Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
hmmm, vareetu būt bijis interesanti klausiitiesMelnais wrote:ja nemaldos, 1. jūlijā maniju EsEgons kkur pie kauguriem, kkāda stajankā stavēja un ar kkadu cali apsprieda, ko tūnēt bembim!
Vakar naktī jūrmalā - majoros šķiet psih-arno mašīnu manīju, nummurs bija 2777 un priekšā viss ksenonos
Nope. Vakar Ropažos biju.EsEgons wrote:hmmm, vareetu būt bijis interesanti klausiitiesMelnais wrote:ja nemaldos, 1. jūlijā maniju EsEgons kkur pie kauguriem, kkāda stajankā stavēja un ar kkadu cali apsprieda, ko tūnēt bembim!![]()
Vakar naktī jūrmalā - majoros šķiet psih-arno mašīnu manīju, nummurs bija 2777 un priekšā viss ksenonos
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Foxijs
psc, tad tev ir dviiņu braalis e36psih-arno wrote:Nope. Vakar Ropažos biju.EsEgons wrote:hmmm, vareetu būt bijis interesanti klausiitiesMelnais wrote:ja nemaldos, 1. jūlijā maniju EsEgons kkur pie kauguriem, kkāda stajankā stavēja un ar kkadu cali apsprieda, ko tūnēt bembim!![]()
- ledusskapis
tas jau sen kaa pardotsmibins wrote:Shodien Salaspilii maniits DRX VW PASSAT
Bija arii ID, bet nepamaniiju kaads
seedinaats bija? diski bija? nebij nodziits baigi?
Būs jāsazīmē rokā!EsEgons wrote:psc, tad tev ir dviiņu braalis e36psih-arno wrote:Nope. Vakar Ropažos biju.EsEgons wrote:hmmm, vareetu būt bijis interesanti klausiitiesMelnais wrote:ja nemaldos, 1. jūlijā maniju EsEgons kkur pie kauguriem, kkāda stajankā stavēja un ar kkadu cali apsprieda, ko tūnēt bembim!![]()
Man gan nr ir 7771
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Seedinaats bija, diski bija!ledusskapis wrote:tas jau sen kaa pardotsmibins wrote:Shodien Salaspilii maniits DRX VW PASSAT
paskreeju garaam, iipashi neskatiijos
- ledusskapis
bij loti smuks passats kadreiz. nez kaads tagat.mibins wrote:Seedinaats bija, diski bija!ledusskapis wrote:tas jau sen kaa pardotsmibins wrote:Shodien Salaspilii maniits DRX VW PASSAT
paskreeju garaam, iipashi neskatiijos
- takeshi
oo tagad zinasu kas ar to bmw brauca! kad jus pipinajat es pamaju!Reyno wrote:Vakar pēc pasākuma Kedaiņos sasveicināts melns e36 ar burnout.lv uzlīmēm.
Pats ar sudraba M3 braucu.

- Foxijs
Bija tāda lieta.Aigarz` wrote:jap tu arEsEgons wrote:satikts Cibinsh, Aigarz ar steini un Juzika family
Sabildēts STienis un beha.
Paēstas vakariņas kopā ar Juzikģimeni.
Pēc 21:30 Rodeo zilais SX Ulmaņa gatves Viadā.
Šodien parunāts ar El_Camino pie gros auto
un vēlāk ar Omuli pabraukāts bik pa rīgu
un vēlāk ar Omuli pabraukāts bik pa rīgu
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Lancer 1.6