Es vienkarsi to nesaprotu, mb kads var apgaismot mani.
Moderator: omulis
+1, pilnīgs pisec, no Ķengaraga, lai tiktu līdz Azuram pa Maskavas > Slāvu tilts, vajadzēja 40 min.freimo wrote:Šovakar sastrēgums dēļ Azur'a !@#$%^&*( akcijas!!! :dooh:![]()
![]()
Šī ir tikai 1. kārta. 2. kārtā, cik zinu, ietilpst slāvu tilta pārbūve uz 8 joslām, slāvu apļa rekonstrukcija par 3līmeņu mezglu un vēl tur kaut kas. Un tad vēl ir 3. un 4. kārta - daugavas kresajā krastā - tiks izbūvēta maģistrāle līdz pat Jelgavas šosejai ar n-tajiem 2līmeņu šķērsojumiem, tuneļiem, estakādēm utt.omulis wrote:pag a vinjam tur veel kaut kaadu dalju pabeigs kaut kad veelaak? izskataas, a viss tur jau iet uz beigaam.
Izklausās ļoti naissAndroid wrote:Šī ir tikai 1. kārta. 2. kārtā, cik zinu, ietilpst slāvu tilta pārbūve uz 8 joslām, slāvu apļa rekonstrukcija par 3līmeņu mezglu un vēl tur kaut kas. Un tad vēl ir 3. un 4. kārta - daugavas kresajā krastā - tiks izbūvēta maģistrāle līdz pat Jelgavas šosejai ar n-tajiem 2līmeņu šķērsojumiem, tuneļiem, estakādēm utt.omulis wrote:pag a vinjam tur veel kaut kaadu dalju pabeigs kaut kad veelaak? izskataas, a viss tur jau iet uz beigaam.
Tagad nupatās visa tā rosīšanās, kas notiek Slāvu aplī, ir projekta 2. kārta. 3. kārta ir izprojektēta, bet vēl nezinu, vai ir izsludināts konkurss par būvniecību, bet 4. kārta vēl, cik man zināms, projektējās.
Tur jau tikai vienā vietā ir palicis-pār tiltu! :neka:DeeCee wrote:vzopu tos celja remontus ogree
prieciigs, beidzot 2 joslas katraa virzienaa, braucu garaam vienam luuznim aiz kura kaadu gabalinju biju vilcies, un briinos nakuj pa manu joslu man pretim brauc 5 mashiinas un mirkshkjina ar taalajiem, izraadaas es braucu pa preteejo joslu a nekaadi suuda markjeejumi nav saakumaa kaut kaadi suudi salikti, a peec tam pa vidu kuj var saprast kur kaada josla
tu ņikuja nekad nesaproti un vienmēr sūdi tieši tevDeeCee wrote:vzopu tos celja remontus ogree
prieciigs, beidzot 2 joslas katraa virzienaa, braucu garaam vienam luuznim aiz kura kaadu gabalinju biju vilcies, un briinos nakuj pa manu joslu man pretim brauc 5 mashiinas un mirkshkjina ar taalajiem, izraadaas es braucu pa preteejo joslu a nekaadi suuda markjeejumi nav saakumaa kaut kaadi suudi salikti, a peec tam pa vidu kuj var saprast kur kaada josla
Android wrote:Šī ir tikai 1. kārta. 2. kārtā, cik zinu, ietilpst slāvu tilta pārbūve uz 8 joslām, slāvu apļa rekonstrukcija par 3līmeņu mezglu un vēl tur kaut kas. Un tad vēl ir 3. un 4. kārta - daugavas kresajā krastā - tiks izbūvēta maģistrāle līdz pat Jelgavas šosejai ar n-tajiem 2līmeņu šķērsojumiem, tuneļiem, estakādēm utt.omulis wrote:pag a vinjam tur veel kaut kaadu dalju pabeigs kaut kad veelaak? izskataas, a viss tur jau iet uz beigaam.
Tagad nupatās visa tā rosīšanās, kas notiek Slāvu aplī, ir projekta 2. kārta. 3. kārta ir izprojektēta, bet vēl nezinu, vai ir izsludināts konkurss par būvniecību, bet 4. kārta vēl, cik man zināms, projektējās.
Juzix wrote:Tam tā jābūt? :neka:
Šī bilde ir tapusi slogošanas laikā, kad viss jau ir saspriegotsharcho wrote:Juzix wrote:Tam tā jābūt? :neka:
kaa mani te apskaidroja foruma lietotaaji, tad tas esot normaalitipa ja taa saliecaaas tas ir fignja, peeec tam to visu piespriegojot.. :neka:
kas tur par bēdu? aizmirsuši kanalizāciju izbūvēt?freimo wrote:aha, šorīt arī par to pārliecinājosJuzix wrote:Tikai Zem jaunā tilta jau tagad vajag laivu