Vajag ļooooti mazu gabaliņu (īsu) 76mm (iekšējais D) līkumu (~45*). Pēc iespējas asāku.
Un divus T3/T4 izplūdes flančus. Vai tādi gatavi tirgojas vai pašam jātaisa vispār?
Please PM only.
steidzami pardoda bmw e34 detalas.. pagaidam ir viss.. motors nokarseets.. 2.0(vecais )
vajag naudu, un doma nodot metaalaa.. varbut kadam ko ievajagaaas??
cenas PMaa.. jeb uz mobilo 288 19 404 -maksis.
mosh kaadam vajag atteelaa ieziimeeto sarkano plastmasu starp lukturiem prieksh b3/b4 coupe/s2 ar v/n apgaismojumu :neka:
plastmasa bija iepliisusi un ir saliimeeta - no tuvuma shuves var redzeet, taapeec atdotu par 1/2 no tirgus cenas
intereses gadiijumaa PM
being a better driver is not an unfair advantage...
Vajag lai var močit pa granti, vīrsū ir normāli pedāļi, bez jebkādiem kāpšļiem un vijibasiem.
Dajoš piedāvājumu pretīm došu skaidru.
Vēljprojām meklēju PS3 un Wii spēļu konsoles.
Un papildus pārdodu Kawasaki ZX6 RR motoru, jauns nebraukts, jo motorits kas bija stock uz ZX6RR sportbaika ta air nokalpoja godam un vel kalpo. ja nu kadma ir padoma kads ahuni atrs kartings, motorlaiva vai kas cits PM vai 26823745
varat man piedavat ari Kawas rami.
ta ka lietotajs "jux" uzmeta un kaut kur nopisas ar piedavajumu par bmx ka ari ignore ienakosos PM, BMX veljoprojam ir aktuals. operēju tikai ar skaidru.
Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
Varbut kaads ir sasitis priekssejo labo lukturi no e39 un ir palicis vesals kreisais, tad ar lielako prieku vinnu iegadatos.
ka ari kreiso spārnu no e39 un bamperu
ja ir kkas piedavajams ludzu pm vai 29774111