sanāks .. kāpēc šis, jo manliekas ka tas sigma ir priekš FF .. so līdzvērtīgs un ļoti labs
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Hmm .. zini, ja ir gatavs ziedot 200lvl tad, domāju ka labs vairants ir sameklēt
28 - 135 ef f3,5 - 5,6 IS droši vien ka lietos vai jauns, nezin vai sanāks .. kāpēc šis, jo manliekas ka tas sigma ir priekš FF .. so līdzvērtīgs un ļoti labs
Šis ir labs, bet viņš grib vismaz 200mm
Cik pats pameklējos neko prātīgu neatradu, vienīgi tādu riekstu sitamo, kā man: 70-300 :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Cik pats pameklējos neko prātīgu neatradu, vienīgi tādu riekstu sitamo, kā man: 70-300 :neka:
Hmmm .. kā jau mēs zinam universs nav .. saki lai aiziet uz elkoru / IB servisu un pielaiko 28 - 135 !! un kā zināms, tas ir priekšs FF
PM vai 29764007
Hmmm .. kā jau mēs zinam universs nav .. saki lai aiziet uz elkoru / IB servisu un pielaiko 28 - 135 !! un kā zināms, tas ir priekšs FF
FF viņam nah nav vajadzīgs, lieto viņš 400d un tuvākos pāris gadus uz neko citu nepārkāps...
Bet ierunāšos par šamo.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
FF viņam nah nav vajadzīgs, lieto viņš 400d un tuvākos pāris gadus uz neko citu nepārkāps...
Bet ierunāšos par šamo.
Nuuu .. redz par cik šis ir FF objektīvs ( 28 - 135 ) tad samazinātā redzes leņķa dēļ pats saproti kas notiek !
Unnn .. pie 200mm+ .. + F5,6 vai cik tur viņam ir .. zini .. nekā laba tur nav..
PM vai 29764007
omulis wrote:laikam tomer nemsu to sigmu 70-300 apo, pastastiet vai bus kautcik laba ka pagaidu variants pa 50ls?
Pauliic
no budzeta klases tas ir labakais ko var dabut price-performance zinjaa, veel lidzigs varinats ir tadiem pashiem mm + stabilizators bet tas jau sanaak 250+ latos, taa kaa...
p.s. ja kads piedava 70-300 apo lietota pa taadu summu es ar labprat panjemtu.
omulis wrote:laikam tomer nemsu to sigmu 70-300 apo, pastastiet vai bus kautcik laba ka pagaidu variants pa 50ls?
Pauliic
no budzeta klases tas ir labakais ko var dabut price-performance zinjaa, veel lidzigs varinats ir tadiem pashiem mm + stabilizators bet tas jau sanaak 250+ latos, taa kaa...
p.s. ja kads piedava 70-300 apo lietota pa taadu summu es ar labprat panjemtu.
Tikai neņemat to stiklu bez APO. Vienas vienīgas šausmas.
nu es jau biju nobriedis uz nikona 70-300 VR (IS) , apdomājos - drīz jādodas padārgā ceļojumā utt., utjp. krīze (tm) utt
ņemšu droši vien šito apo. tagad lasu internetā, ka viņa ir mega veca, ir pat kautkādi posti datēti ar 2001 gadu, kad jau apspriež apo un ne-apo versijas