Tad nu lūk. Mana 2018 gada sezona sākās ar jauna dzinēja iegādi un to savešanu kārtībā! Strūklošanas darbi, bloka honēšana, krāsošana, šāļu nomaiņa, gredzenu nomaiņa utt. kā arī tika uzlikts gauge panelis, ko iesūtiju no neta. Darbojas labi un nu vismaz varu redzēt, kas ko un kā ar temperatūru un spiedieniem. vienīgā atšķirība,ka jaunais dzinējs uz šo sezonu nebija saregulēts un braucu ar tādu, kāds bija. rezultāti iespaidīgi, jo cīnīhjos ar svara maiņu fiestai. 2018 gada sezonā fiesta bija par 50kg smagāka kā iepriekš un neskatoties uz to rezultāts super tuvu 13.0 sek.
protams, ka visa sezona nenāca viegli un bija smagi japacīnās ar konkurentiem, bet galu galā izdevās.
pieļauju,ka kāds arī Rumbulas ieskaitē mani redzēja, bet problēmas bija ar kārbu. Lai vai kā tā pat tur liku salasīt penāļus zīmuļiem ar 1.7 bi turbo utt.
nu sākušās problēmas ar kārbām, kas vairs netur slodzi (jaudu) cik nu tur tagad tās ir nemācēšu teikt, bet beidzamais rādijums bija 212Hp 225Nm
Pāris bilžas:

Mehu dienas 2018 tiko salasīts dzinējs 1.vieta līdz 2.0 atmo klase- honda ar 260Hp fināls

Baltkrievija - 1.vieta

Mans godalgu klāsts 4 gadu laikā

Apsolos, ko biežāk iemest!