dzejnieks wrote:Kādēļ šī lapele nepiedāvā opciju delite/remove profile???
Tevi izdzēst?
Manuprāt mans jautājums bija citādi noformulēts... Uz jautājumu ar pretjautājumu neatbild...
Tad neuzdod stulbus jautājumus. Kāpēc nepiedāvā... tāpēc ka nepiedāvā, bitīt matos.
Kādu tu gribi skaidrojumu? Tā kā tu prasi opciju remove profile, es pieņēmu ka tu gribi izdzest savu profilu.
Briedis wrote:
Tad neuzdod stulbus jautājumus. Kāpēc nepiedāvā... tāpēc ka nepiedāvā, bitīt matos.
Kādu tu gribi skaidrojumu? Tā kā tu prasi opciju remove profile, es pieņēmu ka tu gribi izdzest savu profilu.
Nav vainīgs jautājuma uzdevējs, bet tas, kurs to jautājumu saprot, kā pats vēlas...
Omulis prasa kāpēc viņam Īrlandē neiet forums???
rādās ka pārāk ilgi lādējas lapa un never vaļā, bet nets viņam nēesot lēns.... moš kaut kas cits pie vainas??
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
emsinjsh wrote:Omulis prasa kāpēc viņam Īrlandē neiet forums???
rādās ka pārāk ilgi lādējas lapa un never vaļā, bet nets viņam nēesot lēns.... moš kaut kas cits pie vainas??
tur lapa/forums pati par sevi ņepričom! provaiders kur hostējas lapa noteikti gļuko neko nevaram tur padarīt!
Life is what happens while you're busy making other plans
emsinjsh wrote:Omulis prasa kāpēc viņam Īrlandē neiet forums???
saki omulim lai meklee latvijas proxy, es kautkadus sarakstus atradu vienkarshi mekleejot google - protams jarekjinas ka ne visi vinji straaddas